Имам един съвсем,съвсем елементарен въпрос към тези който ходят по мачове на ЦСКА...
Защо ходите на стадиона?
Протест на феновете на ЦСКА в неделя
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- ЦСКА СОФИЯ 1948
- Контакти:
Re: Протест на феновете на ЦСКА в неделя
Червени_шампиони написа:Не ми се правете на големите фенове бе. На вас 95% от мачовете на ЦСКА на които сте били са били пред телевизора, останалите 5%, я сте отишли на някой мач я не сте. Като плюете по Офанзива ходете при Дучето и оня със сплесканото лице Главата, дето боя който му хвърлиха му беше даже малко. Никой ви не е опрял пистолета в главата, така че си имате избор. Офанзива винаги си е на определено място в сектора - буквата "А". Като не ви харесва просто не идвайте при нас.
ВЪН БОКЛУЦИТЕ!
Добре бе пич аз не съм член на Офанзива и едва ли някога ще бъда, но и ненавиждам разни екземпляри като Дучето и Главата. Също като Вас харесвам ултрас културата и се опитвам да бъда на почти всеки мач на ЦСКА, но понякога обстоятелствата не ми го позволяват, защото едно домакинство на ЦСКА на мен ми струва 100 лева (живея далеч от София) , а на теб едва ли ти струва и 5 лева. Недейте да си мислите, че Вие сте най-големите и велики фенове на този отбор. Любовта към ЦСКА е една. Решили сте да протестирате - протестирайте !!! Но не го правете на стадиона, когато играе ЦСКА. Хора като Стойчо Младенов, Димитър Пенев и Тодор Янчев не заслужават такова отношение, а те реално понасят резултата от вашето поведение.
Както казах и по рано в темата, не съм от Офанзива и не подкрепям това, че ще излезнат на полувремето от стадиона, но хората поне имат позиция !!!
Грешна, правилна няма значение, но имат, а не като по голямата част от феновете които онзи ден след загубата викаха Вън Титан, а днес вече си траят и Стойчо каза това и така трябва да е .
Да Стойчо е голям и всичко го харесваме, но разберете, че докато Титан са на власт в ЦСКА нищо добро не ни очаква.
Бъдете малко мъже и си отстоявайте мнението, а не го сменяйте през ден .
В неделя всички на мача, да подкрепим играчите, но и да покажем на Боклуците, че нямат място в ЦСКА !
[center]ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ ЦСКА !!![/center]
Грешна, правилна няма значение, но имат, а не като по голямата част от феновете които онзи ден след загубата викаха Вън Титан, а днес вече си траят и Стойчо каза това и така трябва да е .
Да Стойчо е голям и всичко го харесваме, но разберете, че докато Титан са на власт в ЦСКА нищо добро не ни очаква.
Бъдете малко мъже и си отстоявайте мнението, а не го сменяйте през ден .
В неделя всички на мача, да подкрепим играчите, но и да покажем на Боклуците, че нямат място в ЦСКА !
[center]ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ ЦСКА !!![/center]
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]
IOTUR4O написа:Червени_шампиони написа:Не ми се правете на големите фенове бе. На вас 95% от мачовете на ЦСКА на които сте били са били пред телевизора, останалите 5%, я сте отишли на някой мач я не сте. Като плюете по Офанзива ходете при Дучето и оня със сплесканото лице Главата, дето боя който му хвърлиха му беше даже малко. Никой ви не е опрял пистолета в главата, така че си имате избор. Офанзива винаги си е на определено място в сектора - буквата "А". Като не ви харесва просто не идвайте при нас.
ВЪН БОКЛУЦИТЕ!
Добре бе пич аз не съм член на Офанзива и едва ли някога ще бъда, но и ненавиждам разни екземпляри като Дучето и Главата. Също като Вас харесвам ултрас културата и се опитвам да бъда на почти всеки мач на ЦСКА, но понякога обстоятелствата не ми го позволяват, защото едно домакинство на ЦСКА на мен ми струва 100 лева (живея далеч от София) , а на теб едва ли ти струва и 5 лева. Недейте да си мислите, че Вие сте най-големите и велики фенове на този отбор. Любовта към ЦСКА е една. Решили сте да протестирате - протестирайте !!! Но не го правете на стадиона, когато играе ЦСКА. Хора като Стойчо Младенов, Димитър Пенев и Тодор Янчев не заслужават такова отношение, а те реално понасят резултата от вашето поведение.
