Истината за Стоичков

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
tzvetan_22
Контакти:

Re: Истината за Стоичков

Мнениеот tzvetan_22 » 11 яну 2013 15:56

peliforewer написа:Скоро не бях се смял толкова,фен на Левски да коментира че играчът на ЦСКА и Барселона Стоичков искал като дете да играе в Ботев Пд.Този фен си е сложил и снимка на "легендата" на Левски македонеца Тасевски,макето сигурно е излязал от школата на Левски,откъдето замина в световнонеизвестен клуб от Израел.Та въпросът ми е какво го боли Цветан, Стоичков къде искал да играе,поне не съм чул да е имал мерак да играе в Левски.А на един коментар че Ицо е излязъл с номер 4,ще отвърна че това е една интелегентна закачка,но аз не си спомням футболист на ЦСКА да е излизал с тениска "Аз мразя Левски" или пък да са искали Калашник да трепят говеда,за разлика от Иванков и Боримиров.

Аз уважавам Христо Стоичков. Факт е, че е най-успелият български футболист. Създадох темата, защото ми писна цецекарчетата да ми обясняват какъв бил Гунди, какъв бил Гонзо, с колко карали алфата и колко велики си "легендите на цска". Исках да ви покажа, че легендите ви не са цесекари, за разлика от нашите. Футболистът с, който най-много се гордеете и сравнявате с Гунди, всъщност НЕ Е ЕДИН ОТ ВАС! Това е разликата между нас и вас, че вие нямате нищо освен това, което ви е подарено от властта - титлите! Целта ми е да приемете фактите и да си продължите животеца :)

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 11 яну 2013 16:01

джони, ти знаеш ли как свършваха мачовете ни с вас през 80-те? Наблягам на тях, щото съм ги гледал! Та това е една лъжа, щото в никакъв случай нямаме повече от три победи в Пловдив, докато се сещам за две ваши в София. Но затова се иска и да можеш да мислиш, не само да четеш, същество инстинктивно.
И естествено, после е отишъл в най-големият клуб-ЦСКА, както и всички останали! Нормално е, нали? За всеки е мечта да се докаже на Армията, останалото е спам, съчинения и комплекси!
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 11 яну 2013 16:05

tzvetan_22 написа:
peliforewer написа:Скоро не бях се смял толкова,фен на Левски да коментира че играчът на ЦСКА и Барселона Стоичков искал като дете да играе в Ботев Пд.Този фен си е сложил и снимка на "легендата" на Левски македонеца Тасевски,макето сигурно е излязал от школата на Левски,откъдето замина в световнонеизвестен клуб от Израел.Та въпросът ми е какво го боли Цветан, Стоичков къде искал да играе,поне не съм чул да е имал мерак да играе в Левски.А на един коментар че Ицо е излязъл с номер 4,ще отвърна че това е една интелегентна закачка,но аз не си спомням футболист на ЦСКА да е излизал с тениска "Аз мразя Левски" или пък да са искали Калашник да трепят говеда,за разлика от Иванков и Боримиров.

Аз уважавам Христо Стоичков. Факт е, че е най-успелият български футболист. Създадох темата, защото ми писна цецекарчетата да ми обясняват какъв бил Гунди, какъв бил Гонзо, с колко карали алфата и колко велики си "легендите на цска". Исках да ви покажа, че легендите ви не са цесекари, за разлика от нашите. Футболистът с, който най-много се гордеете и сравнявате с Гунди, всъщност НЕ Е ЕДИН ОТ ВАС! Това е разликата между нас и вас, че вие нямате нищо освен това, което ви е подарено от властта - титлите! Целта ми е да приемете фактите и да си продължите животеца :)

:lol: :lol: :lol: ходи питай Гудни, то така лесно. Иначе Гунди е играл за нас, Соколето е искал да играе за нас, Гибона също игра за нас, то друго нямате! Всички искат в ЦСКА!

Потребителски аватар
Keine Lust
Контакти:

Мнениеот Keine Lust » 11 яну 2013 16:06

james написа:Дори за Гунди се твърди ,че бил от ЦСКА пък го изгонили ,че нещо не им харесал. иначе и вашта школа като тяхната добре, че Спартак са вляли свежи сили.А основния принцип като ви вкара някой два гола и го прибирате важи и за вас.,а имена дал Бог ,дори голямата ви легенда М.Огнянов не е Софиянец да не говориме за Мъри,Боримиров,Бижутерчето и т.н. и т.н.
А Ицо може да каже всичко, ако ще от Алкохолик-Бистрица да каже че е ,той много от давна е национален герой ...футболен естествено.

