ЦСКА София-Сепахан контрола в Турция

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Re: ЦСКА София-Сепахан контрола в турция!

Мнениеот paceto » 01 юли 2012 17:28

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:вече спокойно мога да си отвора бира 8-)

Не вярвах, че някой може да се притеснява от някаква контрола и да го държи под напрежение, явно съм бил в грешка :roll:

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 01 юли 2012 17:28

PFK_Levski написа:Я по-спокойно бе .... играете с някакви аматьори от Иран на футбол . Те са добри с калашниците, не с топките ... това и децата го знаят ;)

я па тоя..кой си ти бе, че ще ни казваш какво да правим?Я си гледай Левски , аматиори сте вие всички други отбори по света са професионалисти :lol: :lol:
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 01 юли 2012 17:29

paceto написа:

Не вярвах, че някой може да се притеснява от някаква контрола и да го държи под напрежение, явно съм бил в грешка :roll:

:) :) :) притеснителен и срамежлив съм какво да правя
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 01 юли 2012 17:30

paceto написа:

И аз мислех, че няма притеснение в тях, но явно има. Можеха спокойно да си прогнозират победата за тях, ако тия не бяха били тогава ставаше лошо, но например (както съм за Левски) не съм се съмнявала че ще победят днес с 2/3:0.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 01 юли 2012 17:31

„Титаните“ имат сериозни поводи за размисъл, и в двата случая обаче феновете едва ли ще са доволни...

До сензационно разкритие се добра Livesport.bg! За успокоение на червена България най-накрая се намери човек, който е готов да спаси ЦСКА от канските мъки през последните няколко години, а ние Ви представяме неговото име.

Става въпрос за турския бизнесмен Фуат Гювен, който е представител на известната турска банка „Демир Банк“. Той и негови хора през последните седмици на няколко пъти са преговаряли с „Титаните“ за ситуацията в клуба. Дори част от сумата, която е необходима на ЦСКА за погасяването на дълговете и спасяването на евро-лиценза, е била набавена като кредит именно от тази банка. Според нашата информация обаче, турците искат не само да кредитират и да помагат, а направо да закупят ЦСКА.

Гювен и хората му са наясно с финансовите неволи в клуба от Борисовата градина и виждат в това сериозна възможност да закупят клуба. Интересът на „Дeмир Банк“ е много сериозен! Преди време от тази банка са помагали и на сателита на ЦСКА – Академик София. Към момента турците проверяват активите и пасивите в ЦСКА, за да си направят точните сметки, докато „Титаните“ са раздвоени дали да продадат клуба точно на хора от Турция, тъй като се опасяват от негативна реакция от страна на феновете.

В случай, че откажат милионите от южната ни съседка обаче, Гърнето и Праховеца ще продължат да бъдат трън в очите на Сектор „Г“. За всички е ясно, че към момента шефовете на ЦСКА не са способни да издържат отбора, камо ли да го направят шампион.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 01 юли 2012 17:31

ralka_levskarka написа:
paceto написа:

И аз мислех, че няма притеснение в тях, но явно има. Можеха спокойно да си прогнозират победата за тях, ако тия не бяха били тогава ставаше лошо, но например (както съм за Левски) не съм се съмнявала че ще победят днес с 2/3:0.

е вие пък като не се притеснява е га паднете с 5 на 0 след час :lol: :lol: :lol:
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Мнениеот j0rka7aa » 01 юли 2012 17:32

ralka_levskarka написа:
paceto написа:

Ралке аз си знаех, че сигурно ще победим, но в това състояние, в което сме в момента няма как да няма притеснение дори срещу Калиакра да играем. :lol:
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 01 юли 2012 17:33

POPCORN написа:е вие пък като не се притеснява е га паднете с 5 на 0 след час :lol: :lol: :lol:

Тук явно колкото нормално и коректно мнение да напишеш пак ще те емнат ;) Жалко..

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 01 юли 2012 17:34

j0rka7aa написа:
Ралке аз си знаех, че сигурно ще победим, но в това състояние, в което сме в момента няма как да няма притеснение дори срещу Калиакра да играем. :lol:

Е чак срещу Калиакра това вече е пресилено :lol:

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 01 юли 2012 17:35

ralka_levskarka написа:
POPCORN написа:е вие пък като не се притеснява е га паднете с 5 на 0 след час :lol: :lol: :lol:

Тук явно колкото нормално и коректно мнение да напишеш пак ще те емнат ;) Жалко..

еми да ние си правим ташак и се забавляваме вие тука я по спокойно тия са аматьори и тн...въобще незнам за какво коментирате.само да дразните то е ясно :)тръгнал някой да се връзва на контрола и да се ядосва :lol: :lol:
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Върни се в “ЦСКА”