Old_death написа:Кашчей написа:vaskonti написа:Нещо не мога да ви схвана тънката мисъл. Не е имало процедура за концесията ли, какво? А може би въобще няма сключен договор за концесия? Аз задавам прост въпрос - защо е дадена тая концесия ако липсват сума ти документи и тежат сума ти забрани и какво ли още не, както и за какво упи въобще става въпрос, след като се иска единствено едно тенис игрище да бъде превърнато в футболно такова.
Васко, уважавам те много, но май започна да пишеш без да мислиш!Концесията е дадена, за да бъде стопанисван обектът от ЦСКА.Това, че има дадена концесия, съвсем не означава, че отдел "Архитектурен" или "Правен" в съответната община трябва да непременно да разрешат на минутата всяко желание на концесионера.ТИТАН-АС имат в холдинга и строителна фирма.Според теб, те дали са запознати с тези изисквания на закона за териториалното устройство?
Не си ли разбрал досега, че всички тези ЗУТ, ПУП и подобни, са направени, за да се вземат грешни пари от някого.Обаче, щом ще вземат от мен, теб или филанкишията-ще вземат и от ЦСКА.
Кашчей,колкото и да уважаваш Васко,аз не държа да уважаваш и мен.Титан в качеството си на собственик на ЦСКА получи концесия за стадиона с изричното условие да инвестира строго определени суми в ремонта и поддържката му.Самия стадион се ползва със статута на спортно съоръжение и за него не важат тия условия,които са в сила за парковите площи.Това е съвсем нормално,защото когато тоя стадион е построен,Борисовата градина не я е имало.Не ти ли се струва,че на тоя фон позицията на Диков противоречи на договора за концесия.В края на краищата там не искат да строят МОЛ,както оревахте,а да заменят едно спортно съоръжение с друго!Потвърждават се съмненията ми,че за тоя парцел има апетити от много високо ниво и ще се направи всичко възможно да изхвърлят клубът от там,както направиха и с базата ни на 4-ти километър.
Ти си доказал, че много неща не са ти ясни, но щом иде реч за ЦСКА всичко е изрядно, щом е в полза, и всичко е мафия и организиран комплот, ако не е в полза.
Стадионът е строен, когато градината е Борисова, ама нали ти си историк, ти ще кажеш по-добре.Всъщност, този стадион е строен на мястото на друг, което не го прави същият стадион.
Казах, че заглавието е провокативно и невярно, но май е трудно да се забележи това!
Вие никога, ама никога, никога, никога, не сте имали бази.Бази имаше МНО, със спортното си направление.След като от МО ви отрязаха и прехвърлиха базите на държавата, вие за какво претендирате, че не ми става ясно?Ако си някъде под наем и хазяинът реши да продаде имота, това означава ли, че те е лишил от жилище?