Наистина ли ритника означава побутване с крак
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Наистина ли ритника означава побутване с крак
Изобщо вие не бива да говорите за несправедливости, това ми е мисълта. Иначе после видях какво си болднал, за което ти се извинявам. Не е половината отбор, а 1/4 от него. Жалко, че не ви тестваха целият отбор, тогава щяха да излязат още допингирани, убеден съм.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев
- Udoji90
- Контакти:
rsk написа:Изобщо вие не бива да говорите за несправедливости, това ми е мисълта. Иначе после видях какво си болднал, за което ти се извинявам. Не е половината отбор, а 1/4 от него. Жалко, че не ви тестваха целият отбор, тогава щяха да излязат още допингирани, убеден съм.
[offtopic]Ами, не знам дали щяха да излязат още допингирани. За Платини и Галчев сума ти медии си измислиха, че също били с допинг, а се оказа, че това са пълни измишльотини и пробите им са си били отрицателни.

Последна промяна от Udoji90 на 14 ное 2012 12:20, променено общо 1 път.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
- tzvetan_tee
- Контакти:
Udoji90 написа:rsk написа:Кво я пак бе!? Безсрамник! За употреба на допинг 3 месеца ли се дават? Вашите футболисти са играли и в дербито с нас допингирани! Добре, че е смешното правило, че за да паднете служебно, трябва да има хванати в 1 мач 3ма с допинг, а евентуалните тестове са от двама човека.
За лиценза да не говорим. Перуката сам си призна, че ви е спасил от В група. Сигурно още щяхте да сте си там![]()
Ама ти изобщо не четеш какво съм писал. Някъде да съм писал, че 3 месеца е правилно наказание?Да съм казал някъде, че правилото за двама проверени не е смешно?
(И определено никъде не съм споеманавал нищо за Перуката и лиценза.) Ти твърдиш, че "половината" ни отбор е бил хванат с допинг, а аз не знам трима души да са половин отбор.
Ами бате, като си сългасен, че на Бандата редовно му спестяват картони, какво правиш в тази тема и не мислиш ли, че е нагло да говориш, че нас ни подпират при положение, че Пацо Илиев си получи наказанието ?!
КОГАТО СИН ГРЪМ УДАРИ, ЧЕРВЕНОТО ЕХО ЗАГЛЪХВА....
- Udoji90
- Контакти:
tzvetan_tee написа:Ами бате, като си сългасен, че на Бандата редовно му спестяват картони, какво правиш в тази тема и не мислиш ли, че е нагло да говориш, че нас ни подпират при положение, че Пацо Илиев си получи наказанието ?!
[offtopic]И ти изобщо не четеш! КОГА и КЪДЕ съм написал, че ви подпират?!

И да, имам право да се намесвам в темата, защото:
1. темата е в НАШИЯ подфорум и не си ти човекът, който да ми казва, че не мога да пиша в подфорума на любимия си отбор;
2. много се дразня, когато някой почне да се прави на оригинален с изказвания от сорта на "розовите затихнаха" - както аз никога не казвам "лилавите", така и не искам на мен да ми се правят на интересни.[/offtopic]
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Udoji90 написа:..."розовите затихнаха" - както аз никога не казвам "лилавите"...
Е що намеси Етър тука?
- Der Schmarotzer
- Контакти:
шивача написа:какво се учудвате? още от времето на цола и солака са така
Пак не си си научил урока по история. 2-ка за срока. Ако продължаваш в същия дух ще повтаряш годината. Цола е имала решаващ глас в БКП - 3 години, Солаков 3 години, а останалите 39 години - Добри Джуров и Милко Калев Балев.
Ние сме Левски, Левски (София)!!!
-
- Контакти:
Съжалявам че за пореден път омаскарявате една тема създадена от коментари на Юри Кучев при казуси касаещи Левски и ЦСКА и казах че аз няма да коментирам.Ако искахте сериозно да ми опонирате,трябваше да извадите факти и коментари на Кучев с които да ми докажете че той има еднакво отношение към всички отбори.Аз Ви извадих два примера със странни заседания на комисии в БФС облагодетелствали Левски и Ви помолих да намерите нещо подобно и по отношение на ЦСКА.Вместо факти,сините фенове засипаха темата с едни и същи коментари,от едни и същи хора,които вече съм научил наизуст.И тъй като явно не сте наясно кой определи 3месеца наказание за така наречения допинг в ЦСКА,ще Ви поясня че това беше комисия от БОК,а не от БФС.От БФС поискаха увеличаване на наказанието,но Апелативния съд потвърди наказанието,като нейния председател заяви че от датата на обжалването по закон наказанието спира и футболистите имат право да играят до решението на АС,за кои път да Ви повтарям каква бе реакцията на Кучев и как две седмици увърта и не позволи на наказаните футболисти да играят.Ако зависише от Фурнаджиев,Попов,Кучев и другите измекяри от БФС,футболистите още нямаше да играят.Да не Ви припомням подобен случай с бразилски футболист на Локо Пд,който беше веднага оневинен от БФС.Това са фактите,за разлика от Вас аз не правя мои преразкази на случващото,а показвам хронологията на събитията.Покажете ми нещо от това което съм написал да е лъжа или да не се е случило и ми покажете документирани факти за благосклонно отношение на БФС към ЦСКА и да спорим.Само не излизаите с номера за В група,че се изтърка,защото през 2008г.проблемът беше как едни 3мил.евро да се отнемат от шампиона на България и да се дадат на Батков.А после по най-бързия начин трябваше да се успокоят нещата и заличат изпълнителите на мръсната поръчка.
1914.1902 » 13 апр 23:02
Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?
Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.
Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?
Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.
- evgenimilenov
- Контакти:
Това на Пламен Илиев наистина е бутане с крак ...... ако не правиш разлика между бутане и ритник - погледни случая с Пламен Илиев и погледни след това случая ( макар че съм за Реал Мадрид ) с Пепе , когато ритна жестоко футболи ст на другия отбор докато беше на земята ...... Огромна разлика !
peliforewer написа:Съжалявам че за пореден път омаскарявате една тема създадена от коментари на Юри Кучев...
Ако беше кръстил темата "фен тема на Юри Кучев", едва ли щеше толкова да съжаляваш. Пускаш провокативна тема, а очакваш адекватни коментари.
Искаш да защитим Кучев? Ама ти добре ли си? Наказаха ли Илиев заслужено? Наказаха го! Наказаха ли по същия начин Бандаловски? НЕ! Какво да коментираме изказвания и интерпретации на медиите, когато делата на БФС "доказват" колко е синьо? Или очакваш да пусна тема с "отбрани" цитати на перуката? Само за да ти докажа, че е про-чорбарски настроен? Айде нема нужда - ние това много добре си го знаеме...
Мисля че реверанси е имало и към Левски,и към ЦСКА,Литекс преди,сега Лудогорец....... Еднакъв критерий няма и няма и да има,в случая бе взето правилно решение......