Мнениеот acmilan » 06 сеп 2012 14:15
Добре, бе, какво искате от Тиквоча? Създаде ви цял комитет, сума ти фирми са в него, уговорил е Газпром да стане спонсор след подписването на Южен поток, години наред вашите собственици се издържат с общински пари, е, какво да направи, бе, мама му стара? Да стане президент на клуба ли? Парите, които ще влязат в ЦСКА, чрез комитета и Газпром надвишават тези, които влизат в Берое, Локо Пд, Ботев и Левски. Това, че Титан управлява по този начин и иска много пари за собствеността, налице са множество дългове и т. н. на Ларжа ли е вина? Берое беше на печалба, когато ТЕЦ - ът стана собственик, гарантирам ви го, малко, но печалба и никакви дългове. За другите не мога да говоря подробно и със сигурност, но съм чел, че в Левски ВТБ дава 3 млн. на година, в Локо Пд са най - зле от тази гледна точка, вижте само с какви футболисти разполагат, Марешки цепи стотинката на две, в Ботев е друго, там КТБ наистина налива сериозни пари, но те тръгнаха все пак от В група, също нямаше дългове. Е, къде е проблемът? В Борисов или в другия Борисов и ортака му? Защитавахте ги години наред, когато не плащаха на никого, крадяха футболисти, фалираха клубове, съдеше ги кой ли не, все конспирация имаше, една малка част от вашите, каквито и да са, осъзнаха отдавна как стоят реално нещата и показаха някакво отношение към Титан. Няма да пиша в исторически план, няма да сте съгласни с мнението ми, нормално е и ми е все тая. Но, при всички положения, ако скоро Титан не предприемат нещо, клубът не виждам как ще функционира в близко бъдеще.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.