Какво си позволява Бойко Борисов?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: Какво си позволява Бойко Борисов?

Мнениеот dreben23 » 25 мар 2012 23:48

Червени_шампиони написа:Спокойно бе хора!!! Нека ебават народа..."оня" отгоре гледа и ще наказва, рано или късно. ;)

Кога ги накаже оня, народа нема да го има :lol: ! Всички малоумни юроде го избрахте този лумпен за мен! Е, кво се оплаквате сега- аз трябва да се оплаквам, че 4 години без работа и колко такива още има хорица дето немат хлеб! ;)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 25 мар 2012 23:49

dodo7271 написа:
stg333 написа:имам много приятели цесекари слава на бога че нито един не е като крещяшите в темата и пичове колкото и да ми е болно общо в България едва ли има и 100 000 човека които да ходят на мач редовно какви фенове какви избори ужас :)

Ужасно се радвам, че и моите приятели цесекари не са зомбита, като тези тук във форума. КАто им четеш олигофренските мнения, ми идва да се обадя на моите хора и да им кажа "Обичам ви, нищо, че сте от ЦСКА".

Интересно! А тези от Левски, които са ти приятели, държат ли се така както левскарите във форума?
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 25 мар 2012 23:50

Red Warrior написа:
tiamat написа:
Red Warrior написа:ВТБ, Булгартабак, Премиера, Левски

Аз бих добавил и "българси футбол". Както и да е, в нищо не ме убеждаваш с това. Не виждам нищо лошо в това, че ББ е намерил спонсор на българския футбол, в частност Левски. Ако беше намерил на ЦСКА или който и да е друг, не бих имал нищо против. В края на краищата, това което виждам е, че някакви свежи пари влизат в българския футбол, което е добре за всички.

"Българския футбол" е за замазване на положението, дано се сещаш. Разменната монета беше Булгартабак на безценница срещу спонсорство за Левски. И за да не кажеш, че плюя само по Левски, ще добавя в списъка и Берое, където даже държавна фирма (Марица Изток 2) им стана спонсор.

Ти луд ли си? Не ми казвай, че сериозно твърдиш, че премиерът на България е подарил една огромна за размерите на страната компания на някой си срещу спонсорство на някакъв си футболен отбор от световноизвестната ни "А" група? Вие сериозно ли си мислите, че правителството на България си няма никаква друга работа, че да се занимава със някакви си футболни глупости, директиви и прочее? И за да не кажеш, че аз плюя, да ти кажа, че много се изкефих навремето като ви уредиха Митал за собственик (мислейки си естествено, че работата е за добро). Просто всяко левче за бедния ни футбол е плюс. А с това за Берое и аз не съм съгласен, с условието че не съм запознат как точно е уредено спонсорството/собствеността. Но ако действително държавна компания е станала собственик на Берое, не мисля, че е правилно.

Потребителски аватар
Синият Болярин
Контакти:

Мнениеот Синият Болярин » 25 мар 2012 23:53

Позволява си да каже, че "чорба" и "наглост" са синоними.

Като върнете държавните пари на "Кремиковци", тогава ще говорите за държавна помощ.

Ivanskiq
Контакти:

Мнениеот Ivanskiq » 25 мар 2012 23:53

Червени сектанчета, трудно е с комунист да се води диалог! Ако питате какво си позволява Бойко, първо си задайте въпроса какво си позволява, човекът от село Плоски! Нека да направим една малка ретроспекция - да се завърнеш от Меката на футбола - арабския свят и само след няколко дни да започнеш да петниш реномето на вечния съперник с удари от сорта на... "има директива..." - са меко казано безпочвени и говорят за ниската култура на този човек. Не знам на кой трябва да се извинява Бойко, но е добре селянинът от село Плоски да се извини на ФК Левски, защото в цивилозавания свят публично обвиняваш съперникът за нещо, което предстои да се случи в бъдеще, само ако имаш доказателства. Това не са ви рейдовете до '89 година, когато средно всяка втора година вземахте титла, а еднопартийният режим на БКП доминираше всяка сфера на живота. От такава перспектива (т.нар. историческа перспектива) - спрямо нещо приключило - могат да се правят анализи и оценки. Но нали се сещате, че колкото Гонзо е инженер, толкова селянинът от Плоски е историк. Той е хитър селянин - знае добре, че истеричния му писък може да му бъде алиби за всичко - ако не вървят нещата в ЦСКА, значи е прав, ако вървят - е значи всичко е супер, а селянинът е мъж. Е, този селянин преди ден два пак реве истерично: "Късат месо от ЦСКА". Да късат ви месо, другарю Стойчо, затова ви предлагаме лекарство - вземете си сиропа за кашлица. Вие можете...Вие, ако не друго...имате право... Защото, ако нещата в ЦСКА не вървят, просто утре няма да се съмне и краят на света наближава. Долна секто, чакам ви да дойдете по някакъв повод в Полша, лично ви обещавам линч. А на селянинът от Плоски ще му нахлюпя една тава с "кифтета". Вижте уикипедия на полски за цска, там хората добре са написали кой е държавния отбор.Навсякъде по Европа ви знаят като държавния отбор, другари, а това в съзнанието на някои европейски държави не можете да го промените.