Това се опитвам и аз да му го обясня, ЦСКА е по цял Свят, не само в София. ЦСКА се подкрепя на трибуните , а не в градинката пред стадиона, ЦСКА не е Дучето и Офанзива та да ми нареждат къде и кога да бъда!
П.С. От София съм и наистина едно ходене на мач тука е не повече от 10лв. ( с бирата )
stannn написа:Един явно член на Офанзива призовава в сектора да се кажели тия неща. Аз да го питам. Той сериозно ли го казва това или просто ей така да запълва форума. Има ли си на идея, че да кажеш подобно нещо сред 200-300 или 2000 човека в сектор пълен с хора на Офанзива значи да те изкарват с полиция или линейка от стадиона. Ако имаше нормално общуване щяха да излязат много истини. Не вярвам всички фенове да са на мнение, че трябва 90 минути да се вика вън този или онзи. Това не е подкрепа за отбора. Подкрепа беше преди година когато при негативен резултата целия сектор дори на гостуване пее с цяло гърло. Пее за ЦСКА, за играчите с червени фланелки, за треньора. Не като в момента. Разцепление и едните правят едно, а другите друго. ЦСКА е само един. Няма 2 отбора ЦСКА за да има 2 различни агитки. Сектора не е на тази или друга фракция. Сектор Г е за всички които обичат ЦСКА и са там за да подкрепят. Идеята е да се види, че ОТБОРЪТ ЦСКА И АГИТКАТА СА ЕДНО ЦЯЛО, а не две различни неща. Стойчо Младенов може би точно тези фенове помни. Тези които 90 минути пеят песните за отбора и са зад футболистите и не се интересуват по време на мач кой е собственика. Те са на стадиона заради червените фланелки.
евала за това мнение напълно съм съгласна с теб
САМО ЦСКА!!!! Само Реал Мадрид, Байерн, Манчестър Юнайтед, и Голдън Стейт Уориърс
100%ва подкрепа за Димитър Бербатов и Голдън Стейт Уориърс
100%ва подкрепа за Димитър Бербатов и Голдън Стейт Уориърс
Ама чакайте малко... какво толкова имате против Офанзива и протеста им. Това, че имат мнение и си го отстояват?!?! А какво е вашето мнение, ако въобще имате такова - подкрепяй ЦСКА докрай?!?! Какво точно да подкрепяме - постоянните лъжи на едни изпечени мошенници, техните непрестанни далавери за сметка на нашите непрекъснати унижения или пък футболистите дето вече не можем да смогнем да им следим имената... Загрижили сте се, че щели да се подкосят крачетата на нашите любимци. Е няма що - един истински характер не се плаши от недоволството на публиката, ако не могат да понесат мнението на публиката на ЦСКА значи не са за този отбор.
Слепи ли сте, че не виждате накъде отива клуба ни... Нас ни погребват, а вие предлагате да пляскаме и да пеем песни в съпровод.
Публиката е КОРЕКТИВ. Много ви е къса паметта - няма как с едно назначение на Стойчо Младенов да забравим цирковете и униженията от последните няколко месеци. Няма как да започнем начисто при положение, че сме затънали до шията. Колко пъти да го гледаме този филм или по-скоро бих казал сериал на ужасите?
Пиша ги тези неща, без да имам каквато и да е било връзка с Офанзива или някоя фракция. Мина ми времето, когато се правех на ултрас, но не мога да приема тази посредственост и това малодушие. И последно: протестът е срещу начина на управление на клуба, не толкова срещу Титан или конкретно Борисов/Иванов.
Слепи ли сте, че не виждате накъде отива клуба ни... Нас ни погребват, а вие предлагате да пляскаме и да пеем песни в съпровод.
Публиката е КОРЕКТИВ. Много ви е къса паметта - няма как с едно назначение на Стойчо Младенов да забравим цирковете и униженията от последните няколко месеци. Няма как да започнем начисто при положение, че сме затънали до шията. Колко пъти да го гледаме този филм или по-скоро бих казал сериал на ужасите?
