II кръг Черноморец (Бургас)-ЦСКА - 1:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

redpride
Контакти:

Re: II кръг Черноморец (Бургас)-ЦСКА 19 август 2012 20:00

Мнениеот redpride » 13 авг 2012 16:23

Резултатите от първите мачове нямат значение. Важното е Титан да се махнат зада може ЦСКА отново да диша свободно. Сами разбирате, че всяка загуба ще нажежава още повече обстановката, ние не сме някакво малко отборче то да губим последователни мачове. Дори тази година пак да я пишем загинала, важното е ЦСКА да тръгне по-нов път. Иначе мача във Бургас ще е същия, като в Ловеч. Не виждам, как един Анисе може да промени картината на терена. Срещу Литекс нещата бяха плачевни.

Потребителски аватар
florentin_petre
Контакти:

Мнениеот florentin_petre » 13 авг 2012 17:53

Трудно е в момента да напишеш нещо за ЦСКА и то да е положително. Видях сълзите в очите на Тошко Янчев след мача с Ловеч стана ми много гадно, този сърцат футболист, който винаги се е борил от първата секунда до последната сега изглеждаше обезверен и невярващ че случващото се в любимият му клуб някога ще се оправи. Когато погледнеш в очите на един Капитан можеш да разбереш всичко за отбора, ситуацията никак не е розова. И точно за това отбора заслужава да бъде подкрепян от най-малкият фен до най-възрастният. Стига сме се делили на Титани, Дучета и Офанзиви. ЦСКА не се дели, той е един за всички и Управа и Футболисти и Фенове. На Олимпиадата видях как един британец победи на 5000 метра с помощта на почти 70 хил души скандиращи името му. Няма нищо по хубаво от това да видиш как хората те подкрепят и изразяват вярата и любовта си към теб, тези малки и обикновени неща понякога те карат да извършиш подвиг, да изцедиш и последната си капка сила останала ти и да няма за какво да съжаляваш дори и да загубиш. Обичам ЦСКА, сърцето ми се свива когато го гледам да се гърчи по този мъчителен начин, но знам че един ден търпението и усилията хвърлени в подкрепа на клуба ще се оправдаят.

Обичайте и уважавайте клуба си !!!
Кураж, Капитане!
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 13 авг 2012 19:11

С реване няма да се оправи клуба, ами Тошко да каже дадох каквото можах от 01,09,12 г като се картотекират новите момчета им отстъпвам фланелката.Ще помагам от пейката!

Това се иска от него достатъчно е гледал скръбно след края на мачовете и ни е обяснявал колко му е мъчно.Колкото до другото чакаме новата структура и продължаваме напред. Има ли пара всичко ще се оправи. Номерът е да не допуснем до зимата да ни избягат Левски и Лудогорец с много точки. После правим една здрава селекция, която трябва още от сега да почне да се подготвя и пребиваме всичко на пролет :) .

Потребителски аватар
Morgause
Контакти:

Мнениеот Morgause » 13 авг 2012 19:20

onegavon написа:С реване няма да се оправи клуба, ами Тошко да каже дадох каквото можах от 01,09,12 г като се картотекират новите момчета им отстъпвам фланелката.Ще помагам от пейката!

Това се иска от него достатъчно е гледал скръбно след края на мачовете и ни е обяснявал колко му е мъчно.Колкото до другото чакаме новата структура и продължаваме напред. Има ли пара всичко ще се оправи. Номерът е да не допуснем до зимата да ни избягат Левски и Лудогорец с много точки. После правим една здрава селекция, която трябва още от сега да почне да се подготвя и пребиваме всичко на пролет :) .

А бе, като се сетя наще приятелки какви ги свършиха миналата година, като имаха пари и селекция... от сигурни шампиони, едвам додрапаха до Европа.
Но остана неделим,
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА

Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:

ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!

ОРИГИНАЛЪТ!

Потребителски аватар
Morgause
Контакти:

Мнениеот Morgause » 13 авг 2012 19:25

florentin_petre написа:Трудно е в момента да напишеш нещо за ЦСКА и то да е положително. Видях сълзите в очите на Тошко Янчев след мача с Ловеч стана ми много гадно, този сърцат футболист, който винаги се е борил от първата секунда до последната сега изглеждаше обезверен и невярващ че случващото се в любимият му клуб някога ще се оправи. Когато погледнеш в очите на един Капитан можеш да разбереш всичко за отбора, ситуацията никак не е розова. И точно за това отбора заслужава да бъде подкрепян от най-малкият фен до най-възрастният. Стига сме се делили на Титани, Дучета и Офанзиви. ЦСКА не се дели, той е един за всички и Управа и Футболисти и Фенове. На Олимпиадата видях как един британец победи на 5000 метра с помощта на почти 70 хил души скандиращи името му. Няма нищо по хубаво от това да видиш как хората те подкрепят и изразяват вярата и любовта си към теб, тези малки и обикновени неща понякога те карат да извършиш подвиг, да изцедиш и последната си капка сила останала ти и да няма за какво да съжаляваш дори и да загубиш. Обичам ЦСКА, сърцето ми се свива когато го гледам да се гърчи по този мъчителен начин, но знам че един ден търпението и усилията хвърлени в подкрепа на клуба ще се оправдаят.

Обичайте и уважавайте клуба си !!!

:idea: Титан получиха достатъчно подкрепа за тези 4 години. Това което става в сектора наистина е много гадно, и може би най-много ме боли заради сектора. От публика, която беше най-добрата в България, и се бореше за челни места в Европа, станахме най-жалката в България. Не е нормално, 2000 човека да немогат да намерят синхрон по-между си, и то в един сектор. Не е нормално, от гостуващ сектор, 1500 човека, да пеят 200. Вече и аз немога да разбера как стигнахме до това положение, отбор - пълна скръб. Публика - има малко хора, които се опитват да подобрят сектора, но в момента никой не им вярва, заради един човек на който не искам да споменавам името, просто него заслужава. Този човек разделя сектора, не Офанзива. Офанзива заслужава пълната подкрепа на всеки един фен на ЦСКА! М/у другото, не малка вина имат и феновете за положението в ЦСКА, но 80% от вината я носи Титан, докато те не се махнат нищо няма да тръгне нагоре. И този инициативен комитет, аз вяра на тези хора нямам. Щом онзи господин е там, аз немога да го подкрепя. ЦСКА - като най-титулуваният отбор в България заслужава изрядни и богати собственици. Иначе, по-добре да ни пращат във "В" група, и след 3 години живи-здрави, айде като Ботев.

П.П. Евала на всеки един ботевист, който не изгуби вяра в отбора си.
Но остана неделим,
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА

Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:

ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!

ОРИГИНАЛЪТ!

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 13 авг 2012 19:32

При нас ще е друго ние без пари бяхме по- напред от тях. Освен това е мит , че са имали много пари доказателство е , че не оставиха Грийн и Калво. Това да вземеш Жуниньо от Славия под наем какво е ? Признак за благополучие може би? Те просто нямат тези стари батаци, не плащаха наеми и не се набутваха с неустойки за разлика от нас.Въпреки всичко последните години играеме по- добре срещу тях и изкарваме по- добри футболисти, ако ги нямаше тези неразбории щеше да е друго убеден съм.При Ицо ще е друго при него няма назад. Само малко търпение!

И престанете с тази В група. Какво ще стане като отидем в В група ? Все едно , че отиваме в рая , попаднеме ли там няма спасение. Ако не бяха подюрили Цв. Василев да даде пари Ботев щяха да са асансьор между Б и В . Това е истината, тия глупости с моралното пречистване и възраждането са шменти - капели за наивници. Когато Юнайтед ъф Манчестер влезнат във Висшата лига и станат шампион елате ми се обадете да почерпя. Парица е царица за съжаление и Емил Димитров ви го каза " ЦСКА не е отбор за В група, няма нужда от такива колизии"ама кой да вдене.

