Ужасен съм с това поведение както на футболисти, така и на треньори, а ръководство не знам дали имаме- изобщо на никой не му пука в момента за тоя отбор!Какви ти комитети на спасение, какви ти глупости- всичко гледа да се докопа до пари, без да даде от себе си качество! Г-н Младенов да ме прощава, но това ли научи при престоя си в Египет. Аз си мислех, че е станал по-добър треньор, но той става все по-слаб и по-слаб. Извинявайте, ама не може от 15 футболисти да отхвърлиш 16, 17-тия се изказваш, че е подписал договор, а не ти трябва... Според мен, ако Стойчо продължи да упорства, ще изгуби и малкото авторитет, който му е останал. Щял да стои докато потъне кораба, ами то Титаник да беше тоя кораб, щеше да потъне от срам при тези резултати!

Смешна работа... Ако ни извадят и за 3 години от Европа, всички, които са на работа в тоя отбор най-добре ще е да отидат и да се гръмнат, защото разсипаха ЦСКА! Изпълнителни, търговски директорчета, президентчета, треньорчета и футболистчета да се наредят един по един на ешафода и да се гръмнат!
[offtopic]Стойчо се излага все повече и повече, ако не бие в Бургас, по-добре е да си върви- това не е ЦСКА, това е нов сезон на "Експериментът"!Експеримент със селекция, експеримент с управление, експеримент с търпението на публиката! Някаква сбирщина от некадърници! Стига бе, откъде ги намериха всичките некадърници накуп и то за един трансферен прозорец?![/offtopic]
Съжалявам, колеги, човек трябва да е обективен, колкото и да го боли!

[offtopic]Айде лека, докато не се стегнат, няма да напиша повече и един ред за тези смешници![/offtopic]