Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Morgause
Контакти:

Re: Селекция на ЦСКА лято 2012

Мнениеот Morgause » 12 апр 2012 20:37

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:
fen0212 написа:Хора ,наистина не исках да коментирам имена ,но тези големи разбиратели на футбола ,които смятат Галчев за класа ,а Томас -не ,направо ме предизвикаха.Няма повече да пиша ,ще видите Стойчо кого ще избере и тогава пак ще говорим .Само че Томас може и да не иска да остане в България.Същото се отнася за сравнението Дюлгеров-Стоянов.Единият е борец ,а другият -футболист.Само че повечето търсят бореца във футбола ,както и спринтьора пред мислещия.

Петър Стоянов е най-безличният ми футболист в ЦСКА!

Как пък баш него уцели :lol: Адаш ми е и по фамилия и по име -.-. xD

Do you know the myth of the marketplace in Schalke,

the story that has begun there,

FC Schalke became legend,

a never-ending love.

oooh oooh....

... ЦСКА и Шалке, т'ва е истината! :evil:
Но остана неделим,
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА

Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:

ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!

ОРИГИНАЛЪТ!

REDSTAR-CSKA
Контакти:

Мнениеот REDSTAR-CSKA » 12 апр 2012 20:46

Вратар - Мболи , Макенджиев

Ляв бек - Трифонов , нов . Адемар е вечно контузен и не е във оптимална форма никога.

Десен бек - Бандата , нов че Дечев не става никак.

Централни - има много - Попов е мн.добър и е спокоен , което е много ценно качество. Грънчов му трябва още малко и ще стане стълб в отбраната. Крачунов също е добър , но навлиза малко по-бавно във форма , но ще се оправи. Коце Стоянов ...... може да е добър , но надали ще е вече. Освен това винаги трябва да сме на тръни да не направи дуспа , като ошамари топката с ръка - да си ходи ! Хадад не сме го виждали още, но мисля че по-скоро става.

Дефанзивни халфове - Най добрия е Дюлгеров и то очевидно най-добрия. Галчев се връща като дефанзивен където му е мястото. Янчев - помощник треньор на Стойчо. Грийн в тази роля да заповяда. П.Стоянов става за резерва само , ако обаче дойде Грийн - адио рио.

Дясно крило - Присо титуляр и един нов. Нещо не се сещам кой беше тук резерва . Нов требе.

Ляво крило - Паун започва да се аклиматизира. Карачанаков го бива за титуляр.

ОФАНЗИВЕН ХАЛФ / втори нападател зад централния такъв - Анисе , Христо Янев / Мораеш , Костов резерва

Нападател - Мораеш , Платини или Егитянина

bubblegun
Контакти:

Мнениеот bubblegun » 12 апр 2012 21:39

А онези момчета от Катар, Драме, Чуто и други имаше, и те стават, но не знам какво е положението с тях.

fen0212
Контакти:

Мнениеот fen0212 » 13 апр 2012 09:12

fen0212 написа:Хора ,наистина не исках да коментирам имена ,но тези големи разбиратели на футбола ,които смятат Галчев за класа ,а Томас -не ,направо ме предизвикаха.Няма повече да пиша ,ще видите Стойчо кого ще избере и тогава пак ще говорим .Само че Томас може и да не иска да остане в България.Същото се отнася за сравнението Дюлгеров-Стоянов.Единият е борец ,а другият -футболист.Само че повечето търсят бореца във футбола ,както и спринтьора пред мислещия.

Това ,че е незабележим и не прави атракция,не означава ,че Стоянов е безличен.Напротив-той е от типа черноработник ,който оправя бакиите на тези ,които вие смятате за по-добри.Полезността му не е показна ,но който разбира от футбол , я вижда.И пак казвам --Дюлгеров е груб разбивач и толкова.От там нататък --вместо да играе със съотборник ,тръгва сам и естествено това помага на противника да организира контра.Същият е Галчев --не може редовно да правиш една и съща грешка като се опитваш да минаваш през 3-ма противникови играчи ,вместо да подадеш на съотборник.Този егоизъм на двамата е по-вреден за отбора и се налага такива като Стоянов да се намесват ,за да предотвратят пораженията.И пак казвам --Стойчо си знае работата ,а нашата е --ПОДКРЕПА. .

