peliforewer написа:Скоро не бях се смял толкова,фен на Левски да коментира че играчът на ЦСКА и Барселона Стоичков искал като дете да играе в Ботев Пд.Този фен си е сложил и снимка на "легендата" на Левски македонеца Тасевски,макето сигурно е излязал от школата на Левски,откъдето замина в световнонеизвестен клуб от Израел.Та въпросът ми е какво го боли Цветан, Стоичков къде искал да играе,поне не съм чул да е имал мерак да играе в Левски.А на един коментар че Ицо е излязъл с номер 4,ще отвърна че това е една интелегентна закачка,но аз не си спомням футболист на ЦСКА да е излизал с тениска "Аз мразя Левски" или пък да са искали Калашник да трепят говеда,за разлика от Иванков и Боримиров.
Аз уважавам Христо Стоичков. Факт е, че е най-успелият български футболист. Създадох темата, защото ми писна цецекарчетата да ми обясняват какъв бил Гунди, какъв бил Гонзо, с колко карали алфата и колко велики си "легендите на цска". Исках да ви покажа, че легендите ви не са цесекари, за разлика от нашите. Футболистът с, който най-много се гордеете и сравнявате с Гунди, всъщност НЕ Е ЕДИН ОТ ВАС! Това е разликата между нас и вас, че вие нямате нищо освен това, което ви е подарено от властта - титлите! Целта ми е да приемете фактите и да си продължите животеца