Този ЦСКА ни трябва!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Местоположение: СОФИЯ http://www.youtube.com/watch?v=G-hnxETNBfI&feature=plcp
Re: Този ЦСКА ни трябва!
И точно Титан завинаги с вас ви трябва! 

-
JORO_BAD написа:И точно Титан завинаги с вас ви трябва!
И аз оставам с това впечатление ...

Забележи, след "дербито" не съм видял нито един призив - "Вън боклуците" !

Браво на "Титан-ите" ... И Тонев !! ...

THE G.A.M.E написа:JORO_BAD написа:И точно Титан завинаги с вас ви трябва!
И аз оставам с това впечатление ...![]()
Забележи, след "дербито" не съм видял нито един призив - "Вън боклуците" !![]()
Браво на "Титан-ите" ... И Тонев !! ...![]()
Чакай малко бе, след дербито е време за празнуване, на кой му е нужно да си разваляме кефа с Титаните ? Гледай си уникалната селекция и не ни бери грижа.
Ние вън боклуците си го викахме и на мача в събота и к'во от това?
- damyanov1963
Заглавието е най-голямота самопризнание на ЦСКА, че мачовете с Левски са най-важните за тях.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
- Udoji90
- Контакти:
damyanov1963 написа:Заглавието е най-голямота самопризнание на ЦСКА, че мачовете с Левски са най-важните за тях.
[offtopic]Не разбирам къде го видя това "самопризнание" - хората просто са доволни от играта на отбора и победата. (Впрочем, не нашият фенклуб, а този на един друг отбор преди пролетното дерби излезе с изявление "Ако бием ЦСКА, значи сме спечелили всичко".)
Трето, дори да е вярно това, което казваш, нима има нещо странно? Когато вече не играем в евротурнирите, е нормално именно мачът с "Левски" да е най-важен, не мислиш ли?[/offtopic]
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Бихме Левски, но еуфорията е излишна. Все още сме доста далеч от първото място и шефовете трябва да си изберът приоритети. Имам предвид, за какво ще се борим този сезон: ще гоним ли титлата, купата или ще градим основите на нещо по-голямо за в бъдеще? Стойчо също има думата за това, кой ще остане и кой ще си ходи зимата. Смятам, че в отбора има доста ненужни играчи, чиито заплати тежът на бюджета. Майкъла иска български футболисти, но аз не виждам от къде ще ги вземе. В А група извън първите 4-5 отбора няма нищо свестно, а знаете, че вътрешните трансфери във България са най-трудни
На мен ми е интересно къде са сините другарки. Има няколко индивида които редовно серат по темите, а сега ги няма. Да не би да не са им издържали доносническите сърчица? Отборчето им пада в мача им на годината.