Кървавото писмо на Коритаров до БФС

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

dodo7271
Контакти:

Re: Кървавото писмо на Коритаров до БФС

Мнениеот dodo7271 » 10 апр 2012 14:58

pampi написа:
dodo7271 написа:
pampi написа:Бре, как се обръща палачинката! Ало, милиционерите, довчера бяхте много принципни бе, днес нещо пак по-старому я подкарахте! Нали бяхте за морал и справедливост? Двуличници! Че не ви е срам!
Същите са и гащниците от БФС-то. До вчера лаяха, че УЕФА взела лиценза на ЦСКА, а днес какво се оказва, че това е тяхна работа и УЕФА-та хабер си няма. Мошеници! 8-)

Каквото повикало, такова се обадило. Няма как да печелиш мачове с допингирани играчи, а да искаш отнемане на титла отпреди 6 години за нередовен футболист.

Тихо, че двата отбора са като скачени съдове! Утре ще изпискате и вие при някой допинг контрол и тогава ще видим милиционерският морал отново в действие! Гонзо и ръководството на Моралните шампиони ЛЪЖАТ като цигани в подадени от тях официални документи, а вие им се радвате и ги защитавате.Имало било давност, че и цитати от закони ми публикуват.Браво! Моралисти! Как не ви е срам да скверните червения форум с присъствието си в него? О да, то вие срам имате ли! 8-)

Ако не искаш да го скверним, недей да пишеш тук. Сигурно има форум на страницата на ЦСКА. А кой е лъжец и измамник се видя - маса загробени отбори, задължения към футболисти, кражби на играчи, обиди към съперници.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

redman
Контакти:

Мнениеот redman » 10 апр 2012 15:05

Дори и да имаше юридически основания да ни дадат титлата за въпросната година, предполагам нито един Цесекар не я иска. Въпроса има две страни - и двете са морални:
1. Как ФК Левски предава лъжливата декларацията на Гонзо в БФС, защото както мнозина се досещат, Гонзо не я е занесъл лично, без капка срам, а сините фенове говорят за давност, за това че били много силни, за това, че той бил вкарал от дузпа - ХАХАХАХА... Като сте били толкова силни, що сте го взели бе? Ами като е вкарал само пет от головете ви, вземете ги извадете и вижте колко точки щяхте да вземете.
2. Как лицето П. Колев се извинява с незнание и неинформираност, за гаф, за който това не е извинение. Всеки си спомня за преотстъпването на Гонзо от тоя период, защото медиите основно с това се занимаваха. Освен това Градев ги опроверга, като показа разпоредбата на ФИФА относно паспортите на футболистите и се видя, че тя е от преди картотеката на Гонзо, т.е. със сигурност е имало паспорт и ако от БФС не са го поискали, най-вероятно са знаели, че не могат да го картотекират с паспорт.
И още нещо - нека си спомним кой беше спортно технически директор в Левски тогава...
Алекси Suckачев: Моооци, Моооци, Моооци...

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 10 апр 2012 15:06

dodo7271 написа:Ако не искаш да го скверним, недей да пишеш тук. Сигурно има форум на страницата на ЦСКА. А кой е лъжец и измамник се видя - маса загробени отбори, задължения към футболисти, кражби на играчи, обиди към съперници.

Бре, до 89г. трябваше да ви търпим милиционерските изцепки, дойде уж демокрация, пак същото! Че станете нормален отбор най-накрая, стига с тези агенти, ДС, че сега и КГБ. 8-)
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
Син до гроб
Контакти:

Мнениеот Син до гроб » 10 апр 2012 15:08

Каквото повикало, такова се обадило. Няма как да печелиш мачове с допингирани играчи, а да искаш отнемане на титла отпреди 6 години за нередовен футболист.[/quote]
Тихо, че двата отбора са като скачени съдове! Утре ще изпискате и вие при някой допинг контрол и тогава ще видим милиционерският морал отново в действие! Гонзо и ръководството на Моралните шампиони ЛЪЖАТ като цигани в подадени от тях официални документи, а вие им се радвате и ги защитавате.Имало било давност, че и цитати от закони ми публикуват.Браво! Моралисти! Как не ви е срам да скверните червения форум с присъствието си в него? О да, то вие срам имате ли! 8-)[/quote]
Червени индивиди да ми говорят за морал :lol: все едно ,както израза на Гигов- педофил в детска градина.Алоооо,моралисти красноармейски,защо разтрогнахте договора на делев и наново преподписа за да не получат Пирин процент от продажба,защо излъгахте за цената на Платини за да не вземат процент от продажба,защо вече 3-4 години не плащате за същия на Черноморец,морално ли е? Морално ли е да играеш с допинг и да твърдиш ,че си невинен най-нагло?
Децата в игрите за Левски мечтаят,за славния Левски -футболен тим.И старците шапките даже си свалят пред славния Левски-НЕПОБЕДИМ!
Евала бе Джони Деп,направи ли допинг тест ? http://www.youtube.com/watch?v=Ef-ibHWzTJ8 Поздрав за сиропираните !

