Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- bobonikolov
Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Утре ще има изявление от Ганчев, който се връща от чужбина. За мен това е лош знак.
МозАците също трябва да са заинтересовани от плащането, щото все пак са редови данъкоплатци.
ГГ трябва да плати заради червените фенове и уважението ни, а и за да не може някой след това да му каже дори и "копче".
ГГ трябва да плати заради червените фенове и уважението ни, а и за да не може някой след това да му каже дори и "копче".
bobonikolov написа:Утре ще има изявление от Ганчев, който се връща от чужбина. За мен това е лош знак.
Къде пише за това изявление ?
- delqnski47
- Контакти:
vvessel написа:delqnski47 написа:Всички тръпнем в очакване...![]()
Не бе, кажи честно, ако 1948 платят емблемата кво правиш?
Щото имам един приятел ,за който те са по-автентични и вече тях следи.
Имам и един колега дето каза, че ако ГГ не плати емблемата обмисля и той да се прехвърля към числото.
Отделен въпрос е, че точно при собственика на 1948 вие бяхте добре, но вечното мрънкане и недоволстване ви изяде главата.
Аз съм лесен.Ще спра да ходя на ''Армията''.Ма няма да съм само аз.Това е лошото.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
- bobonikolov
yagarr написа:bobonikolov написа:Утре ще има изявление от Ганчев, който се връща от чужбина. За мен това е лош знак.
Никъде не го пише знам го от достоверен източник от управата.
- delqnski47
- Контакти:
bobonikolov написа:yagarr написа:bobonikolov написа:Утре ще има изявление от Ганчев, който се връща от чужбина. За мен това е лош знак.
Никъде не го пише знам го от достоверен източник от управата.
Лош знак,че се връща от чужбина!?

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
Sofia.
Sofia.
Интересното в цялата тази суматоха ,че и обелците млъкнаха 
След декларацията ,точно преди дербите ,че са се " разбрали" с баба Дора да платят ни вопъл ни стон
Абсолютно в техен стил беше всеки ден да гърмят сайтове с декларации и закани да платят на момента.
Дали и те не се уплашиха ,че Джуджи може да не плати?

След декларацията ,точно преди дербите ,че са се " разбрали" с баба Дора да платят ни вопъл ни стон

Дали и те не се уплашиха ,че Джуджи може да не плати?

Заради проблема със земята край Бяла плащане няма да има.Бабата е включила чужда земя в активите.
onegavon написа:Заради проблема със земята край Бяла плащане няма да има.Бабата е включила чужда земя в активите.
Ех, майка му стара... ГГ искаше да плати, но не би, не му позволиха!

БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
onegavon написа:Заради проблема със земята край Бяла плащане няма да има.Бабата е включила чужда земя в активите.
Ся и ако кака Дора от Кърджали започне да обжалва и купонът ще стане още по-голям.

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс