Офанзива,срам ме е от вас
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
Re: Офанзива,срам ме е от вас
Трябва и боклуци като разни мофонзиви да се изринат от стадионите.
- Червени_шампиони
- Контакти:
гражданин от село написа:Трябва и боклуци като разни мофонзиви да се изринат от стадионите.
Аз подкрепям Офанзива, ако искаш може да ти дам адреса си и да дойдеш да ме изринеш? Вземи и другите риначи от тоя форум с тебе.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
-
- Контакти:
Сега като домакинството ще бъде в Сливен по-добре ли се чувствате? Като глобяват клуба с 6000лв
по-добре ли се чувствате? Прочисте те се от лумпените и хората с комплекси.Само нашата публика
хвърля димки и бомбички и непрекъснато наказват отбора заради това.
по-добре ли се чувствате? Прочисте те се от лумпените и хората с комплекси.Само нашата публика
petko.h.markov написа:Сега като домакинството ще бъде в Сливен по-добре ли се чувствате? Като глобяват клуба с 6000лв
Докато Титан са на власт, така ще бъде пич

То щото на Титан им пука, че ЦСКА няма да играе на Армията. Няма смисъл от коментар. По тоя начин не се вреди на Титан, а на ЦСКА.
[center]
[/center]

Teo написа:blacky написа:Всеки, който се е поинтересувал достатъчно, знае кой за какво отговаря и кой какъв е в тази организация. Крайно време е да се отучите от наложената простотия с "Шеф на ЦФК"! Нямаме нужда от един човек, който да решава всичко, имаме нужда от единство в мисленето. Сектор Г е ултра сектор и точка по въпроса.Правят Офанзива разни инициативи, искат пари. Ами масовият фен няма да ви даде. Защото не ви познава. Не може да ви се довери.
Мисля, че за една година сме показали къде отиват тия пари с ДЕЙСТВИЯ, не с приказки и показвания по телевизията, а с ДЕЙСТВИЯ!
Blacky, на доста въпроси не отговори на пича 1982, защо да се събират хората по градинките, а не в кафеи защо ЦФК и Офанзива нямат такова в София
Защото за това се искат пари! Сините имат кафета заради мръсните пари на Батков и рестото от наркотици. Поддръжката на едно кафе в центъра на София струва страшно много пари, а се вижда, че хората не искат да дават такива. Да ти кажа ли колко пари се събраха на мача в Ловеч в урните? 165лв. От Бургас са доста по-малко. Е, с 400лв. месечно кафе не се поддържа! Да не мислите, че не искаме да си имаме кафе и фен шопове? Или пък зала? Ще бъда болезнено откровен! Пари ни се предложиха - и за кафе, и за зала и за хореографии, и за стюарди, и да си гледаме кефа! Но това не е нашият път, ние сме избрали да бъдем свободни и независими! Ето затова нямаме кафе! Който иска - нека вземе мръсните пари на настоящите или следващите собственици и да си прави кафета и магазини, но ще бъде ЗАВИСИМ! А ние ще сме СВОБОДНИ, макар и в градинката на Иван Асен!
Колкото до това, че навсякъде по света има изявени лица, то това твърдение е толкова вярно, колкото и това, че полицията ни обича и ни пази! Кой е изявеният телевизионен лидер на Делиje(Ц.Звезда)? На The Unity (Borussia), на Забранени (Партизан) или дори враговете им вътре в агитката Алкатраз?! Ами в Полша? Да сте чували за лидера на публиката на Лех Познан или Легия Варшава? Знаете ли кой ги разпява, кой им организира екскурзиите? Задълженията са разпределени и така е във всички ултра организации! Един разпява, друг рисува хореографии, трети мисли транспаранти, четвърти организира екскурзии, пети продава артикули и т.н. Но общото е, че в края на деня решенията се взимат от всички, а не от един човек. Координацията е между всички тези хора - много глави мислят по-добре от една ВИНАГИ! Няма нужда от нов Дуче, има нужда от добра организация, разберете го това! Дай Боже, след няколко дни да успеем най-накрая да пуснем сайта. Като изчетете Offenzine и целия сайт, тогава се надявам най-накрая да добиете представа какво е всъщност Офанзива! Междувременно, ако някой има въпрос или ГРАДИВНА критика, може спокойно да се обърне и лично към мен, ако друг тип контакт не му се струва подходящ, аз обещавам да отговоря на всеки, който наистина има да каже нещо смислено!
-
Манталитета ти е на жалко квартално келеме.Има си органи на реда(събирачите на боклук в обществото) те ще се погрижат за чистотата,за това им се плаща.
blacky написа:Защото за това се искат пари! Сините имат кафета заради мръсните пари на Батков и рестото от наркотици. Поддръжката на едно кафе в центъра на София струва страшно много пари, а се вижда, че хората не искат да дават такива. Да ти кажа ли колко пари се събраха на мача в Ловеч в урните? 165лв. От Бургас са доста по-малко. Е, с 400лв. месечно кафе не се поддържа! Да не мислите, че не искаме да си имаме кафе и фен шопове? Или пък зала? Ще бъда болезнено откровен! Пари ни се предложиха - и за кафе, и за зала и за хореографии, и за стюарди, и да си гледаме кефа! Но това не е нашият път, ние сме избрали да бъдем свободни и независими! Ето затова нямаме кафе! Който иска - нека вземе мръсните пари на настоящите или следващите собственици и да си прави кафета и магазини, но ще бъде ЗАВИСИМ! А ние ще сме СВОБОДНИ, макар и в градинката на Иван Асен!
Blacky, като сте отказали парите на боклуците и не искате пари от следващите собственици, ще имаме ли кафе в София в бъдеще