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Мнениеот DANS » 25 мар 2012 23:56

В тоя форум има някои платени провокатори, плащат им да плюят по ТИТАН и ББ, първото е вредно за ЦСКА второто за държавата, това е спортен форум а блюдолизците използват популярността на форума за политически шмекерлъци! :evil:
На тия дребни душици само ще кажа че ББ въпреки че е фен на голямото Л, върна стадионите на Ботев ПД, Локо ПД и скоро на ЦСКА и на незнам още колко отбори и отборчета с това ще влезе в историята, не слушайте Сашето Диков и другите журналя на хранилка! фактите говорят!
Последна промяна от DANS на 26 мар 2012 00:01, променено общо 1 път.
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 25 мар 2012 23:58

Teo написа:
tiamat написа:Аз бих добавил и "българси футбол". Както и да е, в нищо не ме убеждаваш с това. Не виждам нищо лошо в това, че ББ е намерил спонсор на българския футбол, в частност Левски. Ако беше намерил на ЦСКА или който и да е друг, не бих имал нищо против. В края на краищата, това което виждам е, че някакви свежи пари влизат в българския футбол, което е добре за всички.

Добре защо точно на Левски намери :?: Сигурно БФС му е направило поръчка, като са видя ли че ''отбора на народа'' фалира.... ББ е ултрас на Левски от малък, той няма да допусне отбора на сърцето му да фалира.

Ами не знам. Само че ме съмнява малко наш ББ да заповяда на една огромна руска банка какво да прави. Най-вероятно са го попитали какво е най-добре да спонсорират, и той им е казал футбола. Оттам нататък, какви са реално възможностите - Левски и ЦСКА най-вече, като отбори с най-много привърженици, може би пловдивските Локо и Ботев, може би някой варненски или бургаски отбор. Аз ако съм един инвеститор, ще избера това, което ще ми осигури най-голяма аудитория, сиреч Левски или ЦСКА. Да, ама в ЦСКА оранизационните проблеми са толкова големи, че не бих и се доближил там. И това ме оставя с Левски. Плюс и на ВТБ цвета е син :) Но като цяло не мога да знам защо точно. Ама от всички възможни отговори ти да си избереш "поръчка от БФС", това е симптом на параноя или шизофрения, приятелю.

nemak_3333
Контакти:

Мнениеот nemak_3333 » 25 мар 2012 23:59

Емоциите са лош съветник, на премиерът му е писано да изпълнява длъжността си още един мандат и това няма нищо общо с футбола!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 26 мар 2012 00:01

Ivanskiq написа:Червени сектанчета, трудно е с комунист да се води диалог! Ако питате какво си позволява Бойко, първо си задайте въпроса какво си позволява, човекът от село Плоски! Нека да направим една малка ретроспекция - да се завърнеш от Меката на футбола - арабския свят и само след няколко дни да започнеш да петниш реномето на вечния съперник с удари от сорта на... "има директива..." - са меко казано безпочвени и говорят за ниската култура на този човек. Не знам на кой трябва да се извинява Бойко, но е добре селянинът от село Плоски да се извини на ФК Левски, защото в цивилозавания свят публично обвиняваш съперникът за нещо, което предстои да се случи в бъдеще, само ако имаш доказателства. Това не са ви рейдовете до '89 година, когато средно всяка втора година вземахте титла, а еднопартийният режим на БКП доминираше всяка сфера на живота. От такава перспектива (т.нар. историческа перспектива) - спрямо нещо приключило - могат да се правят анализи и оценки. Но нали се сещате, че колкото Гонзо е инженер, толкова селянинът от Плоски е историк. Той е хитър селянин - знае добре, че истеричния му писък може да му бъде алиби за всичко - ако не вървят нещата в ЦСКА, значи е прав, ако вървят - е значи всичко е супер, а селянинът е мъж. Е, този селянин преди ден два пак реве истерично: "Късат месо от ЦСКА". Да късат ви месо, другарю Стойчо, затова ви предлагаме лекарство - вземете си сиропа за кашлица. Вие можете...Вие, ако не друго...имате право... Защото, ако нещата в ЦСКА не вървят, просто утре няма да се съмне и краят на света наближава. Долна секто, чакам ви да дойдете по някакъв повод в Полша, лично ви обещавам линч. А на селянинът от Плоски ще му нахлюпя една тава с "кифтета". Вижте уикипедия на полски за цска, там хората добре са написали кой е държавния отбор.Навсякъде по Европа ви знаят като държавния отбор, другари, а това в съзнанието на някои европейски държави не можете да го промените.

В това дето си написал само Стойчо, Стойчо, Стойчо и нищо друго... ББ ви е ултрас, не го ли разбрах те това :?:

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 26 мар 2012 00:11

Teo написа:В това дето си написал само Стойчо, Стойчо, Стойчо и нищо друго... ББ ви е ултрас, не го ли разбрах те това :?:

Е и какво като е ултрас? Първанов пък да речем ви е ултрас на вас и ви доведе Митал. Факта, че управлението на Митал не звърши добре, няма значение. То не се знае и ние с ВТБ дали ще прокопсаме. Петър Стоянов пък май беше уредил Ботев с Христолов (то и едно уреждане :)). Ама това си е нормално. Когато някой се издигне, е най-нормално да направи нещо за мястото откъдето е тръгнал, или за нещото, което обича, дето се вика, една чешма да построи (в този ред на мисли, евала на Гриша Ганчев). Днес ще сме ние, утре ще сте вие, вдругиден някой друг. Трябва да се спре с тази мнителност.

Върни се в “ЦСКА”