percival написа:Нищо не им пречеше да е в ЦСКА примерно ,щяха да си назначат хора които да следят как се разпределят средствата и готово ,да ама не.Наш БИНОКИО си показа за пореден път истинската си същност ,като излъга за пореден път и то публично !
Бинокио - носа расте ли расте !
Е това вече е смешно! Кой иска да финансира клуб с толкова неуредици, като след финансирането трябва да хвърли още толкова средства да контролира как се харчат парите. Ти като разумен човек ли го казваш или като "болен" цесекар. Защото аз досега не съм чувал някой инвеститор да си търси инвестиция с колкото се може по-рисков фактор?
А и знаете ли кое е най-важното - както казах и в началото, не си мислете че ако Газпром ни спонсорират и ще станем Барселона! Нещата при нас ще са си същите, вероятно и футболистите ще са от същата "класа" и пак ще се ядосваме, че имаме толкова много надписи по екипите. Цесекарите не трябва да се страхуват. Колкото и да не ми се иска да го кажа - дори и с по-добра организация в клуба не можем да ви превъзхождаме така, както би било логично при такава разлика! Пак ще си ни биети и вие, пак нещата ще са равностойни. Реално предполагам че клуба ще спечели само от към ръководителите, но не и от към феновете. Така че поуспокойте си злобните души - тогава ще има още нещо, за което да ни бъзикате - хем с пари, хем пак слаби. Това е реалността в нас - ще си цоцат собствениците, пък ние тука ще си подскачаме по форумите!
п.с. Аз лично никога не бих желал да имам нещо общо (пък камо ли бизнес) със сегашните ви УПРАВНИЦИ!