Не знам дали усещаш колко си неадекватен. Гунди е роден в София, кв. Редута и до ден днешен един от най- сините квартали в София. Юноша на Левски, но като всеки един перспективен млад футболист по онова време го засилват към цска когато трябва да отбива военна служба. От там преценявт, че няма да им трябва и го препращат към АФД Тракия Пловдив. Като футболист на Левски получава оферта от Милан, но отказва да остане в Милано.
Относно частта със Спартак Сф си още по- смешен. Сезон 1967/68 Левски е шампион, като Спартак дори не е в тройката. Обединението е сезон 1968/69 през месец Януари 1969. Много интересно след това нежелано обединение има по- малко играчи от отбора шампион спрямо отбор не завършил в тройката. Би ли ми изброил 3 имена на футболисти от Спартак станали основна част от новият отбор?
И Левски и твоят Локомотив Сф до 1989 разчитат предимно на свой кадри. Само на едни други без школа и с огромна държавна намеса и до ден днешен им е привилегия кражбата на играчи. Като казваш това за 2та гола много добре знам, че визираш играчи като Григораш, Йофу и Вава, но не знам някой от тях да е дошъл на сила на Герена и ще те помоля само за 1 име на играч дошъл в Левски дали на сила, дали по политическа повеля или дали има клуб, който още да си търси парите от Левски за даден играч.
Моля те другия път като решиш да плюеш да не се изказваш толкова неподготвен.

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Мнениеот джони » 11 яну 2013 16:10

b0b1 написа:
джони написа:
- Два пъти се озоваваш в ЦСКА...
- Бяхме военни отбори. Затова „Ботев“ не можеше да бие ЦСКА, но „Левски“ ги дрънкахме, както си искаме. Нали знаеш лафчето – като тръгнат “сините” за Пловдив и

още на Ихтиман
резултатът е
вече 2:0 за нас!

Първия път преминах в ЦСКА след лична заповед от министъра на отбраната – генерал Добри Джуров. Бях войник, получавам писмото и отивам право в щаба на „Ботев“ да питам к`во става. Хората там само дето не ми се изсмяха. Знаеха, че няма мърдане. На „Народна армия“ играта ми тръгна, но бях много млад, а и мама постоянно искаше да се прибирам след уволнението. Предложиха ми от ЦСКА апартамент за мен и втори за родителите ми, но майка беше непреклонна. А и мен младостта ме теглеше към „Ботев“, нищо че по това време за всеки български футболист да отиде в ЦСКА или „Левски“ беше като трансфер в днешно време в „Барселона” или „Манчестър Юнайтед”! Наближи уволнението и от ЦСКА официално ми предложиха договор. И „Ботев“ ми даваха апартамент на бул. „Лиляна Димитрова“, имах вече и чин младши лейтенат. Хвана ме някакъв страх, че може да не съм титуляр в ЦСКА и реших, че се връщам в Пловдив. Тогава ЦСКА се ръководеше от зетя на Добри Джуров, който беше много готино момче и разбираше какво искам. Каза, че слага договора ми в чекмеджето и винаги е готов да ме приеме, ако размисля. Други фактори от армейския клуб обаче не искаха и да чуят, че напускам. По същото време и Георги Димитров-Джеки, който също беше войник, отказа на ЦСКА и генералитетът съвсем полудя. Вкараха ни в карцера, а един човек през час минаваше да ни пита дали сме размислили. Страшен беше този арест – с никого не говориш повече от месец, храната ти подават под вратата на килията. С Джеки ни хвана някаква амнистия около 7 ноември по случай Октомврийската революция и ни пуснаха на свобода. В крайна сметка аз се завърнах в „Ботев“, а той явно е целял да ги изнуди за нещо по-изгодно по договора и остана в ЦСКА. След две години обаче, пак се събрахме, защото отново облякох червената фланелка. Този път по може желание.

- В „Ботев“ следват може би най-щастливите ти години като футболист?
- Най-малкото успешни, ако не щастливи. Аз вкарвах от всяко положение. Срещу „Славия” отбелязах дори без да искам, след като топката ме удари по лицето след корнер. С „Ботев“ взехме няколко бронзови медала, което неофициално значеше, че сме шампиони. Защото младите ви читатели трябва да знаят, че в онзи период властта не допускаше друг на първо и второ място освен ЦСКА и „Левски“. Купата през 1981 гспечелихме, взех „Златната обувка“ за стрелец №1 на Европа. Докарахме в Пловдив „Барселона” и ред други отбори в европейските клубни турнири. „Барса“ ни отстраниха, но им вкарах двата наши гола. В Пловдив ги бихме 1:0, а

аз им вкарах от фал
пред 62 000 зрители!

