Ето как виждам нещата аз.Според мен ни трябват 5 играча,като в тези 6 съм включил М'Боли.Другите са централен защитник,ляв бек,опорен халф,крило и нападател.
Ето и моите предложения за играчи и състав.
Вратар-задължително Райс
Ляв бек-от България Фо Поре и Венков стават,но едва ли ще ги привлечем трябва да се търси нов играч,но доказан,разбира се
Централен защитник-Вальо Илиев-доказан боец,цска-р и ще излезе без пари
Дефанзивен халфИли Сержиньо Грийн или някой класен чужденец,но наистина където ще вдигне нивото
Крило-без съмнение,лично за мен трябва да го търсим в Лудогорието-Мишо Александор или Иван Стоянов
ПлеймекърХристо Янев не е лош вариант за без пари,иначе много ми се иска или Марселоньо или Георги Миланов,особено втория
НападателТук най-добрият вариант за мен е Мишел Платини,ако не стане с него Велизар
Ето и тези,които за мен трябва да си тръгнат от "Армията"-Томас,Станко Йовчев,Илиас Хадад,Коста Янев и ако дойде Вальо Илиев за мен накой от Крачунов и Грънчов също трябва да си заминат.По-добре ще е да продадем Крачунов в чужбина,да поиграе в по-добро първенство.Дечев също заслужава последен шанс-като бъде преотстъпен.За Тошко Янчев съм на мнение,че заслужава някой треньорски пост вече,наистина голям играч,но вече трябва да се разчита на младоци и Здравко Чавдаров.
И така,ето и тези,на които за мен трябва да се разчита през лятото:
Вратари-Райс,Благой,някой младок(юноша)
Бекове-Бандаловски,Петър Стоянов,Румен Трифонов+нов ляв бек и Адемар като се оправи
Централни защитници-Костадин Стоянос,Апостол Попов,Грънчов,Вальо Илиев
Опорни халфове-Галчев,Дюлгеров+още 1 нов,като добавим,че Христо Янев и Петър Стоянов могат да играят там,мисля,че са ни достатъчни
Крила-Присо,Карачанаков,Паун(зависи как ще играе до края и най-вече срещу Левски)+1 нов,Костов и Якимов
Нападатели-Мораес,Боладо,+ нов(Мишел Платини най-добре)
И задължително повече момчета от школата да се обиграват