А на собственика на Миньор, мога да кажа, НИЕ СМЕ ЦСКА, НЕ СЕ СТРАХУВАМЕ ОТ НИКОЙ
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
damyanov1963 написа:Честита шампионска титла в най-смешната пародия на футболно първенство! Първенство в което някой сърдит отбор си сваля гащите на кандидат за титлата и пада примерно с 0:7, или пък въобще не излиза да играе и пада служебно с 0:3 - титлата на цска от 2003-та, когато Тото Пд се направиха на сърдити и им подариха служебна победа, както и сега им се наведоха за 0:3 в пловдив....А между другото за каква директива ставаше въпрос??
vaskonti написа:damyanov1963 написа:Честита шампионска титла в най-смешната пародия на футболно първенство! Първенство в което някой сърдит отбор си сваля гащите на кандидат за титлата и пада примерно с 0:7, или пък въобще не излиза да играе и пада служебно с 0:3 - титлата на цска от 2003-та, когато Тото Пд се направиха на сърдити и им подариха служебна победа, както и сега им се наведоха за 0:3 в пловдив....А между другото за каква директива ставаше въпрос??
Нещо са ми се прияли миди. Да знаеш някой, който обича да черпи с мидички?
Между другото, имам някакви спомени за един отбор от Дупница, който май пак уж нещо протестираше и по схемата на Миньор излезе с децата срещу един отбор... ама нещо ми се губят подробности, ти помниш ли нещо?
mrazq_4ervenoto написа:vaskonti написа:damyanov1963 написа:Честита шампионска титла в най-смешната пародия на футболно първенство! Първенство в което някой сърдит отбор си сваля гащите на кандидат за титлата и пада примерно с 0:7, или пък въобще не излиза да играе и пада служебно с 0:3 - титлата на цска от 2003-та, когато Тото Пд се направиха на сърдити и им подариха служебна победа, както и сега им се наведоха за 0:3 в пловдив....А между другото за каква директива ставаше въпрос??
Нещо са ми се прияли миди. Да знаеш някой, който обича да черпи с мидички?
Между другото, имам някакви спомени за един отбор от Дупница, който май пак уж нещо протестираше и по схемата на Миньор излезе с децата срещу един отбор... ама нещо ми се губят подробности, ти помниш ли нещо?
според статистиката, мачът Марек-ЛЕВСКИ 0:8 е най-разгромната победа на ГОСТУВАЩ отбор, в историята на българското първенство
BaLoN написа: В случая отиваме на Армията за да подкрепим в битката, Локомотив София срещу Лудогорец на Армията за да спечели войната ЦСКА срещу Лудогорец !
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 41 госта