Teo написа:Нищо няма да плати...![]()
кой Тео ?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Teo написа:Нищо няма да плати...![]()
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
k_oleto написа:Teo написа:Нищо няма да плати...![]()
кой Тео ?
k_oleto написа:Sstefanov написа:k_oleto написа:супер, ако може тези коли да станат служебни и на полицията и на пожарната и на Бърза помощ + на цялата администрация. Ако е възможно Инджов да строи пътища и площадки вовеки.........Но и това да стане, пак няма да е сравнимо с цената, по която Спас Русев купи Виваком
Вика 330 мил евра си е нищо работа.
цената на телекома е по 3 пич - отвори и чети
Sstefanov написа:k_oleto написа:Sstefanov написа:k_oleto написа:супер, ако може тези коли да станат служебни и на полицията и на пожарната и на Бърза помощ + на цялата администрация. Ако е възможно Инджов да строи пътища и площадки вовеки.........Но и това да стане, пак няма да е сравнимо с цената, по която Спас Русев купи Виваком
Вика 330 мил евра си е нищо работа.
цената на телекома е по 3 пич - отвори и чети
Аз знам, че е по 3, даже и по 4 може да е. Шофера е ясен, че е човек на определени хора.
Dust написа:Тези, които намират връзки между различни събития определено са напрегнати ментално.
Тази поръчка за служебни автомобили е още от началото на 2017 година.
Това, че процедурата е приключила днес е просто съвпадение.
Какво по-хубаво от това тези пари да си останат в България вместо да изтекат зад граница по сметките на другите подали оферти.
phd написа:Аха, няма нищо скандално и не е договорено под масата да се връчат едни милиони за коли, които са спрени от производство, на пък бившият собственик на завода трябва да вземе тия кинти... Важното е, че остават в България, в джоба на едно джудженце от приказките
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Dust написа:phd написа:Аха, няма нищо скандално и не е договорено под масата да се връчат едни милиони за коли, които са спрени от производство, на пък бившият собственик на завода трябва да вземе тия кинти... Важното е, че остават в България, в джоба на едно джудженце от приказките
Това да се търси зад всеки ъгъл врага с партиен билет е станало уникална параноя в България.
Въпросният модел, кога е спрян от производство, вероятно информацията ми е стара и ще се радвам да си я опресня.
Относно собственика на този завод зад фирмата, която го представлява виждам все хора от обкръжението на Ганчев.
Последното изречение не зная, как да го коментирам, защото срещу въпросната сума е предоставен продукт и ако хипотетично приемем, че от един автомобил остава нетна стойност от около 20% за производителя, то с около 1,5 милиона едва ли ще плати обещаната в един търг проведен много след, като са подадени офертите за въпросната държавна поръчка.
delqnski47 написа:После сигурно ще пишете декларация ''върнете ни чорбата'' (както писахте една подобна декларация преди време като ви бихме във вечното дерби на Герена с 1:3.Изгониха ни публиката и останахте да си кибичете сами на стадиона цяло второ полувреме и да си пеете на себе си.Сигурно ви е било супер,защото беше като гробница на стадиона.После писахте една декларация в наша подкрепа и срещу Ушев...да не повярва човек,че ни подкрепихте)..Ще се мерите там с феновете на Славия,Септември..
Ще сте винаги първи по посещаемост....
''Може на много хора да им се струва странно, но ние не се радваме от факта, че сектор „Г” остана празен през второто полувреме, защото това не е дерби. Разбира се, че нямаше да ни е никак приятно да гледаме как сектор „Г” празнува след края мача, но това е част от играта. Дерби без публика не е никакво дерби. НКП и СОФИЯ – ЗАПАД искаме стадионите да са пълни, а не празни. И работим за постигането на тази цел много усилено.''
https://www.sportal.bg/news.php?news=289861
Ще ревете после за нас,ама няма!!
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта