Валери Божинов и Николета викат за Левски срещу Сараево
http://gong.bg/view_article.php?article_id=284719
Божинов вече е играч на ЦСКА София !!!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Божинов вече е играч на ЦСКА София !!!
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
- ***cska***
- Контакти:
mikata написа:Валери Божинов и Николета викат за Левски срещу Сараево
http://gong.bg/view_article.php?article_id=284719
Абе то и аз викам за Николета,ама....

Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
не очаквам валери да целува емблемата и да ми се кълне в любов. имаме адската нужда в момента някой да вкарва голове, а божинов е доказан играч. да се съблича и да ги почва 

СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
Съмнявам се.[/offtopic][offtopic][/offtopic] Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Последна промяна от san-sinia на 20 юли 2012 09:53, променено общо 4 пъти.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
danko_sot написа:Божинов едва ли ще реши проблемите на ЦСКА. Аз честно казано предпочитам Мишел да води атаката ни, а зад него да има хора, които да му подават. А не Божинов в атака, а пък Мишел зад него да му подава.
Лошото е, че Пената тоя път ни изтегли кофти програма за първенството и в първите 5 кръга имаме много тежки мачове, а отборът в момента е трагедия, а шампионатът наближава. Така да не се окаже накрая, че до 5-я кръг сме без шансове за титлата почти и извън евротурнирите
Само с Платини трудно биха се решили проблемите в атака.Вчера се видя ясно, че не може да се разчита на Шеридън, Станко няма смисъл да го коментирам..него си го знаем що за стока е!!Реално след продажбата на Мораес единствената опция в атака остава Мишел..
Последна промяна от RedeviL на 20 юли 2012 09:46, променено общо 1 път.
Че е доказан играч на всички е ясно , но лошото че е доказан чалгаджия и щракач с пръсти и не знам как Стойчо ще го опази от Night Flight & Sin City !
Свирколета ако може не би излизала от въпросните заведения ! Ще видим дали след като поддържа форма с ЦСКА дали ще облече екипа и ще бута голове за ЦСКА ! Може да се каже , че точно ЦСКА идеалното място да си възроди футболната му кариера , че другата е във възход
Свирколета ако може не би излизала от въпросните заведения ! Ще видим дали след като поддържа форма с ЦСКА дали ще облече екипа и ще бута голове за ЦСКА ! Може да се каже , че точно ЦСКА идеалното място да си възроди футболната му кариера , че другата е във възход

[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
- blue avalanche
- Контакти:
09:46 20.07.2012г.
Божинов още НЕ Е играч на ЦСКА!
Божинов още НЕ Е играч на ЦСКА!

RedeviL написа:danko_sot написа:Божинов едва ли ще реши проблемите на ЦСКА. Аз честно казано предпочитам Мишел да води атаката ни, а зад него да има хора, които да му подават. А не Божинов в атака, а пък Мишел зад него да му подава.
Лошото е, че Пената тоя път ни изтегли кофти програма за първенството и в първите 5 кръга имаме много тежки мачове, а отборът в момента е трагедия, а шампионатът наближава. Така да не се окаже накрая, че до 5-я кръг сме без шансове за титлата почти и извън евротурнирите
Само с Платини трудно биха се решили проблемите в атака.Вчера се видя ясно, че не може да се разчита на Шеридън, Станко няма смисъл да го коментирам..него си го знаем що за стока е!!Реално след продажбата на Мораес единствената опция в атака остава Мишел..
Това е така наистина. Но още не съм чул официално Делев да е подписал с Гьозтепе. Ще видим, може и да ни е от полза Божинката, но на мен лично вече почна да ми писва от всичко в ЦСКА. И се чудя дали няма ад е най-добре да се провалим с гръм и трясък този сезо и това да помогне да изгоним боклуците от Армията
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
Във всеки случай е по добре от Станко и Шеридън !В момента сме в такова положение ,че който и дойде дори и от "Б" или "В" група да е ,ще е по добър от сегашните.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
- captain_drifuss
- Контакти:
Божинов, Делев, който и да дойде ще е по-добре от тая трагедия вчера- Шеридън нищо не игра, Анисе тича, бута се , но нищо не се случи, Присо си е същия, не знам защо очаквах повече- той просто не я може играта... само Карачанаков ми хареса вчера, номмай защото съм пристрастен... спешно ни трябва Платини и още поне един добър офанзивен футболист (плеймейкър или напдател)...