ЦСКА има шанс за титлата
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ЦСКА има шанс за титлата
Сега ще се появят шаманите, които ще разказват как дядовците им са присъствали на създаването на синьото Л. 

- delqnski47
- Контакти:
Янис Зику написа:Сега ще се появят шаманите, които ще разказват как дядовците им са присъствали на създаването на синьото Л.
Оставяй ги,100 годишните,не ги провокирай да спамят!И без това осраха достатъчно темата,не ми се четат сега и 100 годишни сини митове!

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
-
честно казано, аз не останах с впечатление Левски да е слаб и трагичен както се пише тук.Премазахме Ботев(ПД) и Литекс, с ЦСКА мачът беше на кантар- двата отбора имаха по две голови положения, ЦСКА имаха късмет да вкарат едното от техните две, ние пропуснахме нашите две- какво надиграване, какво мачкане, май друг мач сте гледали.А за на пролет какво да кажа...ЦСКА не е побеждавал Левски два пъти в рамките на един сезон вече повече от 30 години-почти съм убеден че и този сезон традицията ще се спази.ЦСКА показа че няма психика за решителни мачове-може да изненада Левски и Лудогорец от позицията на аутсайдер, но видяхме миналия сезон когато титлата беше на една ръка разстояние как се "панираха" и се сринаха-още им се смее цяла България за идиотията която сътвориха 

-
и стига вече реване, колко много ви се пречело- от както ТИТАН са ви собственици, всяка година обирате най-доброто от А-група без пари-ей го и тая година Коко Динев ви хариза най-добрите играчи на Локо(ПД), преди три години Делев и Карачанаков ги откраднахте без пари, даже Зику без пари го взехте....че ако Левски имаше възможност без пари да взима играчи- ми ние 4 години немаше да слизаме от първото място бе пичове...а вие к'во прайте?...резили само 

Смешник, за Делев бяха платени 600 хиляди евро, за Зику 500 хиляди на Политехника, а и самите вие се опитахте да вземете Карачанаков, ама останахте с пръст в устата.. (и някъде другаде..)
-
delqnski47 написа:И защо ЦСКА да не стане шампион?Нали вярваш в големите конспирации?Голям коефицент имаме,перфектно...или сега нещо обърна палачинката,от ти е удобно![]()
Аз кога съм говорил за коефиценти ? ...

Намери ми едно мнение, в което да твърдя, че Шампионатът или мачовете се редят за коефиценти.
Ако още някой не е разбрал, че новите в Левски, "Титан-ите" и Домуса са от една кръвна група, значи вероятно живее в някаква матрица ...

Всичко е възможно, особено след днешното съдийство на Ники Йорданов, заради който проглушихте цялата страна. Човекът чета не е дал наказателен удар за гостите, но за сметка на това го е направил за вас. Голямо име сте в родния футбол и не е редно да се оплаквате чак толкова от човек, от който ние сме видели много повече лошо. И двата отбора сме слаби, ама много слаби, но вие имате по - добри играчи със сигурност към настоящия момент.
С треньор като Стойчо обаче те няма да станат кой знае какво. Само с мотивиране не става, то е важно, но не е единствено.
С треньор като Стойчо обаче те няма да станат кой знае какво. Само с мотивиране не става, то е важно, но не е единствено.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
daniel875 написа:Всичко е възможно, особено след днешното съдийство на Ники Йорданов, заради който проглушихте цялата страна. Човекът чета не е дал наказателен удар за гостите, но за сметка на това го е направил за вас. Голямо име сте в родния футбол и не е редно да се оплаквате чак толкова от човек, от който ние сме видели много повече лошо. И двата отбора сме слаби, ама много слаби, но вие имате по - добри играчи със сигурност към настоящия момент.
Чакай да те питам "особено след днешното съдийство на Ники Йорданов" ти гледал ли си мача ? Поне репортаж със спортните положения гледал ли си ?
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
- Udoji90
- Контакти:
Естествено, че имаме шансове, но трябва възможно най-дълго да задържим добрата форма и да не губим точки до края на есента. Като видим селекцията през зимата, ще се прецени по-добре какви са ни шансовете. Като цяло смятам, че имаме силите и потенциала да оставим "Левски", "Ботев" и "Литекс" зад себе си, но "Лудогорец" имат добра пролетна програма и ще е трудно да задминем и тях.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Как може да има толкова жалки хора? Мразете ни, няма ядове. Затова винаги ще бъдете след нас!