Azz написа:Dani написа:Според вас ще увеличим ли капацитета на 30 000? Много ми се иска това да стане!
на Армията поне от 10 г. не са се събирали повече от 22 000...защо да увеличават капацитета? трябва да направят 3 простички неща с този стадион:
1. нови трибуни (трибуни, а не седлаки) на мястото на сегашните насипи от пръст;
2. 10 тоалетни за зрителите;
3. козирки над всички сектори без изключение;
това за комфорта на зрителите разбира се...другото са спортните неща - модерен терен, съблекални, писта, паркинг, тренировъчни игрища...
всичко това не изисква да взривиш стария стадион, а поетапно да събориш старите трибуни една по една и да излееш бетонови нови на тяхно място (в същите размери) и да наредиш козирките...нищо което да изисква повече от 2 лета работа между сезоните!
Според мен трябва да се мисли в перспектива. Ако да кажем сега се строеше нов стадион, имаше необходимите пари, място и т.н. аз бих го направил за 40-50 хиляди. Чисто нов, модерен стадион за поне 20 години да не се пипа нищо по него. Това, че сега ходят по 8 000 души (последния мач с Локо София), не значи, че след 10-15 години няма да ходят по 40 хиляди, като стандарта на живот и качеството на футбола в България се повишат.