Георги Илиев влезна в управата на ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Георги Илиев влезна в управата на ЦСКА
Майкъла поне си направи устата да си каже нещата, каквито иска да станат и каквото ние искахме да чуем. Чакаме да започне много скоро да изпълнява. В началото ми беше все едно за него, но той наистина може да се окаже ценен на ЦСКА, защото един Стойчо не стига.
Kашчей написа:vaskonti написа:Kашчей написа:
Ако човек, през вековете от съществуването си, не си е задавал безсмислени (според теб) въпроси, като "защо това е така, а не иначе", досега още щяхме да бродим голи из горите и нямаше да чаткаме по клавишите.
На мен пък ми е интересно това нещо-двама изпълнителни, един комедиант в управата и нито един Спортен директор.За да си Изпълнителен директор на една фирма не е достатъчно само да си в директорският борд, а трябва ежедневно да се занимаваш с делата и.Майкъла нали има и друг бизнес-кое ли ще му е приоритет от двете ?!И не, не питам теб, а си задавам риторичен въпрос.
Е, ще приема, че според теб събитията в ЦСКА са от съдбовно значение за бъдещето на човечеството, поради което е редно да се следи под лупа всяко едно (без)действие.![]()
Вероятно знаеш какво е Бръснача на Окам. В случая той гласи - ситуацията е временна - част от постепенната смяна на властта, като Венци ще остане докато Титан не изпълнят поетите ангажименти, а междувременно Майкъла трябва да навлезе в нещато изцяло и след време да поеме с летящ старт.
Останалите подробности за съвместяване на 2 бизнеса или 2 борда, въобще не ме вълнуват как ще станат. Няма да е нито първия, нито последния такъв случай, дори и в българската бизнес-история.
А аз ще приема, че ми завиждаш, защото съм по-красив от теб![]()
Сега малко по-сериозно:Останах изумен тази сутрин, когато установих, че този ти пост е коренно променен и в него липсва поканата, която ми изпрати да се кандидатирам за работа в ЦСКА![]()
Не знам коя власт ще сменяте, но ако от всеки кресльо става футболен началник-Дучето щеше да е първи като шеф в ЦСКА.Това, че някой е бил голям цесекар или средна ръка футболист в България не винаги го прави футболен човек.Дано да бъркам, но вие и Дуци посрещнахте с мощно "Ура!!!".
Нямам спомени да сме посрещали Дуци с мощно ура... в най-добрия случай беше умерен оптимизъм, какъвто заслужава всяко ново лице, така си мисля.
п.п. Въобще не разбрах за каква покана говориш в този пост... поне не помня да съм писал такова нещо

[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
Впечатленията ми от Майкъла в интервютата, които е давал като страничен наблюдател, винаги ми е правило впечатление неговата прямост, директност и откритост относно проблемите в ЦСКА!Силно се надявам това да продължи и занапред вече като изпълнителен директор на ЦСКА!Определено съм с положителна настройка относно идването му, въпреки че не очаквам чудеса докато Титан са собственици на клуба..Все пак се надявам поне малко от малко нещата около отбора и ДЮШ (или това което е останало от нея) да бъдат вкарани в ред!
Eeeee разгеле, най-после да го видим и този специалист в действие 

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

-
- Контакти:
Майкъла и Сираков са семейни приятели, ако Наско се върне в Левски един ден, има да си нагласят мачове и титли-лелеее, не ми се мисли 

[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/cec5bbba9156abab3f8f0b9f09e3104b/tumblr_mvqczbeEU11sr39gto1_500.gif#_=[/wrapimg]
Добре започва!Обявява точно какво ще гони в близките месец и половина-връщане на Армията и стабилизиране на школата!Спиране на безмислената воина с бфс,където винаги сме губещи,защото както знаете там си четат законите като дявола евангелието!Имаме си треньор и футболисти!Ако не му се месят и го ПОДКРЕПИМ него и Стойчо,очаквам стабилизиране на отбора!Трябва отбора да се върне във вида,в който за всеки футболист бе чест да играе в ЦСКА!Последния такъв беше Спас Делев,а това не беше толкова отдавна!
rsk написа:Янис Зику написа:turbogena написа:Майкъла е пълен смешник. И това го казвам без да злорадствам ,а напълно сериозно. Тоя само гледа пари да лапа и ще е истински лакей на титаните.
В грешка си. Има си бизнес, има си и пари, а и той е един от малкото, които директно са казвали, че няма да лижат гъзо на никой.
![]()
![]()
Като има пари, значи не обича да лапа, така ли?
Абе тоя велик Майкъла синовете му не се ли казваха Георг, Георги и Джордж
Кво общо имат имената на синовете му с ЦСКА

Щом няма да има война с БФС вече очаквам скоро Платини да бъде картотекиран.. 

Янис Зику написа:Щом няма да има война с БФС вече очаквам скоро Платини да бъде картотекиран..
Това би заровило томахавката на воината

- delqnski47
- Контакти:
Kашчей написа:
А аз ще приема, че ми завиждаш, защото съм по-красив от теб![]()
Сега малко по-сериозно:Останах изумен тази сутрин, когато установих, че този ти пост е коренно променен и в него липсва поканата, която ми изпрати да се кандидатирам за работа в ЦСКА![]()
Не знам коя власт ще сменяте, но ако от всеки кресльо става футболен началник-Дучето щеше да е първи като шеф в ЦСКА.Това, че някой е бил голям цесекар или средна ръка футболист в България не винаги го прави футболен човек.Дано да бъркам, но вие и Дуци посрещнахте с мощно "Ура!!!".
Кашчей,ти толкова много си се ''изумил'',че не си забелязал поканата,която всъщтност е от мене

Иначе не разбирам какъв ти е проблема?Нещо ни даваш сметка как да посрещаме Майкъла ли?
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.