Нали разбираш, че това, което си написал е меко казано смешно. Изопачава се, какво се изопачава години наред във форуми, преса и разговори

От кой е създаден отбора на ЦСКА, ако си мислиш, че имат нещо общо с АС-23 си в дълбока грешка, а точно това се опитват да изменят последните години феновете на вашия отбор и мекерета и подлоги, като възпитаника на Работническо дело, на който много му се радвате всички червени фенове-Жоро Атанасов. Не е ли вярно, че Левски са били преместени на два пъти извън София и защо е било необходимо това, само не ми кавай, за да се построи Националния стадион, защото това е можело да стане на доста други места, различни от садиона на Левски. Не е ли вярно, че феновете на отбора са преследвани, защото уж са проповядвали фашистки идеи, от точно тези, които са били под крилото им-МВР или не е вярно това и си помисли, защото баща ми се познава с почти всички тогавашни лидери на синята агитка и това го знам от хора, които не говорят колко да не заспат.
Левски, както и др. български отбори са репресирани в смисъл, че всичките са участвали в схемите за популялизиране на величието на социализма с безбройните титли на вашия отбор, едните са били вашите донори, а нашия отбор оправданието и легализацията на вашите титли, защото както и ти каза :
Никога не съм твърдял,че ЦСКА е наследник на АС-23.И преди това имаше пусната тема за "репресирането "на Левски и гоненето му от стадиона му зарди ЦСКА.Влез в сайтовете на Националния стадион,стадион Г.Аспарухов и стадиона на Армията.Виж през коя година са строени и сам ще разбереш колко несъстоятелна е търсената от вас връзка между МНО и преместването на стадиона ви.Имено като ефект на избиването на комплексите на тия стари лидери на синята агитка започна създаването на митове и фалшифицирането на истинската история на футбола у нас.Разбирам ги напълно,че ги е боляло да бъдат вечно втори,но не това е коректния начин да оправдаеш неуспехите си.
Левски не се възползва от предоставените му шансове, защото просто такива не съществуват, Левски е бил равнопоставен на ЦСКА на книга само, колкото заблудени хора да си мислят, е виждате ли двата отбора еднакво подкрепяни, едните от МВР, а др. от армията, но ЦСКА си е ЦСКА, а Левски са вечно втори, точно каквото мислиш и ти, което е абсолютно погрешно. Та затова Левски не е бил затрит от партията тези години, не че не са правили опити, с няколкото опита да променят името на отбора и с прикрепянето на Спартак СФ към отбора ми, което е целяло да изгонят феновете на отбора Левски, а не някакъв измислен Левски-Спартак от стадиона. Ето затова винаги публиката е викала, знаеш ги кои лозунги. Изпуснал си да кажеш за др. военни отбори, които са давали мачовете на ЦСКА и сте почвали първенството с 8 сигурни победи, а с/у Левски са играли на кръв и затова говори и статистиката м/у Левски и АФД Тракия(Ботев) в тези години, или не е вярно това. Ако така са били равнопоставени Левски и ЦСКА-здраве му кажи.
За медииния комфорт съм написал какво мисля в една тема от нашия форум, казва се Истината за Левски, ако искаш я прочети. За Сашо Томов и Батков.........
Стига писах толкова, че ми умръзна. Едва ли и ти разбираш какво ти казвам, продължавай да четеш статиите на Жоро Атанасов, те са правдоподобни, ама на кукуво лето.
Тук мненията ни се различават коренно.Левски се възползва на 100% от дадените му с обединението със Спартак шансове.Пак бих те посъветвал да се поровиш малко и да видиш за какво става въпрос.При обединението между двата клуба вие взехте от Спартак 7 елитни футболисти ,начело със синята легенда П.Панов.Заедно с тях се сдобихте и със стадион,върху чиято собственост претендирате сега.Благодарение на тия футболисти вие спечелихте 5 титли на страната и няколко купи,докато те играеха в Левски.Излиза,че толкова ви изнасилваха с това обединение,че вие бягахте срещу него

Защо тогава не се откажете от претенциите си към стадиона на Спартак и отличията,които ви донесоха неговоте футболисти,играещи с екипа на Левски!!! Относно точковата разлика с която сме почвали първенството,припомни си какви бяха вашите мачове срещу всички отбори носещи името Спартак и живеещи под крилото на МВР.Дотук боравя само със суха стасистика и факти,които всеки желаещ може да намери в интернет,стига да има желание.Няма какво да си кривим душите.Не е нужно да се гледа треската в чуждото око,без да сме извадили гредата от своето.И двата отбора получаваха подкрепа за сметка на отборите от провинцията.Разликата е само,че докато аз го признавам,вие не искате да тръгнете срещу създадената от вас митология.А що се отнася до статиите на Г.А,бих ти отговорил по следния начин.Човека пише много истини,а това че не ви изнасят,си е само ваш бизнес.Аз също съм против начина на работа на Т.Русев и другите сини медийни подлоги,но не използвам на всяка дума името му като мерило за простотия.За мен той е просто един син фен,получил възможност за медийна изява.
Като финал само ще повторя мнението си,което съм изказвал вече в няколко поуста.Ние с вас никога няма да се разберем.Всеки има свой поглед върху нещата и няма да се съгласи с чуждото мнение.Следя българския футбол от повече от 45 години.Сериозно те уверявам,че в корена на цялата тая вражда сте точно вие,сините фенове.Вие първи започнахте да употребявате обидни епитети по наш адрес.Вие на мача ни с Аякс създадохте прецедента българи да подкрепят гостуващия чужд отбор.Вашите фенове започнаха с нанасянето на щети на противниковия стадион при гостуванията си.Това са сухите факти,независимо дали ще се съгласиш с тях.На цялият този фон на ваше пионерство недей очаквай да премълчавам откровените извъртания и бягството от неудобни теми.Ако наистина си ме разбрал,предлагам да прекратим тая дискусия,защото пак ще се повторя.Никога няма да стигнем до съгласие помежду ни!