Стойчо Младенов-фен тема

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Re: СТОЙЧО МЛАДЕНОВ ПОЕ ЦСКА!

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 05 мар 2012 12:04

братле какво ти пука как му викат онези които немогат да ни бият вече няколко години ;)
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 05 мар 2012 12:04

В момента няма никакво значение кой е треньор на цскато, дали Стойчо, Дуци и Пенев, дали АВБ или Капело. В този отбор няма класа, няма добри футболисти с изключение на трима от тях.Селекцията е много зле,подготовката също, играта трагикомична. А пък Стойчо е треньор който е свикнал да работи с много добри и класни футболисти, и много пари.Той реално никога не е бил в такова положение, без своя селекция и собствено проведена подготовка. Който и да треньор при тях в момента все тая, шанса за титла при тях е илюзорен, другото няма нищо общо с реалността ама изобщо!!!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
leski

Мнениеот leski » 05 мар 2012 12:05

Стойчо Младенов , който два пъти отмъкна титлата от сините през 2003 и 2008 г. и ги би два пъти в преките двубои, има самочувствието да е треньорът, от когото левскарите ги е страх най-много.
- Нормално е да бъде така. Два пъти съм бил треньор на ЦСКА и двата пъти съм ставал шампион. През 2002 г. минах през тях като на тренировка за победата с 3:0. Втория път пък бях още по-категоричен. Разбих един отбор, който те смятаха за дрийм тийм. В края на шампионата бяхме на 16 точки пред Левски, което си е сериозен рекорд
Той твърди, че първо е уважавал Левски, но след това му опротивели.
- Аз изпитвах уважение към предишния Левски – каза Стойчо. - Говоря за онзи клуб преди години, в който имаше големи ръководители и футболисти, от които изпитваш респект. Тогава имаше взаимно уважение. Всичко в мен обаче се пречупи по време на един мач, когато бях селекционер на националния отбор. Наблюдавах на живо последния двубой на Левски за сезона, с който те ставаха шампиони (б.р. - през пролетта на 2001 г.) След срещата футболистите на Левски излязоха с фланелки, на които пишеше "Аз мразя ЦСКА". Това вече ме промени изцяло.
Младенов много обича да дразни левскарите, припомнят на Армията. През 2003 г.той каза, че е станал „шампион на говеждия стадион”.

Потребителски аватар
TRIBUNAL
Контакти:

Мнениеот TRIBUNAL » 05 мар 2012 12:06

Parmalat написа:ЦСКА като Стяуа и двата отбора сменят треньорите като носни кърпички и двата отбора забравиха кога за последно са ставали шамиони.Сега Младенов тепърва ще трябва да опознава играчите,а няма да има и контроли за да изпробва схемата си за игра.

Срещу Калиакра е първата Ви "контрола" : ;)

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 05 мар 2012 12:07

Кое е разбил ,че не помня, какви дрийм тимове, в тия години Левски беше в окаяно състояние, а пък помня ,че Мендоса тогава ви закопа на един мач на армията, егати плиткото мислене

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 05 мар 2012 12:08

Хубаво е, че идва Стойчо, но пък е дразнеща тази честа смяна на треньорите. Дуци и Пенев бяха начело на отбора 6 кръга от първенството и 2 мача за Купата, преди да бъдат сменени. Щеше да бъде по-добре направо Радуканов да си остане до края на полусезона, а Стойчо да го замени през паузата, да проведе подготовката и да участва в селекцията.
Както и да е, това вече е минало. Лошото сега е, че Стойчо трябва да работи само с наличните играчи. При това положение целта му за тази пролет най-вече е да ни вкара в евротурнирите, а по-сериозна селекция (с мисъл за преследване на тилата) очакваме през лятото.
Последна промяна от Udoji90 на 05 мар 2012 12:09, променено общо 3 пъти.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 05 мар 2012 12:08

Avanti_Ragazzi написа:В момента няма никакво значение кой е треньор на цскато, дали Стойчо, Дуци и Пенев, дали АВБ или Капело. В този отбор няма класа, няма добри футболисти с изключение на трима от тях.Селекцията е много зле,подготовката също, играта трагикомична. А пък Стойчо е треньор който е свикнал да работи с много добри и класни футболисти, и много пари.Той реално никога не е бил в такова положение, без своя селекция и собствено проведена подготовка. Който и да треньор при тях в момента все тая, шанса за титла при тях е илюзорен, другото няма нищо общо с реалността ама изобщо!!!

Прав си много, но е време и Стойчо да поработи в кризата и да смъкне малко претенцийте си към играчите, да кърпи с това което има и дано успее да ни задържи в 3-та!

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 05 мар 2012 12:11

Theos написа:Кое е разбил ,че не помня, какви дрийм тимове, в тия години Левски беше в окаяно състояние, а пък помня ,че Мендоса тогава ви закопа на един мач на армията, егати плиткото мислене

Става дума за дрийм тийма на Мъри, когато станахме шампиони с 16 точки разлика и Тара уволни дуета СС 8-)
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

santi_santi
Контакти:

Мнениеот santi_santi » 05 мар 2012 12:11

Стойчо так си го набива,че направо не ми се вярва,само с чувства към любимият си отбор не става.Чисто и просто ще бъде употребен като Димитър Пенев.

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 05 мар 2012 12:12

Та някой знае ли състоянието на Боладо?

Върни се в “ЦСКА”