|15.08.2012 г.| Локомотив /Мездра/ - ЦСКА (контрола)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Red thunderstorm

Re: |15.08.2012 г.| Локомотив /Мездра/ - ЦСКА (контрола)

Мнениеот Red thunderstorm » 15 авг 2012 23:58

Vincenzo написа:
Янис Зику написа:Много добро заучено, 1:1.

Заученото беше страшно! Всички от Мездра отиват в едната половина на наказателното, Сержиньо в другата и... изненада... пас към Сержиньо ! :lol:

Ама по едно и също време ли тръгнаха в различни посоки, или ти докато беше заврял глава в хладилника не видя? ;)

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 16 авг 2012 00:32

Само аз ли станах милионер от мача,та всички други го псувате? :roll:

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 16 авг 2012 00:34

Ужасен съм с това поведение както на футболисти, така и на треньори, а ръководство не знам дали имаме- изобщо на никой не му пука в момента за тоя отбор!Какви ти комитети на спасение, какви ти глупости- всичко гледа да се докопа до пари, без да даде от себе си качество! Г-н Младенов да ме прощава, но това ли научи при престоя си в Египет. Аз си мислех, че е станал по-добър треньор, но той става все по-слаб и по-слаб. Извинявайте, ама не може от 15 футболисти да отхвърлиш 16, 17-тия се изказваш, че е подписал договор, а не ти трябва... Според мен, ако Стойчо продължи да упорства, ще изгуби и малкото авторитет, който му е останал. Щял да стои докато потъне кораба, ами то Титаник да беше тоя кораб, щеше да потъне от срам при тези резултати! :lol: Смешна работа... Ако ни извадят и за 3 години от Европа, всички, които са на работа в тоя отбор най-добре ще е да отидат и да се гръмнат, защото разсипаха ЦСКА! Изпълнителни, търговски директорчета, президентчета, треньорчета и футболистчета да се наредят един по един на ешафода и да се гръмнат!
:(
[offtopic]Стойчо се излага все повече и повече, ако не бие в Бургас, по-добре е да си върви- това не е ЦСКА, това е нов сезон на "Експериментът"!Експеримент със селекция, експеримент с управление, експеримент с търпението на публиката! Някаква сбирщина от некадърници! Стига бе, откъде ги намериха всичките некадърници накуп и то за един трансферен прозорец?![/offtopic]

Съжалявам, колеги, човек трябва да е обективен, колкото и да го боли! :( :( :(

[offtopic]Айде лека, докато не се стегнат, няма да напиша повече и един ред за тези смешници![/offtopic]
Последна промяна от dreben23 на 16 авг 2012 00:39, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 16 авг 2012 00:34

Локомотив Мездра не са лош отбор и ако не бяха паричните им дългове вече да се бяха върнали в А група ;)
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 16 авг 2012 06:57

dreben23 написа:Ужасен съм с това поведение както на футболисти, така и на треньори, а ръководство не знам дали имаме- изобщо на никой не му пука в момента за тоя отбор!Какви ти комитети на спасение, какви ти глупости- всичко гледа да се докопа до пари, без да даде от себе си качество! Г-н Младенов да ме прощава, но това ли научи при престоя си в Египет. Аз си мислех, че е станал по-добър треньор, но той става все по-слаб и по-слаб. Извинявайте, ама не може от 15 футболисти да отхвърлиш 16, 17-тия се изказваш, че е подписал договор, а не ти трябва... Според мен, ако Стойчо продължи да упорства, ще изгуби и малкото авторитет, който му е останал. Щял да стои докато потъне кораба, ами то Титаник да беше тоя кораб, щеше да потъне от срам при тези резултати! :lol: Смешна работа... Ако ни извадят и за 3 години от Европа, всички, които са на работа в тоя отбор най-добре ще е да отидат и да се гръмнат, защото разсипаха ЦСКА! Изпълнителни, търговски директорчета, президентчета, треньорчета и футболистчета да се наредят един по един на ешафода и да се гръмнат!
[offtopic]Стойчо се излага все повече и повече, ако не бие в Бургас, по-добре е да си върви- това не е ЦСКА, това е нов сезон на "Експериментът"!Експеримент със селекция, експеримент с управление, експеримент с търпението на публиката! Някаква сбирщина от некадърници! Стига бе, откъде ги намериха всичките некадърници накуп и то за един трансферен прозорец?![/offtopic]

