Ще стане ли ЦСКА шампион?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
LordVOODOO

Re: Ще стане ли ЦСКА шампион?

Мнениеот LordVOODOO » 18 фев 2009 13:08

sedem_!_dva написа:П.С Ето ти да видиш първия гол на Локо, нападателя как бута Рабех (извини ме) в гърба ----------------> http://vbox7.com/play:a7cebf62 На 00:19 се вижда ясно, ако не си с тъмно червените очила ще го признаеш 8-)

Доста пъти гледах клипчето и не мога да не те попитам: Играча на Локо Пд с коя част бута Рабех? Може би с .... си? Айде стига глупости, ясно се вижда, че контакт няма, а Рабех полягва, за да симулира нарушение в атака, като по този начин се опитва да спре атаката на Локо!!!
И сега вместо да ми казваш, че съм сляп и че гледам кадрите през червените очила ми кажи с коя част от тялото си играча на Лаута (не му знам името) събаря Рабех!!!

И като си толкова силен и вилен да вадиш кадри защо не изкараш такива от мача с Черно Море, да видиш какви 2 дузпи ви подариха и за какво нещо ни дадоха червен картон още в началото на мача?!
Изображение

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 18 фев 2009 13:11

Нали разбираш, че това, което си написал е меко казано смешно. Изопачава се, какво се изопачава години наред във форуми, преса и разговори :!: :?: От кой е създаден отбора на ЦСКА, ако си мислиш, че имат нещо общо с АС-23 си в дълбока грешка, а точно това се опитват да изменят последните години феновете на вашия отбор и мекерета и подлоги, като възпитаника на Работническо дело, на който много му се радвате всички червени фенове-Жоро Атанасов. Не е ли вярно, че Левски са били преместени на два пъти извън София и защо е било необходимо това, само не ми кавай, за да се построи Националния стадион, защото това е можело да стане на доста други места, различни от садиона на Левски. Не е ли вярно, че феновете на отбора са преследвани, защото уж са проповядвали фашистки идеи, от точно тези, които са били под крилото им-МВР или не е вярно това и си помисли, защото баща ми се познава с почти всички тогавашни лидери на синята агитка и това го знам от хора, които не говорят колко да не заспат.
Левски, както и др. български отбори са репресирани в смисъл, че всичките са участвали в схемите за популялизиране на величието на социализма с безбройните титли на вашия отбор, едните са били вашите донори, а нашия отбор оправданието и легализацията на вашите титли, защото както и ти каза :

Никога не съм твърдял,че ЦСКА е наследник на АС-23.И преди това имаше пусната тема за "репресирането "на Левски и гоненето му от стадиона му зарди ЦСКА.Влез в сайтовете на Националния стадион,стадион Г.Аспарухов и стадиона на Армията.Виж през коя година са строени и сам ще разбереш колко несъстоятелна е търсената от вас връзка между МНО и преместването на стадиона ви.Имено като ефект на избиването на комплексите на тия стари лидери на синята агитка започна създаването на митове и фалшифицирането на истинската история на футбола у нас.Разбирам ги напълно,че ги е боляло да бъдат вечно втори,но не това е коректния начин да оправдаеш неуспехите си.

Левски не се възползва от предоставените му шансове, защото просто такива не съществуват, Левски е бил равнопоставен на ЦСКА на книга само, колкото заблудени хора да си мислят, е виждате ли двата отбора еднакво подкрепяни, едните от МВР, а др. от армията, но ЦСКА си е ЦСКА, а Левски са вечно втори, точно каквото мислиш и ти, което е абсолютно погрешно. Та затова Левски не е бил затрит от партията тези години, не че не са правили опити, с няколкото опита да променят името на отбора и с прикрепянето на Спартак СФ към отбора ми, което е целяло да изгонят феновете на отбора Левски, а не някакъв измислен Левски-Спартак от стадиона. Ето затова винаги публиката е викала, знаеш ги кои лозунги. Изпуснал си да кажеш за др. военни отбори, които са давали мачовете на ЦСКА и сте почвали първенството с 8 сигурни победи, а с/у Левски са играли на кръв и затова говори и статистиката м/у Левски и АФД Тракия(Ботев) в тези години, или не е вярно това. Ако така са били равнопоставени Левски и ЦСКА-здраве му кажи.
За медииния комфорт съм написал какво мисля в една тема от нашия форум, казва се Истината за Левски, ако искаш я прочети. За Сашо Томов и Батков.........
Стига писах толкова, че ми умръзна. Едва ли и ти разбираш какво ти казвам, продължавай да четеш статиите на Жоро Атанасов, те са правдоподобни, ама на кукуво лето.