Рекорд по посещаемост в Пловдив! Невероятен спомен е това да биеш „Барселона”!

http://www.blitz.bg/sport/article/146811

Това защо не го удебели също?Или само ако ти изнася му теглиш големия шрифт.

вие срам нямате ли?Кога и защо идва при вас,когато е звел "Златната обувка",евроуспехи,купа на България и бронзови медали(максимума което са позволявали) и защо идва-да си уреди живота-апартаменти,коли,телевизори,хладилници,дънки,всичко което е било дефицит и мираж за обикновенния човек е осигирявано от политбюро.СЕГА ЗАЩО НЕ ВЗЕМЕТЕ ТАКЪВ ФУТБОЛИСТ СЪС ЗЛАТНА ОБУВКА,ЗАЩО НЕ ВЗЕМЕТЕ МЕСИ?НАЛИ СТЕ ГОЛЕМИЯ ОТБОР?

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 11 яну 2013 16:14

идва при нас по собствено желание. дали за пари, дали заради успехите или за нещо друго-факт е, че сам иска в ЦСКА. Явно толкова ви е обичал. Замисли се, ако сега беше на длъжност в ЦСКА, дали щеше да говори така, просто говори това, което му е изгодно в момента. И лъже като циганка, щото през 80-те си ни биехте редовно!

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 11 яну 2013 16:17

шивача написа:

:lol: :lol: :lol: ходи питай Гудни, то така лесно. Иначе Гунди е играл за нас, Соколето е искал да играе за нас, Гибона също игра за нас, то друго нямате! Всички искат в ЦСКА!

Ти от там ли пишеш?При Гунди ли си? :lol:

И кога е ИГРАЛ Гунди за вас? :roll:
Дай ми един мач.
Кога Соколето е искал да играе за вас?
А Гибона игра,защото НИЕ не го искахме.
Лъжете младите без срам.
Затова се случват тези неща при вас от години. :arrow:

Стойчо Младенов: Крадецът вика дръжте крадеца!

Стойчо Младенов не се яви на детектора на лъжата
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Мнениеот джони » 11 яну 2013 16:20

шивача написа:джони, ти знаеш ли как свършваха мачовете ни с вас през 80-те? Наблягам на тях, щото съм ги гледал! Та това е една лъжа, щото в никакъв случай нямаме повече от три победи в Пловдив, докато се сещам за две ваши в София. Но затова се иска и да можеш да мислиш, не само да четеш, същество инстинктивно.
И естествено, после е отишъл в най-големият клуб-ЦСКА, както и всички останали! Нормално е, нали? За всеки е мечта да се докаже на Армията, останалото е спам, съчинения и комплекси!

при всички положения е имало натист от най-отгоре-добри джуров и милко балев,а това че сте падали си е имало и много тежка цена-никой от отбора на Ботев от 80-те години не играе основна роля в националния отбор,докато куфари като Садъков и т.н имат по 80+ мача,как става тази работа като по това време нямат победа над Ботев по цяло десетилетие

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 11 яну 2013 16:21

фифи перото написа:
шивача написа:

Ти от там ли пишеш?При Гунди ли си? :lol:

И кога е ИГРАЛ Гунди за вас? :roll:
Дай ми един мач.
Кога Соколето е искал да играе за вас?
А Гибона игра,защото НИЕ не го искахме.
Лъжете младите без срам.
Затова се случват тези неща при вас от години. :arrow:

фифо, ти отде изкочи ма?
айде да те ограмотя малко, че от невежество и да просиш-гладен ще останеш :lol:
Гунди е тренирал един месец с на, играл е в контроли и освободен
Соколето, за мен ви най-великия играч, но не бил гъзолизец и сте му ебааали майката, виж това интервю
http://vbox7.com/play:a6b208ea

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 11 яну 2013 16:24

джони написа:
шивача написа:джони, ти знаеш ли как свършваха мачовете ни с вас през 80-те? Наблягам на тях, щото съм ги гледал! Та това е една лъжа, щото в никакъв случай нямаме повече от три победи в Пловдив, докато се сещам за две ваши в София. Но затова се иска и да можеш да мислиш, не само да четеш, същество инстинктивно.

при всички положения е имало натист от най-отгоре-добри джуров и милко балев,а това че сте падали си е имало и много тежка цена-никой от отбора на Ботев от 80-те години не играе основна роля в националния отбор,докато куфари като Садъков и т.н имат по 80+ мача,как става тази работа като по това време нямат победа над Ботев по цяло десетилетие

така, значи Бенкса лъже! Второ, виж колко футболиста има от Локото и колко от Ботев в нац за мексико 86 и сам ще разбереш, че и това е мит!

Върни се в “ЦСКА”