ББ: Държавата няма да се меси в ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

koki1015
Контакти:

Re: ББ: Държавата няма да се меси в ЦСКА

Мнениеот koki1015 » 06 сеп 2012 13:59

ss1914 написа:
sostenere написа:
astra написа:Още един заблуден. ТИ синко знаеш ли кога и как е създаден твоя отбор и отборчето от герена, а? Прочети малко и тогава давай мнения , че си смешен.

Дай да видим как е създаден Левски София, напиши ни на нас заблудените. :lol:

хаах от БКП през 1914 и тогавашните му лидери на по 16 години нали хахах

момчета не се занимавайте с глупаци :) :) :)
Левски до гроб!!!
Изображение

Потребителски аватар
shwepi
Контакти:

Мнениеот shwepi » 06 сеп 2012 14:02

Аз пък в статията виждам натиск от страна на ББ към Титаните за сваляне на цената, което си е помощ и то ДЪРЖАВНА.
39 PFC CSKA Sofia BUL 25 0 98 41 16 41 140 144 98 -4
:?:
147 PFC CSKA-Sofia JSC BUL 4 0 16 8 1 7 29 28 17 1
:!:

koki1015
Контакти:

Мнениеот koki1015 » 06 сеп 2012 14:03

shwepi написа:Аз пък в статията виждам натиск от страна на ББ към Титаните за сваляне на цената, което си е помощ и то ДЪРЖАВНА.

напълно вярно :shock: :!:
Левски до гроб!!!
Изображение

ОщеОтДете
Контакти:

Мнениеот ОщеОтДете » 06 сеп 2012 14:04

ЦСКА се пише с главни букви!

ЦСКА НЕ Е изкуствен отбор! ЦСКА е обединение от 2 други отбора!

ЦСКА ВИНАГИ ЩЕ ГО ИМА!

koki1015
Контакти:

Мнениеот koki1015 » 06 сеп 2012 14:06

ОщеОтДете написа:ЦСКА се пише с главни букви!

ЦСКА НЕ Е изкуствен отбор! ЦСКА е обединение от 2 други отбора!

ЦСКА ВИНАГИ ЩЕ ГО ИМА!

:lol: :lol: :lol: :lol:
Левски до гроб!!!
Изображение

Потребителски аватар
Dexter Lord
Контакти:

Мнениеот Dexter Lord » 06 сеп 2012 14:06

Red Warrior написа:
100 години 100 написа:
Red Warrior написа:Откъде-накъде ББ ще помага на отборчета като Левски, Ботев, Локо Пд., Берое, Марек и т.н., а на великият ЦСКА няма да помага?! Всички тези отбори не са дали и 1/10 от славата и футболистите, които е дал ЦСКА на България!

"Отборчета" , а? Сладур :) Великия ЦСКА, а? Сладур :) Дали били? Сладур :) Никога нищо не сте давали момко!Само сте крали! Да не ти изброявам само от Ботев какви футболисти, буквално сте откраднали! Свърши вече тая.Отивате там където ви е мястото.По селата!

Милко Балев ли ни докара Бербатов, Мартин, Стилиян, Владо Манчев и др. бе репресиран?!

Кой от тези е ваш юноша бе, "великия"? Бербатов, когато отиде в чужбина започнахме да му се кланяте, а преди това го псувахте по 90 минути.

Бойко ви бил виновен, гласувайте си за партията - майка тя ще ви спаси отново.
КРАСОТА,ВЯРА,БОРБА!

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 06 сеп 2012 14:07

astra написа:Още един заблуден. ТИ синко знаеш ли кога и как е създаден твоя отбор и отборчето от герена, а? Прочети малко и тогава давай мнения , че си смешен.

Ай кажи как е създаден, бе ? От 16 годишните комунисти ли ? Смешни к

Потребителски аватар
Dexter Lord
Контакти:

Мнениеот Dexter Lord » 06 сеп 2012 14:14

Ще си позволя да взема на заем мнение на един колега.

botevforever написа:Не мога да разбера как БОТЕВИСТ може да милее и да съжалява червения отбор."Благодарение" на него "Ботев" беше лишен от много слава и успехи.Смея да твърдя,че ако не беше ЦСКА и заповедите отгоре,"Ботев" щеше да има поне 2-3 титли през 80-те години.Първите ми спомени са от открадването на Спас Джевизов.Последваха Г.Славков,М.Бакалов,Д.Младенов,А.Калбуров,Г.Георгиев-това са само тези,за които се сещам в момента.В началото на 80-те "Ботев" беше на път да изгради отбор-страшилище.Но не-"червените" методично му пускаха кръвчица всяка година,привличайки най-добрите ни футболисти.БЕЗ ТРАНСФЕРНИ СУМИ!ПО ЗАПОВЕД!В тези години изпитвах такава болка при раздялата с тези футболисти,че ненавистта ми към този отбор никога няма да отшуми.И,моля,не ги сравнявайте с никой друг голям отбор в Европа.Големите отбори са работили в други условия,и те са привличали футболисти от други отбори,но за това са си плащали.Не се заблуждавайте и от привидно доброто отношение на феновете им към нас-то се дължи единствено на това,че редовно биехме"Левски" и им помагахме да трупат слава на наш гръб.А както биехме "Левски",така можехме да бием и тях,не за чужда слава,а за славата на БПФК.Но не ни позволяваха.
Нека да си носят кръста,нека да изминат нашия път и ако го заслужат-да се върнат отново.Ще видим и "великите" им фенове,които бяха научени още в хода на първенствата да правят сметка след края им кои ще са новите им попълнения-най-добрите не само от "Ботев",а и от "Пирин", Ч.Море", "Сливен","Берое",Враца и т.н.
Днес времената са други.Пазарните правила се настаниха във футбола."Динозавърът" е на път да премине през "ледниковия период".Ако съумее да се пребори-нека да се върне равнопоставен и без обичайния "хендикап".
А ако не съумеят-лично на мен няма да ми липсват.Ама въобще!
КРАСОТА,ВЯРА,БОРБА!