Пиша ги тези неща, без да имам каквато и да е било връзка с Офанзива или някоя фракция. Мина ми времето, когато се правех на ултрас, но не мога да приема тази посредственост и това малодушие. И последно: протестът е срещу начина на управление на клуба, не толкова срещу Титан или конкретно Борисов/Иванов.
the wall написа:Ама чакайте малко... какво толкова имате против Офанзива и протеста им. Това, че имат мнение и си го отстояват?!?! А какво е вашето мнение, ако въобще имате такова - подкрепяй ЦСКА докрай?!?! Какво точно да подкрепяме - постоянните лъжи на едни изпечени мошенници, техните непрестанни далавери за сметка на нашите непрекъснати унижения или пък футболистите дето вече не можем да смогнем да им следим имената... Загрижили сте се, че щели да се подкосят крачетата на нашите любимци. Е няма що - един истински характер не се плаши от недоволството на публиката, ако не могат да понесат мнението на публиката на ЦСКА значи не са за този отбор.
И ти що реши, че тези, които не одобряват протеста са против или за някого и нещо. Само Офанзива ли имат право на мнение и как решихте, че винаги са си го отстоявали това мнение. След мача с Рапид в София протестите спряха и бяха подновени миналата неделя, а в този промеждутък от време какво беше по-различното, че нямаше протести ? Феновете на Партизан, когато протестираха срещу ръководството не влизаха въобще на домакинските мачове докато ръководството не се смени и постигнаха целта си, а ние какво, когато ни изнася не протестираме, а когато не ни изнася - протестираме, а в крайна сметка картинката все една и съща. Пак казвам твърдо против начина на управление на клуба съм и винаги съм го показвал, но стадиона не е място за протести и търсене на евтина изява.
Beck's написа:Това се опитвам и аз да му го обясня, ЦСКА е по цял Свят, не само в София. ЦСКА се подкрепя на трибуните , а не в градинката пред стадиона, ЦСКА не е Дучето и Офанзива та да ми нареждат къде и кога да бъда!
П.С. От София съм и наистина едно ходене на мач тука е не повече от 10лв. ( с бирата )
Ама, чакай малко, бе... Кой ти е наредил къде и кога да бъдеш?
В неделя от 13.30ч. на "Армията" посрещаме Калиакра. "Офанзива" ще протестира срещу целия цирк в нашия клуб като 40 минути няма да се пее, скандира или пък отразява ситуацията на терена. След това ще изразим нашата позиция с няколко скандирания против случващото се и в 45-тата минута ще напуснем Сектор "Г".
Някъде видя ли да пише "Всички фенове на ЦСКА" ?! Много сте ми забавни. Бълвате едни твърдения, които нямат никакво покритие. Първо Дучето сме искали да махаме, отбора не сме подкрепяли, сега и сме им били нареждали... Имаш си глава на раменете, прави каквото те учи тя. Никой нищо насила не те кара да правиш! Все Офанзива ви е в устата, а на Армията мълчите като пуканки... И както ние не ти нареждаме, ако обичаш, въздържай се и ти да ни нареждаш и да ни обясняваш къде се подкрепя ЦСКА! Правилно ви го каза момчето горе, държите се като п*тки! До вчера "ВЪН", днес "Шампиони сме"... Защо никой не ми отговаря логично и с аргументи на въпросите? На единия му казах да ми пише лично, няма такова. На другия му казах да си докаже тезата, че сме искали да сменяме Дуче, няма отговор...
-
Абе,тук много упраляващи по перфектен начин футболни отбори са се събрали.Да вземат да споделят опит от собствената си практика.И за финансирането да кажат нещо и за трансферната си политика в отборите,които управляват.Само четем как всичко се прави лошо в клуба,а никой не казва как се прави добре.И пак казвам,да го кажат хора с опит в тази дейност на не лаладжии на по 15г. и хора,които си чакат аванса и заплатата всеки месеч и не носят отговорност и за един човек на работното си място.
Хахаха вие сте пълни олигофрени!Честно!
Само да ви попитам-колко от вас бяха на мача в Бургас и колко ще бъдат в неделя??
Само да ви попитам-колко от вас бяха на мача в Бургас и колко ще бъдат в неделя??