Бойко Борисов-лъжец!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
фифи перото

Re: Бойко Борисов-лъжец!

Мнениеот фифи перото » 15 ное 2012 17:25

redheart написа:Мисля, че едно от най-правилните неща в поставената тема е това, че не е морално да са подпомага един единствен отбор в България.

...

Може да не е морално ,но е материално. :lol:
Естествено е да се подпомага Левски-Отборът на Народа!
Другите да..[offtopic]мрът :lol:[/offtopic]

А стига ревали като вдовица за х**.
:mrgreen:
Последна промяна от фифи перото на 15 ное 2012 17:26, променено общо 1 път.
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 15 ное 2012 17:25

Ще ви помоля,да не се отклоняват от темата ,а тя е Бинокио -лъжец !
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
napred_trizvezdni_1948
Контакти:

Мнениеот napred_trizvezdni_1948 » 15 ное 2012 17:26

Не ме интересува вижда се че това правителство няма никакво намерение да помага на най-титулувания и успешен отброр в историята на българския клубен футбол. Просто премиера е с пристастия и е фен на отбора от подуяне, помогна на всички в А група, но не и на ЦСКА, напротив направи си една гавра с нас,когато накара собственика на някаква фирма преди време да ни хвърли 150 000 лв да закрепим положението и това беше, освен М-тел Борисов уреди още 2 мощни спонсора на турско сините, но се вижда че въпреки всичко това, ги бием, така че парите не са всичко. Вярно е че има малко завист от наша страна, но сме се примирили, че ако не си помогнем сами и сами не спрем да се самоизяждаме отвътре няма кой да ни помогне, още повече пък да чакаме нещо от това правителство - никакъв шанс. На което и място да сме в класирането и колкото и да е зле финансовото ни състояние, защото тази година ще ни е трудно дори и в 3-та да влезем, аз ще продължа да си подкрепям отбора, на който и да е стадион на който домакинстваме, единственото в момента което можем да дадем на ЦСКА като фенове е нашата пълна подкрепа и да се надяваме скоро нещата и при нас да започнат да се пооправят лека полека.
ЦСКА безкрайно аз обичам, ЦСКА е в моето сърце, таз любов не ще умре.

MJ23
Контакти:

Мнениеот MJ23 » 15 ное 2012 17:27

percival написа:Нищо не им пречеше да е в ЦСКА примерно ,щяха да си назначат хора които да следят как се разпределят средствата и готово ,да ама не.Наш БИНОКИО си показа за пореден път истинската си същност ,като излъга за пореден път и то публично !
Бинокио - носа расте ли расте !

Е това вече е смешно! Кой иска да финансира клуб с толкова неуредици, като след финансирането трябва да хвърли още толкова средства да контролира как се харчат парите. Ти като разумен човек ли го казваш или като "болен" цесекар. Защото аз досега не съм чувал някой инвеститор да си търси инвестиция с колкото се може по-рисков фактор?

А и знаете ли кое е най-важното - както казах и в началото, не си мислете че ако Газпром ни спонсорират и ще станем Барселона! Нещата при нас ще са си същите, вероятно и футболистите ще са от същата "класа" и пак ще се ядосваме, че имаме толкова много надписи по екипите. Цесекарите не трябва да се страхуват. Колкото и да не ми се иска да го кажа - дори и с по-добра организация в клуба не можем да ви превъзхождаме така, както би било логично при такава разлика! Пак ще си ни биети и вие, пак нещата ще са равностойни. Реално предполагам че клуба ще спечели само от към ръководителите, но не и от към феновете. Така че поуспокойте си злобните души - тогава ще има още нещо, за което да ни бъзикате - хем с пари, хем пак слаби. Това е реалността в нас - ще си цоцат собствениците, пък ние тука ще си подскачаме по форумите!

п.с. Аз лично никога не бих желал да имам нещо общо (пък камо ли бизнес) със сегашните ви УПРАВНИЦИ!
ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ В НАШИТЕ СЪРЦА!!!

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 15 ное 2012 17:29

percival написа:Ще ви помоля,да не се отклоняват от темата ,а тя е Бинокио -лъжец !

Хората работят масово без заплати-под благият му поглед,цените растат постоянно-под благият му поглед,престъпността расте-под благият му поглед...
А вие за един спонсор сте се хванали!
А като ви стиска,отидете и му го изкрещете в лицето .
Ама не ви стиска.
Тук е лесно-тоя лъжец,оня крадец...
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 15 ное 2012 17:30

MJ23 написа:
percival написа:Нищо не им пречеше да е в ЦСКА примерно ,щяха да си назначат хора които да следят как се разпределят средствата и готово ,да ама не.Наш БИНОКИО си показа за пореден път истинската си същност ,като излъга за пореден път и то публично !
Бинокио - носа расте ли расте !

Е това вече е смешно! Кой иска да финансира клуб с толкова неуредици, като след финансирането трябва да хвърли още толкова средства да контролира как се харчат парите. Ти като разумен човек ли го казваш или като "болен" цесекар. Защото аз досега не съм чувал някой инвеститор да си търси инвестиция с колкото се може по-рисков фактор?

А и знаете ли кое е най-важното - както казах и в началото, не си мислете че ако Газпром ни спонсорират и ще станем Барселона! Нещата при нас ще са си същите, вероятно и футболистите ще са от същата "класа" и пак ще се ядосваме, че имаме толкова много надписи по екипите. Цесекарите не трябва да се страхуват. Колкото и да не ми се иска да го кажа - дори и с по-добра организация в клуба не можем да ви превъзхождаме така, както би било логично при такава разлика! Пак ще си ни биети и вие, пак нещата ще са равностойни. Реално предполагам че клуба ще спечели само от към ръководителите, но не и от към феновете. Така че поуспокойте си злобните души - тогава ще има още нещо, за което да ни бъзикате - хем с пари, хем пак слаби. Това е реалността в нас - ще си цоцат собствениците, пък ние тука ще си подскачаме по форумите!

