Разлика между кеативност и изоставане в развитието

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Re: Разлика!

Мнениеот gzagorov » 29 дек 2012 23:29

cska - maina написа:
gzagorov написа:Аз само искам да задам въпроса защо за начало на съществуването на ЦСКА се приема точно 1948 година. Дано има истински ЦСКА-ри, които да знаят и да ми отговорят.

Защото тогава е основан

Как е основан, от кого? Не визирам министерства и партии, просто питам какви са точно обстоятелствата, т.е. защо точно 1948 година да е основан? Доколкото знам тогава просто са се обединили "Чавдар" и "Септември".
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
sirius123

Мнениеот sirius123 » 29 дек 2012 23:30

Автора е изперкал!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 29 дек 2012 23:32

cska - maina написа:
sin4ec написа:
cska - maina написа:
sin4ec написа:Не ви виждам коментарите за националния отбор, както и за ЗВВС. Нещо проблем ли има?

Какво те интересува?Веднага ще ти отговоря с факти!

Е ли ЦДНА в онези години нац. отбор? И дава ли ЗВВС несравнимо предимство на ЦДНА спрямо другите тимове?

да, напълно заслужено при това, с оглед на успехите си в Бг и Европа.... Не, не е било несравнимо, щом Бонев, Петко Петков и куп други футболисти са ни отказали, значи тези, които са дошли при нас, са го направили заради името, успехите и тн. Не е било насила. Ако беше така, сега щеше да се споменава за за колко години са минали от смърта на фкЛевски, а то квоизлиза накрая-крадеца вика-дръжте крадеца :oops:

Ей го и тоя-сума ти технически грешки... Кво ви става, бе? Отговорът е половинчат, но все пак е отговор, трябва да имаш чест да го направиш, за разлика от разни докладчици, мухльовци и климбари, те да се разпознаят кои са!
И тази статия напълни ли ти душата с радост, кеф ли ти е, разкри ли истината за жалките говеда?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
cska - maina

Мнениеот cska - maina » 29 дек 2012 23:32

gzagorov написа:
cska - maina написа:
gzagorov написа:Аз само искам да задам въпроса защо за начало на съществуването на ЦСКА се приема точно 1948 година. Дано има истински ЦСКА-ри, които да знаят и да ми отговорят.

Защото тогава е основан

Как е основан, от кого? Не визирам министерства и партии, просто питам какви са точно обстоятелствата, т.е. защо точно 1948 година да е основан? Доколкото знам тогава просто са се обединили "Чавдар" и "Септември".

:lol: :lol: :lol:
ами защото другите отбори също са основани в конкретен период и е нямало как ние да го избегнем
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 29 дек 2012 23:35

sirius123 написа:Автора е изперкал!

Докато не бъде официално освидетелстван, значи си е напълно "у ред"! Дотогава на всичко написано може и трябва да се вярва! :)
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
cska - maina

Мнениеот cska - maina » 29 дек 2012 23:37

sin4ec написа:
cska - maina написа:
sin4ec написа:
cska - maina написа:
Какво те интересува?Веднага ще ти отговоря с факти!

Е ли ЦДНА в онези години нац. отбор? И дава ли ЗВВС несравнимо предимство на ЦДНА спрямо другите тимове?

да, напълно заслужено при това, с оглед на успехите си в Бг и Европа.... Не, не е било несравнимо, щом Бонев, Петко Петков и куп други футболисти са ни отказали, значи тези, които са дошли при нас, са го направили заради името, успехите и тн. Не е било насила. Ако беше така, сега щеше да се споменава за за колко години са минали от смърта на фкЛевски, а то квоизлиза накрая-крадеца вика-дръжте крадеца :oops:

Ей го и тоя-сума ти технически грешки... Кво ви става, бе? Отговорът е половинчат, но все пак е отговор, трябва да имаш чест да го направиш, за разлика от разни докладчици, мухльовци и климбари, те да се разпознаят кои са!
И тази статия напълни ли ти душата с радост, кеф ли ти е, разкри ли истината за жалките говеда?

:lol: :lol: :lol: [offtopic]дейба и пунктоацията, като няма кво да кажеш и почваш да търсиш тех. грешки :lol: и не ми се прави на грък, да ти сера на лютеницата :lol:
и не се ебавай със олд, че щи серам и на беловската колибка :lol:[/offtopic]
тая статия е писана от един Варненец преди има няма 3-4г. Тогава и се изкефик много, сега ми е като да гледам "зеленият път" за десети път
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 29 дек 2012 23:39

cska - maina написа:
gzagorov написа:
cska - maina написа:

Защото тогава е основан

:lol: :lol: :lol:
ами защото другите отбори също са основани в конкретен период и е нямало как ние да го избегнем

Така ли? Много е интересно как военните се намесват там. Отбора по гимнастика при ЦДВ изведнъж става субект по обединения във футбола, ама де е заповедта, че при военни и лайно не се изсира без заповед? Де са документите?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

gevel
Контакти:

Мнениеот gevel » 29 дек 2012 23:42

Да ,от 1968 до 1984 ЛЕВСКИ принудително е бил под ботуша на МВР и на хранилка подобна на тази на ЦСКА,но разликата е там,че левскарите това не са го желали , не са го приемали и винаги са искали да се откъснат от МВР,докато чорбарите винаги са си харесвали армейския казан и през демокрацията продължаваха да си мислят ,че ще е все така,както са свикнали от комунизма и продължават все още да се тупат в трите червени петолъчки върху гърдите си !А на тези ,които пишат ,че съм си измислял ,ще кажа:Моля ,напишете верната история на ЦСКА тук и сега ,да видим по какво ще се различава от написаното от мен.Много ми е любопитно!Особено "творческия" път до Националния отбор ЦСКА!А също по въпроса-може ли един убиец на АС23,да се обявява за негов наследник?!Кой е убиеца се знае!

Потребителски аватар
cska - maina

Мнениеот cska - maina » 29 дек 2012 23:44

доколкото знам, документите са откраднати от милицията :evil: иначе Васко ви дава чисто ново айго за тях :lol:
и там и да дълбаете-нищо няма да излезе....ама един ден , някой като се заинтересува от вас, тогава ще видиш кога сте основани-68 ли, 92 ли?

Потребителски аватар
cska - maina

Мнениеот cska - maina » 29 дек 2012 23:46

gevel написа:Да ,от 1968 до 1984 ЛЕВСКИ принудително е бил под ботуша на МВР и на хранилка подобна на тази на ЦСКА,но разликата е там,че левскарите това не са го желали , не са го приемали и винаги са искали да се откъснат от МВР,докато чорбарите винаги са си харесвали армейския казан и през демокрацията продължаваха да си мислят ,че ще е все така,както са свикнали от комунизма и продължават все още да се тупат в трите червени петолъчки върху гърдите си !А на тези ,които пишат ,че съм си измислял ,ще кажа:Моля ,напишете верната история на ЦСКА тук и сега ,да видим по какво ще се различава от написаното от мен.Много ми е любопитно!Особено "творческия" път до Националния отбор ЦСКА!А също по въпроса-може ли един убиец на АС23,да се обявява за негов наследник?!Кой е убиеца се знае!

ама и ние не сме го желаели-даже сме протестирали и не сме ходили на мачове, докато вие си пълнихте стадиона, явно доволни от това....а и да бяхте върнали купите, то така много лесно

Върни се в “ЦСКА”