[offtopic]Айде лека, докато не се стегнат, няма да напиша повече и един ред за тези смешници![/offtopic]

Стойчо не е Пенев, да ти направи отбор от юношите, а с възможност да избира от най-добрите в България, да направи отбор, дето само Барселона може да го спре. Такива не се раждат всеки ден, а от сегашната школа не вярвам и той да събере нещо. Стойчо прави каквото може, с такава политика - толкова. Най-малко той е виновен за нещо, какво да прави, като тия верно не му трябват и нищо не става от тях.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 16 авг 2012 10:16

Нека да споделя две неща.
1. След напускането на Милиев, в България останаха само още двама защитници, които са способни на такава трагикокомедия, каквато направи вашия защитник при първия гол на Локо Мездра. Потресаващо изпълнение - не можа да уцели топката, падна на колене и след това се свлече като талпа.
[offtopic]Иво Иванов и Диамутен[/offtopic]
2. Че то ще излезе,че БеФеСеТо ви направи услуга, като не позволи да картотекирате вчерашните хубавци. Току виж Стойчо се подлъгал и пуснал някой от тях.
[offtopic]Платини е изключение.[/offtopic]

.......................
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Потребителски аватар
Morgause
Контакти:

Мнениеот Morgause » 16 авг 2012 13:55

dreben23 написа:Ужасен съм с това поведение както на футболисти, така и на треньори, а ръководство не знам дали имаме- изобщо на никой не му пука в момента за тоя отбор!Какви ти комитети на спасение, какви ти глупости- всичко гледа да се докопа до пари, без да даде от себе си качество! Г-н Младенов да ме прощава, но това ли научи при престоя си в Египет. Аз си мислех, че е станал по-добър треньор, но той става все по-слаб и по-слаб. Извинявайте, ама не може от 15 футболисти да отхвърлиш 16, 17-тия се изказваш, че е подписал договор, а не ти трябва... Според мен, ако Стойчо продължи да упорства, ще изгуби и малкото авторитет, който му е останал. Щял да стои докато потъне кораба, ами то Титаник да беше тоя кораб, щеше да потъне от срам при тези резултати! :lol: Смешна работа... Ако ни извадят и за 3 години от Европа, всички, които са на работа в тоя отбор най-добре ще е да отидат и да се гръмнат, защото разсипаха ЦСКА! Изпълнителни, търговски директорчета, президентчета, треньорчета и футболистчета да се наредят един по един на ешафода и да се гръмнат!

Все повече и повече и аз се убеждавам, че Стойчо също не си помръдва пръста да тръгне отбора напред. Не вярвам тези футболисти да са чак толкова зле. Щом неможе да играе с юноши и по-слаби играчи, а само с звезди - да се маха. Да върнат Радуканов или който Любо Пенев (въпреки, че той при тези собственици няма да се върне, ако изобщо се върне някога...). Още немога да разбера защо тия Титани толкова гадно и подло ни ебават майката, с извинение. Защо изобщо си мислят, че имат право да се бъркат в работата на треньори, футболист и всичко свързано с спортно-техническата част. Ако водеха отбора както трябва, да бяха оставили Любо Пенев да си върши работата, досега щяхме да сме играли в ШЛ. Просто немога да си обясня всичко това което се случва в нашия клуб. Това не е моят ЦСКА. Просто трябва да се линчуват Титаните, да ни пратят във "В" група и да се почне на чисто. Рано или късно нещата пак ще си дойдат на мястото.
Но остана неделим,
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА

Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:

ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!

ОРИГИНАЛЪТ!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 16 авг 2012 15:54

miro_rz написа:Докато има слаб Цска и Левски футболът ни ще затъва :arrow:

Изписвай правилно името ЦСКА

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 17 авг 2012 11:06

Моргхаус ,стига с тая В група във всеки втори пост ни пращаш там! Почваш да ме съмняваш!

Върни се в “ЦСКА”