13martins написа:И 1820 г. да сте създадени пак си оставате евро идиоти нищо не сте постигнали. Кой грант елиминирахте![]()
Ето тук е разликата между нас и вас, разлика която и след 1000 години няма да разберете.
Аз не съм от Левски защото е елиминирал някой гранд,не съм от Левски заради титлите и купите. Аз съм от Левски заради ценностите на този клуб, заради това, че съм трето поколение левскар. Заради тези вече почти 100 години радост и болка. Не само купите, титлите и победите са ме направили левскар, а много други фактори. Затова и ние не режем гредите си, затова не наричаме футболистите си курви, затова и не си тръгваме в 70 минута ако падаме. Не сме ние тези дето винаги пеем "Само за победа"
По-голяма част от вас са второ поколение чорбари, вашите родители са станали такива само заради победите, купите и титлите и нищо повече. Това са го предали и на вас. Разликата с нас е огромна, ние не сме левскари заради трофеите, ние винаги ще обичаме Левски независимо как изглежда и да е силен или не. Докато вие, колкото повече ви намаляват успехите в историята, толкова по-малко ще сте. Вие сте фенове само и единствено на трофеите, а ние на 100 годишна история. Двете неща са коренно различни, а вие това никога няма да го разберете, именно защото сте изкуствено създаден отбор!!!