Тук мненията ни се различават коренно.Левски се възползва на 100% от дадените му с обединението със Спартак шансове.Пак бих те посъветвал да се поровиш малко и да видиш за какво става въпрос.При обединението между двата клуба вие взехте от Спартак 7 елитни футболисти ,начело със синята легенда П.Панов.Заедно с тях се сдобихте и със стадион,върху чиято собственост претендирате сега.Благодарение на тия футболисти вие спечелихте 5 титли на страната и няколко купи,докато те играеха в Левски.Излиза,че толкова ви изнасилваха с това обединение,че вие бягахте срещу него :lol:Защо тогава не се откажете от претенциите си към стадиона на Спартак и отличията,които ви донесоха неговоте футболисти,играещи с екипа на Левски!!! Относно точковата разлика с която сме почвали първенството,припомни си какви бяха вашите мачове срещу всички отбори носещи името Спартак и живеещи под крилото на МВР.Дотук боравя само със суха стасистика и факти,които всеки желаещ може да намери в интернет,стига да има желание.Няма какво да си кривим душите.Не е нужно да се гледа треската в чуждото око,без да сме извадили гредата от своето.И двата отбора получаваха подкрепа за сметка на отборите от провинцията.Разликата е само,че докато аз го признавам,вие не искате да тръгнете срещу създадената от вас митология.А що се отнася до статиите на Г.А,бих ти отговорил по следния начин.Човека пише много истини,а това че не ви изнасят,си е само ваш бизнес.Аз също съм против начина на работа на Т.Русев и другите сини медийни подлоги,но не използвам на всяка дума името му като мерило за простотия.За мен той е просто един син фен,получил възможност за медийна изява.

Като финал само ще повторя мнението си,което съм изказвал вече в няколко поуста.Ние с вас никога няма да се разберем.Всеки има свой поглед върху нещата и няма да се съгласи с чуждото мнение.Следя българския футбол от повече от 45 години.Сериозно те уверявам,че в корена на цялата тая вражда сте точно вие,сините фенове.Вие първи започнахте да употребявате обидни епитети по наш адрес.Вие на мача ни с Аякс създадохте прецедента българи да подкрепят гостуващия чужд отбор.Вашите фенове започнаха с нанасянето на щети на противниковия стадион при гостуванията си.Това са сухите факти,независимо дали ще се съгласиш с тях.На цялият този фон на ваше пионерство недей очаквай да премълчавам откровените извъртания и бягството от неудобни теми.Ако наистина си ме разбрал,предлагам да прекратим тая дискусия,защото пак ще се повторя.Никога няма да стигнем до съгласие помежду ни!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 18 фев 2009 13:18

Доста пъти гледах клипчето и не мога да не те попитам: Играча на Локо Пд с коя част бута Рабех? Може би с хyя си? Айде стига глупости, ясно се вижда, че контакт няма, а Рабех полягва, за да симулира нарушение в атака, като по този начин се опитва да спре атаката на Локо!!!
И сега вместо да ми казваш, че съм сляп и че гледам кадрите през червените очила ми кажи с коя част от тялото си играча на Лаута (не му знам името) събаря Рабех!!!

И като си толкова силен и вилен да вадиш кадри защо не изкараш такива от мача с Черно Море, да видиш какви 2 дузпи ви подариха и за какво нещо ни дадоха червен картон още в началото на мача?!

Вчера по синята РИНГ ТВ. даваха кадри от тоя мач,като фон от едно интервю.Тези кадри потвърждават тезата ти и ако наистина някой иска да види за какво става въпрос,нека ги намери и да опресни мнението си.Симулация на Рабех ,а в следващия мач две смешни дузпи за Левски,гарнирани с измислен червен картон,показан за да узакони втората дузпа.Тия като са толкова безпристрастни,защо не показаха и победния гол на Левски срещу буферите!Явно и безочието има някакви граници при тях,защото май ги хвана стам.Ето така се става шампион в България и се печели титла,с която в последствие ще се гордеем :lol:
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

miki85
Контакти:

Мнениеот miki85 » 18 фев 2009 13:49

напълно подкрепям човека преди мен не очакваите да станем шампиони бай ви ганя си върви със съдиите всеки мач и няма да позволи да не станат шампиони шанса ни е нашите мачове да си ги вземем и в прякия двубой да ги бием тогава имаме шанс
Поклон пред 3 звездните ЦСКА завинаги. И предрече мъри синоптика ,сняг и виелици, отложиха кръга слугите от бфс,но пекна ясно слънце 20 градуса и падна голям смях.

blue lagoon

Мнениеот blue lagoon » 18 фев 2009 14:57

Ааа може и да стане ! На водна топка! Ако се удавят другите отбори! :arrow: :arrow: :arrow: :o :o

paro23
Контакти:

Мнениеот paro23 » 18 фев 2009 15:17

Много смешно!!!!!!!!!!!