Потребителски аватар
Morgause
Контакти:

Мнениеот Morgause » 13 авг 2012 19:49

onegavon написа:При нас ще е друго ние без пари бяхме по- напред от тях. Освен това е мит , че са имали много пари доказателство е , че не оставиха Грийн и Калво. Това да вземеш Жуниньо от Славия под наем какво е ? Признак за благополучие може би? Те просто нямат тези стари батаци, не плащаха наеми и не се набутваха с неустойки за разлика от нас.Въпреки всичко последните години играеме по- добре срещу тях и изкарваме по- добри футболисти, ако ги нямаше тези неразбории щеше да е друго убеден съм.При Ицо ще е друго при него няма назад. Само малко търпение!

И престанете с тази В група. Какво ще стане като отидем в В група ? Все едно , че отиваме в рая , попаднеме ли там няма спасение. Ако не бяха подюрили Цв. Василев да даде пари Ботев щяха да са асансьор между Б и В . Това е истината, тия глупости с моралното пречистване и възраждането са шменти - капели за наивници. Когато Юнайтед ъф Манчестер влезнат във Висшата лига и станат шампион елате ми се обадете да почерпя. Парица е царица за съжаление и Емил Димитров ви го каза " ЦСКА не е отбор за В група, няма нужда от такива колизии"ама кой да вдене.

Щом се намери кой да купи Ботев, ще се намери кой да купи и ЦСКА. Предвид успехите на тима, славата му в България и Европа, то ще се намери някой да издържа клуба, и след 3 години най-много ще сме там, където ни е мястото.
Но остана неделим,
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА

Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:

ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!

ОРИГИНАЛЪТ!

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 13 авг 2012 19:56

Извинявай, ти нормален ли си ? Сега нали има кандидати да ни финансират? Титан нали се махат поне така казват приемаме , че е така. Защо трябва да ходим във В група точно сега и каква е целта на това занятие. Какво чудодейно събите ще се случи на ЦСКА като рита по селата? Може ли да ми обясниш аргументирано или ей така да се правим на мъченици?

Потребителски аватар
Morgause
Контакти:

Мнениеот Morgause » 13 авг 2012 20:00

onegavon написа:Извинявай, ти нормален ли си ? Сега нали има кандидати да ни финансират? Титан нали се махат поне така казват приемаме , че е така. Защо трябва да ходим във В група точно сега и каква е целта на това занятие. Какво чудодейно събите ще се случи на ЦСКА като рита по селата? Може ли да ми обясниш аргументирано или ей така да се правим на мъченици?

Според мен има кандидати, просто Титан отричат. Не искам да продадът клуба, къде ще си перът парите иначе? И да, нормален съм, гледам реално на нещата! И като сме в А група какво? Всяка година с калъфка - не мерси! Ако ще се слага край на ЦСКА, то по-добре да е по-скоро. Предпочитам сега да ни пратят в В група, отколко след 5 години, и през тези 5 години пак да сме само с калъфките! Купувач ще се намери, става въпрос за ЦСКА все пак. Ако си вярвате, че с разни инициативни комитети от по 500 човека нещо ще тръгне нагоре, вярвайте си. Белким почнете и по стадионите да ходите, защото навсякъде си ходим едни и същи.
Но остана неделим,
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА

Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:

ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!

ОРИГИНАЛЪТ!

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 13 авг 2012 20:26

Не ми отговори на въпросът какво ще се случи във В група? Какви са преимуществата да играем по селата, ей това ми обясни? След като в момента има някакъв вариант? А кой колко е ходил по мачове не е мястото тук да се хвалим само ще ти кажа , че първия ми международен мач е на 17.09.1980г още си пазя програмката с цена о.20 ст.Провери с кого сме играли !

Върни се в “ЦСКА”