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 10 апр 2012 15:12

gorg написа:

И сега един въпрос към теб:

Трябва ли, на цска да им бъдат присъдени служебни загуби след употреба на допинг, тъй като са победили в тези срещи с явно нефутболни средства или не трябва защото играчите не са знаели и виновния некадърен доктор си е понесъл отговорността?!

И още един:
Р.Трифонов,Т.Янчев и К.Стоянов ще се извинят ли на обществеността и на малките деца,дето носят техните фанелки,за това,че са се допингирали и са се опитали с НЕЧЕСТНИ средства да печелят спортни състезания?

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 10 апр 2012 15:15

Син до гроб написа:]
Червени индивиди да ми говорят за морал :lol: все едно ,както израза на Гигов- педофил в детска градина.Алоооо,моралисти красноармейски,защо разтрогнахте договора на делев и наново преподписа за да не получат Пирин процент от продажба,защо излъгахте за цената на Платини за да не вземат процент от продажба,защо вече 3-4 години не плащате за същия на Черноморец,морално ли е? Морално ли е да играеш с допинг и да твърдиш ,че си невинен най-нагло?

Много къса тази милиционерска памет бе, черничкото момче от Локо Пл много бързо го забравихте!Циркаджии! Иде ми, дойде ми и що, щото кратуните от БФС ви замазаха изтръсканото. А Димо Момиров? Ей затова, продължавайте да лижете задните части на Перуката и сие. Не ви идва на ума обаче, че затова сте на това дередже и по-зле ще ставате. 8-)
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
sirius123

Мнениеот sirius123 » 10 апр 2012 15:18

kanar4o написа:ТРЯБВА да им отнемат титлата !

Как няма да им пригласяш , нали им бяхте държанки едно време.

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 10 апр 2012 15:22

blue avalanche написа:
gorg написа:

И сега един въпрос към теб:

Трябва ли, на цска да им бъдат присъдени служебни загуби след употреба на допинг, тъй като са победили в тези срещи с явно нефутболни средства или не трябва защото играчите не са знаели и виновния некадърен доктор си е понесъл отговорността?!

И още един:
Р.Трифонов,Т.Янчев и К.Стоянов ще се извинят ли на обществеността и на малките деца,дето носят техните фанелки,за това,че са се допингирали и са се опитали с НЕЧЕСТНИ средства да печелят спортни състезания?

Стига се излага бе човек, стига...!!! Цитираните от теб футболисти ПОНЕСОХА НАКАЗЕНИЕ, ОПРЕДЕЛЕНО ИМ ОТ ИНСТИТУЦИЯТА, ОТГОВОРНА ЗА НАЛАГАНЕ НА ТАКОВА. Колкото и да въртиш и сучеш, факта, че БФС, чрез Левски и Гонзо е омазан като памперс на тримесечно дете е виден. Едва ли ще получиш извинение за нещо, за което не са знаели. Аааааа да, всъщност той и Гонзо не е знаел за колко отбора е играл, защото в България осмокласниците не могат да броят до 3
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 10 апр 2012 15:53

През сезон 2005-2006 ,Георги Иванов a.k.a. Гонзо е играл за следните клубове и е отбелязал следните голове:

1.Самсунспор- 3 мача(1 гол)

2.Газиантепспор- 13 мача(1 гол)

3. ПФК„Левски-1914” АД- 11 мача(5 гола)
:mrgreen: Що го излагате човека сега, поне в скобите малко му надпишете! :lol: :lol: :lol:
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 10 апр 2012 16:23

ros написа:Стига се излага бе човек, стига...!!! Цитираните от теб футболисти ПОНЕСОХА НАКАЗЕНИЕ, ОПРЕДЕЛЕНО ИМ ОТ ИНСТИТУЦИЯТА, ОТГОВОРНА ЗА НАЛАГАНЕ НА ТАКОВА.

Наказанието прави ли ги невинни?Или по-малко НЕЧЕСТНИ?
Можеш да пишеш и с малки букви...Всъщност,не знам дали можеш.Ама "Правилникът" го налага.
ПП.Това,че "не са знаели" ревящият Янчев ли ти го каза?
"Лош доктор!Лош!"Изображение

Върни се в “ЦСКА”