koki1015
Контакти:

Мнениеот koki1015 » 06 сеп 2012 14:15

Dexter Lord написа:Ще си позволя да взема на заем мнение на един колега.

botevforever написа:Не мога да разбера как БОТЕВИСТ може да милее и да съжалява червения отбор."Благодарение" на него "Ботев" беше лишен от много слава и успехи.Смея да твърдя,че ако не беше ЦСКА и заповедите отгоре,"Ботев" щеше да има поне 2-3 титли през 80-те години.Първите ми спомени са от открадването на Спас Джевизов.Последваха Г.Славков,М.Бакалов,Д.Младенов,А.Калбуров,Г.Георгиев-това са само тези,за които се сещам в момента.В началото на 80-те "Ботев" беше на път да изгради отбор-страшилище.Но не-"червените" методично му пускаха кръвчица всяка година,привличайки най-добрите ни футболисти.БЕЗ ТРАНСФЕРНИ СУМИ!ПО ЗАПОВЕД!В тези години изпитвах такава болка при раздялата с тези футболисти,че ненавистта ми към този отбор никога няма да отшуми.И,моля,не ги сравнявайте с никой друг голям отбор в Европа.Големите отбори са работили в други условия,и те са привличали футболисти от други отбори,но за това са си плащали.Не се заблуждавайте и от привидно доброто отношение на феновете им към нас-то се дължи единствено на това,че редовно биехме"Левски" и им помагахме да трупат слава на наш гръб.А както биехме "Левски",така можехме да бием и тях,не за чужда слава,а за славата на БПФК.Но не ни позволяваха.
Нека да си носят кръста,нека да изминат нашия път и ако го заслужат-да се върнат отново.Ще видим и "великите" им фенове,които бяха научени още в хода на първенствата да правят сметка след края им кои ще са новите им попълнения-най-добрите не само от "Ботев",а и от "Пирин", Ч.Море", "Сливен","Берое",Враца и т.н.
Днес времената са други.Пазарните правила се настаниха във футбола."Динозавърът" е на път да премине през "ледниковия период".Ако съумее да се пребори-нека да се върне равнопоставен и без обичайния "хендикап".
А ако не съумеят-лично на мен няма да ми липсват.Ама въобще!

+1111111111111111111111
Левски до гроб!!!
Изображение

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 06 сеп 2012 14:15

Добре, бе, какво искате от Тиквоча? Създаде ви цял комитет, сума ти фирми са в него, уговорил е Газпром да стане спонсор след подписването на Южен поток, години наред вашите собственици се издържат с общински пари, е, какво да направи, бе, мама му стара? Да стане президент на клуба ли? Парите, които ще влязат в ЦСКА, чрез комитета и Газпром надвишават тези, които влизат в Берое, Локо Пд, Ботев и Левски. Това, че Титан управлява по този начин и иска много пари за собствеността, налице са множество дългове и т. н. на Ларжа ли е вина? Берое беше на печалба, когато ТЕЦ - ът стана собственик, гарантирам ви го, малко, но печалба и никакви дългове. За другите не мога да говоря подробно и със сигурност, но съм чел, че в Левски ВТБ дава 3 млн. на година, в Локо Пд са най - зле от тази гледна точка, вижте само с какви футболисти разполагат, Марешки цепи стотинката на две, в Ботев е друго, там КТБ наистина налива сериозни пари, но те тръгнаха все пак от В група, също нямаше дългове. Е, къде е проблемът? В Борисов или в другия Борисов и ортака му? Защитавахте ги години наред, когато не плащаха на никого, крадяха футболисти, фалираха клубове, съдеше ги кой ли не, все конспирация имаше, една малка част от вашите, каквито и да са, осъзнаха отдавна как стоят реално нещата и показаха някакво отношение към Титан. Няма да пиша в исторически план, няма да сте съгласни с мнението ми, нормално е и ми е все тая. Но, при всички положения, ако скоро Титан не предприемат нещо, клубът не виждам как ще функционира в близко бъдеще.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Върни се в “ЦСКА”