Няма лошо Станко да остане в ЦСКА като някакъв краен вариант за нападател. В крайна сметка момчето успя да извади един мач този сезон.
При наличието на Платини и Тасио, които са единствените чисти нападатели няма как да останем без Станко, който да замества при контузия на един от двамата.
Моето мнение е, че Анисе трябва да изиграе сезона и лятото при първа добра оферта да изчезва-може и на полусезона, а Присо заедно със щъркелите задължително трябва да отлети към топлите страни преди да е дошла зимата.
По-добре да извадим пари за трансфер на български талант отколкото да продължаваме да храним тези готованци.
ЦСКА - Зимна селекция и подготовка 2012/2013
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
Re: ЦСКА - Зимна селекция и подготовка 2012/2013
ааа станко тъкмо се отпуши а вие искате да го гоним [wrapimg=]http://yoursmiles.org/tsmile/no/t2625.gif[/wrapimg]
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
Трябва ни единствено човек, който да бъде налаган на мястото на Тошко. За мен това е Стефан Велев. На останалите постове имаме достатъчно играчи, дори на някои са ни в повече. Велев и Саша ми се виждат перфектната двойка в центъра.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
Мишо Александров на 99% е наш, сигурен съм. Едва ли Петев ще има нещо против да го пусне, след като има 20 и няколко минути през този сезон.
Освен това Стойчо е набелязал и чужденец-резерва от Лудогорец, според мен това е Шоко, защото до колкото знам, вече не е твърд титуляр.
Между другото, Неделев откаже ли да подпише нов договор с Ботев в близките 2 месеца ще може да се преговаря за свободен трансфер.
Освен това Стойчо е набелязал и чужденец-резерва от Лудогорец, според мен това е Шоко, защото до колкото знам, вече не е твърд титуляр.
Между другото, Неделев откаже ли да подпише нов договор с Ботев в близките 2 месеца ще може да се преговаря за свободен трансфер.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/972/6460972z.png[/wrapimg][/center]
- mistreated
- Контакти:
Янис Зику написа:Мишо Александров на 99% е наш, сигурен съм. Едва ли Петев ще има нещо против да го пусне, след като има 20 и няколко минути през този сезон.
Шоко е вариант за десен бек, тъй като почти сигурно Бандаловски ще бъде продаден. Аз не съм оптимист за Неделев не само по отношение на привличането му, а и изобщо за футболните му качества. Направи отличен мач срещу Локо Пд, но такъв направи и Абушев. Не мисля, че се е доказал достатъчно, че да търсим всички възможни начини за привличането му.
Аз не съм съгласен, че ни трябва ляво крило при положение, че имаме Скиорили и Сержиньо. Ако взимаме нов, то един от двамата трябва да си замине. Проблемът е на дясното крило, където реално нямаме смяна на Присо, а той на моменти е трагедия. Нямаме и халф, който може да измисли нещо напред. Единствено Саша донякъде се справя с това, но не достатъчно. В защита ни трябват хора само ако продаваме някой. Иначе и така сме си добре.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
Първенството не е слабо и затова добрите играчи-българи се броят на пръсти. Като извадим от общата сметка Левски, Лудогорец и Литекс съвсем не остават. Според мен първо трябва да се ичисти ЦСКА от туристите, а те са много. Никой не знае, защо бяха привлечени Тангариня, Кириакидис, Бенжалюн, Родригес и Пакурар. И петимата едва ли събират и 90 минути на терена. Румънеца имаше силна визитка, но все още не е направил нищо запомнящо се, докога да го чакаме. Бих предложил на шефовете да се огледат за българи, но играещи извън страната. Един Рангелов търпи жестоки критики в Швейцария и със сигурност е пътник. При нас може да се възроди. Същото се отнаса за Мицански и донякъде и за Макриев. Мъчно ми е за Спасчо, но той сам си затвори пътя към Армията с претенците си. От тукашните играчи най-силно впечатление прави Т.Неделев от Ботев. Този играч е от изчезващата порода плеймейкър, млад е и вкарва голове. Съмнявам се обаче Ботев да го пуснат или ще му надуят цената до небето. Нашите шефове могат да предложат плюс парите и солиден процент от бъдещ трансфер, но за съжаление никой вече не вярва на Титан. Некоректното им отношение към клубовете, от които копуват свеждат до минимум шансовете за трансфер от български отбор.
- mistreated
- Контакти:
redpride написа:Първенството не е слабо и затова добрите играчи-българи се броят на пръсти. Като извадим от общата сметка Левски, Лудогорец и Литекс съвсем не остават. Според мен първо трябва да се ичисти ЦСКА от туристите, а те са много. Никой не знае, защо бяха привлечени Тангариня, Кириакидис, Бенжалюн, Родригес и Пакурар. И петимата едва ли събират и 90 минути на терена. Румънеца имаше силна визитка, но все още не е направил нищо запомнящо се, докога да го чакаме. Бих предложил на шефовете да се огледат за българи, но играещи извън страната. Един Рангелов търпи жестоки критики в Швейцария и със сигурност е пътник. При нас може да се възроди. Същото се отнаса за Мицански и донякъде и за Макриев. Мъчно ми е за Спасчо, но той сам си затвори пътя към Армията с претенците си. От тукашните играчи най-силно впечатление прави Т.Неделев от Ботев. Този играч е от изчезващата порода плеймейкър, млад е и вкарва голове. Съмнявам се обаче Ботев да го пуснат или ще му надуят цената до небето. Нашите шефове могат да предложат плюс парите и солиден процент от бъдещ трансфер, но за съжаление никой вече не вярва на Титан. Некоректното им отношение към клубовете, от които копуват свеждат до минимум шансовете за трансфер от български отбор.
По принцип си прав за всичко, но не мисля, че можем да си позволим Мицански, Макриев или Рангелов. Не, че са кой знае каква класа, просто са свикнали на друго заплащане (справка Делев). А ние обявихме, че бюджетът ще се свива максимално. Така че, според мен забрави за играещи в чужбина българи.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
а аз ще кажа че освен от Литекс и Лудогорец всичко друго е жив зян мокра плява и не е за нас [wrapimg=]http://yoursmiles.org/tsmile/no/t2691.gif[/wrapimg]
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
Ако може селекцията да започне с изгонването на Присо ще съм много доволен.
Даже и да не вземат друг играч на негово място а да пускат някой голобрад младеж на 17/18 г. пак ще е по-добре
от Нджонго. Вече ако вземем М.Александров ще е идеално но аз много се съмнявам че Лудогорец ще иска да
подсилва конкурент за челото с играч под наем !!!
Даже и да не вземат друг играч на негово място а да пускат някой голобрад младеж на 17/18 г. пак ще е по-добре
от Нджонго. Вече ако вземем М.Александров ще е идеално но аз много се съмнявам че Лудогорец ще иска да
подсилва конкурент за челото с играч под наем !!!
- we are the champions
- Контакти:
лично аз искам Иван Цветков да дойде на армията което е почти невъзможно