Teo написа:blacky написа:Защото за това се искат пари! Сините имат кафета заради мръсните пари на Батков и рестото от наркотици. Поддръжката на едно кафе в центъра на София струва страшно много пари, а се вижда, че хората не искат да дават такива. Да ти кажа ли колко пари се събраха на мача в Ловеч в урните? 165лв. От Бургас са доста по-малко. Е, с 400лв. месечно кафе не се поддържа! Да не мислите, че не искаме да си имаме кафе и фен шопове? Или пък зала? Ще бъда болезнено откровен! Пари ни се предложиха - и за кафе, и за зала и за хореографии, и за стюарди, и да си гледаме кефа! Но това не е нашият път, ние сме избрали да бъдем свободни и независими! Ето затова нямаме кафе! Който иска - нека вземе мръсните пари на настоящите или следващите собственици и да си прави кафета и магазини, но ще бъде ЗАВИСИМ! А ние ще сме СВОБОДНИ, макар и в градинката на Иван Асен!
Blacky, като сте отказали парите на боклуците и не искате пари от следващите собственици, ще имаме ли кафе в София в бъдещеТова ме вълнува най-много, защото искам там да се събираме и обсъждаме проблемите на ЦСКА, а не по форуми и градинки
Добре, ти на тъп ли сте правиш? Повярвайте в Офанзива, помагайте на Офанзива, и живи здрави след време може и да има! Но с 400 лева на месец, тия пари за факли не стигат, камоли за нещо друго! НКП на Левски има толкова кафета, заради наркотиците и Батков! Ние не искаме да сме такива!
Ако на мач се събираха над 2000 лева в урните (да речем от 2000 човека на мач, по 1 лев, а защо не и повече) ще има не 1 кафе, а 3 кафета за отрицателно време! Но това не става така - бръкни вземи си! Направи 1 кафе ти и да ходим там като си такъв мераклия...
Последна промяна от Morgause на 21 авг 2012 18:04, променено общо 1 път.
Но остана неделим,
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА
Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:
ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!
ОРИГИНАЛЪТ!
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА
Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:
ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!
ОРИГИНАЛЪТ!
Morgause написа:Добре, ти на тъп ли сте правиш? Повярвайте в Офанзива, помагайте на Офанзива, и живи здрави след време може и да има! Но с 400 лева на месец, тия пари за факли не стигат, камоли за нещо друго! НКП на Левски има толкова кафета, заради наркотиците и Батков! Ние не искаме да сме такива!
Ако на мач се събираха над 2000 лева в урните (да речем от 2000 човека на мач, по 1 лев, а защо не и повече) ще има не 1 кафе, а 3 кафета за отрицателно време! Но дава не става така - бръкни вземи си! Направи 1 кафе ти и да ходим там като си такъв мераклия...
ако имах пари мислиш ли че нямаше да направя