п.с. Аз лично никога не бих желал да имам нещо общо (пък камо ли бизнес) със сегашните ви УПРАВНИЦИ!

Едно е инвестиция ,друго е безвъзмездно спонсорство ! И не ми се отмятайте от темата Боникио-Лъжец ! Факт е ,че излъга преди 2-3 месеца в националният ефир !
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

MJ23
Контакти:

Мнениеот MJ23 » 15 ное 2012 17:31

napred_trizvezdni_1948 написа:Не ме интересува вижда се че това правителство няма никакво намерение да помага на най-титулувания и успешен отброр в историята на българския клубен футбол. Просто премиера е с пристастия и е фен на отбора от подуяне, помогна на всички в А група, но не и на ЦСКА, напротив направи си една гавра с нас,когато накара собственика на някаква фирма преди време да ни хвърли 150 000 лв да закрепим положението и това беше, освен М-тел Борисов уреди още 2 мощни спонсора на турско сините, но се вижда че въпреки всичко това, ги бием, така че парите не са всичко. Вярно е че има малко завист от наша страна, но сме се примирили, че ако не си помогнем сами и сами не спрем да се самоизяждаме отвътре няма кой да ни помогне, още повече пък да чакаме нещо от това правителство - никакъв шанс. На което и място да сме в класирането и колкото и да е зле финансовото ни състояние, защото тази година ще ни е трудно дори и в 3-та да влезем, аз ще продължа да си подкрепям отбора, на който и да е стадион на който домакинстваме, единственото в момента което можем да дадем на ЦСКА като фенове е нашата пълна подкрепа и да се надяваме скоро нещата и при нас да започнат да се пооправят лека полека.

Ето това е позиция на истински фен , малко е попрекалил с "турско" синьото, но му е простено. Предполага се че пише в момент на "малка завист" :lol: :lol: :lol:

MJ23
Контакти:

Мнениеот MJ23 » 15 ное 2012 17:34

Повярвай, това което ще направят Газпром не е БЕЗВЪЗМЕЗДНО!!! Това си е точно инвестиция, не бъди наивен. Безвъзмездно щеше да е ако го бяха направили 2010 г.

А за това да не се отклоняваме от темата - ОК! Бойко Борисов е лъжец. Сигурен съм че това го мислят както цесекари, така и ЛЕВСКАРИ!!! Та ако темата ти е за ББ и честността му защо намесваш ЛЕВСКИ и ЦСКА??? И очакваш да говорим само за качествата на премиера ли - няма как да стане!

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 15 ное 2012 17:35

Teo написа:
honda написа:
MJ23 написа:Че Бо(й)ко е най-слабият ни премиер в новата история вече смятам че са наясно всички хора с поне минимални умствени показатели! Че в момента това тук е една сбирщина от мошенници, а не държава се вижда всеки ден и навсякъде. Дори и в момента ако почетеш малко из интернет и видиш акакво се случва (с ВСС и КС) и ще придобиеш представа за ситуацията в "държавата". Но нека не правим темата политическа - замислете се коя е основната причини Газпром да не искат ЦСКА??? Аз като левскар бих се радвал ако действително такава компания ни стане спонсор. но бих се радвал един полусезон, точно докато разбера, че нямам никакво значение кой ни е спонсора - нивото ще е същото. Както и да е, това е друга тема...
Та за ФК ЦСКА - ами кой нормален човек/компания би инвестирала в този клуб в момента, с тези собственици и тази "организация"? Не говоря като фен на противников отбор, а като обикновен любител на футбола. Кой би искал да има нещо общо със собствениците на клуба? Не че нашия Бай Ганьо е цвете за мирисане, много далеч съм от тази мисъл. Но поне в Левски на организационно ниво сме в пъти по-добре. Един клуб не е само 20-тина футболисти! Има база, задължения, други спонсори и ред други неща. Недейте чисто фенски веднага да се нахвърляте и плюете. Според мен това е в реда на нещата, поне докато в ЦСКА не настъпи промяна.
А инъче - аз съм от онези "наивници" които си мислят, че за да има силен ЛЕВСКИ трябва да има и силен ЦСКА, и силен Лудогорец, и силни Локо и Ботев и така нататък да не изреждам.

За мен това е най-точното мнение по темата. Вече писах в друга тема че трудно някой сериозен инвеститор ще се обвърже с ЦСКА докато феновете на ЦСКА предпочитат Георгиатанасовата червена библия пред онази истинската. Докато се чува мнението на някои крайни малоумни фенове пред трезвомислещите. Как се случи така че до момента всички собственици на ЦСКА са имали проблеми с феновете.
За мен е много по-важно как се управлява един футболен клуб ,а не да се чакат наготово пари от чичко паричко.

клуб без пари трудно се управлява в днешно време...

Ще те поправя не е трудно , а е невъзможно. Но никой не пречи на един клуб ( не говоря за Левски или ЦСКА а изобщо) да влага парите в школата , в следене на млади таланти и т.н. . Ако един клуб разчита единствено на парите на Чичко Паричко рано или късно влиза в ролята на "прелъстен и изоставен" ,както е казано ако искаш да помогнеш на някой научи го да лови риба, а не да го нахраниш веднъж.

dipoli
Контакти:

Мнениеот dipoli » 15 ное 2012 17:43

Виж просто хората са проучили , кой клуб как се управлява.КАПИШ?

Върни се в “ЦСКА”