PR_CSKA
Контакти:

Мнениеот PR_CSKA » 13 апр 2012 10:54

Забравяш Станко :lol:

PR_CSKA
Контакти:

Мнениеот PR_CSKA » 13 апр 2012 10:57

За мене Грънчов, Галчев трябва да се налагат и догодина. Истината е че с Галчев и един качествен вътрешен халф центъра ще изглежда по съвсем различен начин. Дюлгеров става за резерва а и ще е добра смяна когато трябва да се затваря играта, особено в европейските мачове. Това важи с пълна сила само ако вземем лиценз. :lol: Мисля че Бандаловски и Мораеш ще заминат за чужбина. Така че и на тяхните места трябва да се търсят заместници.

madbutcher
Контакти:

Мнениеот madbutcher » 13 апр 2012 11:10

За Европа имаме нужда от нови играчи. Не много, като бройка, но качествени. Стойчо обича да взима класни чужденци, но не се знае дали Титан ще му осигурят нужния бюджет. Сигурен съм, че Мораес и Бандата ще заминат към Европа, затова ни трябват достойни заместници. В момента такива не виждам в резервите ни. Дечев не се развива, но става за резерва. Централен нападател обаче ни трябва задължително. От нашето първенство няма нито един приличен. Някой ще го търси в чужбина, но добрите нападатели струват скъпо. Доколкото разбрах Неи е свободен, но само Стойчо може да прецени дали ще му е нужен. Отделно формата му падна драстично след, като напусна ЦСКА. Смятам, че приказките за египтянина са несериозни. Изобщо очаква ни лято пълно с изненади. Вярвам, че ще са само за добро. Май месец шампион, юни-юли добра селекция и август атака на Европа!

Потребителски аватар
Артилериста
Контакти:

Мнениеот Артилериста » 13 апр 2012 11:37

Ето как виждам нещата аз.Според мен ни трябват 5 играча,като в тези 6 съм включил М'Боли.Другите са централен защитник,ляв бек,опорен халф,крило и нападател.
Ето и моите предложения за играчи и състав.
Вратар-задължително Райс
Ляв бек-от България Фо Поре и Венков стават,но едва ли ще ги привлечем трябва да се търси нов играч,но доказан,разбира се
Централен защитник-Вальо Илиев-доказан боец,цска-р и ще излезе без пари
Дефанзивен халфИли Сержиньо Грийн или някой класен чужденец,но наистина където ще вдигне нивото
Крило-без съмнение,лично за мен трябва да го търсим в Лудогорието-Мишо Александор или Иван Стоянов
ПлеймекърХристо Янев не е лош вариант за без пари,иначе много ми се иска или Марселоньо или Георги Миланов,особено втория
НападателТук най-добрият вариант за мен е Мишел Платини,ако не стане с него Велизар

Ето и тези,които за мен трябва да си тръгнат от "Армията"-Томас,Станко Йовчев,Илиас Хадад,Коста Янев и ако дойде Вальо Илиев за мен накой от Крачунов и Грънчов също трябва да си заминат.По-добре ще е да продадем Крачунов в чужбина,да поиграе в по-добро първенство.Дечев също заслужава последен шанс-като бъде преотстъпен.За Тошко Янчев съм на мнение,че заслужава някой треньорски пост вече,наистина голям играч,но вече трябва да се разчита на младоци и Здравко Чавдаров.

И така,ето и тези,на които за мен трябва да се разчита през лятото:
Вратари-Райс,Благой,някой младок(юноша)
Бекове-Бандаловски,Петър Стоянов,Румен Трифонов+нов ляв бек и Адемар като се оправи
Централни защитници-Костадин Стоянос,Апостол Попов,Грънчов,Вальо Илиев
Опорни халфове-Галчев,Дюлгеров+още 1 нов,като добавим,че Христо Янев и Петър Стоянов могат да играят там,мисля,че са ни достатъчни
Крила-Присо,Карачанаков,Паун(зависи как ще играе до края и най-вече срещу Левски)+1 нов,Костов и Якимов
Нападатели-Мораес,Боладо,+ нов(Мишел Платини най-добре)

И задължително повече момчета от школата да се обиграват :)
"ЦСКА-всичко започва и свършва така.Тези 4 букви са моят живот"

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 13 апр 2012 12:54

Артилериста написа:Ляв бек-от България Фо Поре

Появиха се информации ,че му изтича договорът лятото ,така че ако е вярно може да го вземем без пари .Лично за мен е добър вариант и предвид финансовата криза и изгоден.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

dimitradze
Контакти:

Мнениеот dimitradze » 13 апр 2012 15:29

Ето така трябва да изглежда състава ни от следващият сезон според мен :)
------------------------------------Мболи------------------------------------------
-----Бандаловски-----Тунчев------------Попов------------Фо Поре----------
----------------------------Галчев---------Цветков------------------------------
-------------------------------------Мораеш---------------------------------------
-----------Присо------------------Платини------------------Карачанаков------
Резерви:
1.Макенджиев
2.Грънчов
3.Р.Трифонов
4.К.Стоянов
5.Дюлгеров
6.Янев
7.Боладо
8.Костов
Стойчо Младенов: ЦСКА ще е 1-ви,другите да се нареждат както искат!

Върни се в “ЦСКА”