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 18 фев 2009 17:28

LordVOODOO написа:
sedem_!_dva написа:П.С Ето ти да видиш първия гол на Локо, нападателя как бута Рабех (извини ме) в гърба ----------------> http://vbox7.com/play:a7cebf62 На 00:19 се вижда ясно, ако не си с тъмно червените очила ще го признаеш 8-)

Доста пъти гледах клипчето и не мога да не те попитам: Играча на Локо Пд с коя част бута Рабех? Може би с хyя си? Айде стига глупости, ясно се вижда, че контакт няма, а Рабех полягва, за да симулира нарушение в атака, като по този начин се опитва да спре атаката на Локо!!!

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Е ама наистина ли не виждаш как го засилва с лявата си ръка :!: (м/у 00:16 и 00:20 се вижда ясно) , ако си практикувал тази игра ще го разбереш, защото то просто се усеща, когато един играч изхвърча с помощта на засилка или когато го прави сам това. И за мача с/у Черно море подарената дузпа е една, но тогава не дадоха на защитника ви червен картон при първата дузпа, когато спаси гол като игра на голлинията с ръка или това също не е било дузпа. Ама вие наистина ли го мислите това, което говорите или просто много мразите отбора на Левски :?

Ето ти и от мача Левски-Черно море -------------> http://vbox7.com/play:e4e8d6bb
Ясно се вижда как защитника ви играе с ръка във вратарското поле и предотвратява 100% гол, което дузпа и ЧЕРВЕН КАРТОН и мача още тогава свършва. За втората дузпа съм съгласен, че няма такава и е измислена :!: От нищо не ме е страх да показвам, ако искаш ще ти покажа и мача ни със Сливен и с ЦСКА, и с Черноморец, когато вратаря им беше за червен картон. Мога много работи да ти покажа, а ти какво може да ми покажеш, освен една заблуда :? Щом казваш, че няма контакт м/у нападателя на Локо и Рабех си ми ясен колко разбираш от футбол. Аз съм пристрастен и пак ти ги казвам нещата такива, каквито са, а ти се правиш на разсеян или наистина не разбираш, което е по-жалкото.
Последна промяна от sedem_!_dva на 18 фев 2009 18:20, променено общо 3 пъти.
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 18 фев 2009 17:33

До Old_death,
Съгласен съм, че всеки ще отстоява своето мнение и няма смисъл повече да спорим, защото нито ти ще ме убедиш в твоето, нито аз теб в моето.

Последно, като ви чета коментарите за ситуацията от мача Локо-Левски и как казвате, че защитник ще симулира в наказателното си поле по такъв начин, като оставя нападателя сам с топката в крака, имам чувството, че ама НИКОГА не сте играли тази игра. :evil:
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
levskar in CY
Контакти:

Мнениеот levskar in CY » 18 фев 2009 19:14

Предвид тежката програма напролет мисля че НЕ!!!!!!!!!!!! :P :P
Изображение

Потребителски аватар
LordVOODOO

Мнениеот LordVOODOO » 19 фев 2009 13:44

sedem_!_dva написа: Аз съм пристрастен и пак ти ги казвам нещата такива, каквито са, а ти се правиш на разсеян или наистина не разбираш, което е по-жалкото.

ЛОЛ, ЧАКАЙ МАЛКО СПРИ СЕ! Значи си пристрастен, ама ми казваш нещата, такива каквито са?!?!?! Не казваш ми ги така, както ти е удобно на теб и на отбора ти! Пак гледах ситуацията от мача с Локо и няма никакъв контакт! Никакво избутване, а и много ми е Х как го виждаш това избутване, при положение, че в близост до камерата има още едно говедо, което пречи на ясната видимост! Чиста симулация на Рабех и трагичен опит да спре атаката на Локо симулирайки нарушение в атака... (и само не ми казвай,че вашите играчи никога не симулират, защото вашите кукони имат изпълнения, на които и Пипо Индзаги може да завиди! - пример втората дузпа от мача с Черно Море!)

А сега към мача на моряците - това не е никаква дузпа, ръката е прибрана до тялото - това е просто един случаен рикушет и нищо повече, но на съдиите толкова им стига, за да свирнат дузпа за евроидиотите и после да отидат да си вземат паричките от Сестричков!

Едно не мога да разбера: Толкова ли не разбирате, че всичките тези изпълнения не са във ваша полза? Ок ще се фукате с поредната незаслужена титла и после когато трябва да играете в ЕКТ пак някакви анонимници ще ви правят за смях (и не само вас, а цяла България)! И това е така, защото Сестричков е никакъв в Европа и там няма аванти за отборчето ви. Играчите ви са свикнали да им се помага и без съдийска помощ нищо не могат, а докато очакват съдията да им спечели мачовете с БАТЕ, Тампере и Жилина вие ставате за резил!!! Набийте си го веднъж завинаги в посинелите мозъци!
Изображение

Върни се в “ЦСКА”