Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот BRF » 08 окт 2018 12:19

W84me написа:
BRF написа:Единствения път за мен е да се платят парите за активите на ПФК ЦСКА!
По този начин ще се ще се плати огромна част от дълговете както към държавата,така и към спортисти и ще се получи приемствеността между двете дружества и процеса ще е завършен!Не на последно място,това е обещано от ГГ и ако иска да стане г-н Ганчев да вади милионите и да плаща!След това разбира се да се захваща със стадиона!

Стане ли това, делата, които и в момента вървят срещу ЦСКА-София ще добият още по-голяма тежест, футболистите ще си търсят парите.

Сигурен ли си?
Значи ако втората фирма плати емблемата и активите,въпросните футболисти ще търсят парите от нея!?

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 08 окт 2018 12:24

BRF написа:Сигурен ли си?
Значи ако втората фирма плати емблемата и активите,въпросните футболисти ще търсят парите от нея!?

Не съм сигурен, просто предполагам, защото вече са обявени дати за дела на тази тема в КАС.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 08 окт 2018 12:26

W84me написа:

Не съм сигурен, просто предполагам, защото вече са обявени дати за дела на тази тема в КАС.

Да плаща и това е!Друг път няма!

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 08 окт 2018 12:30

W84me написа:
BRF написа:Единствения път за мен е да се платят парите за активите на ПФК ЦСКА!
По този начин ще се ще се плати огромна част от дълговете както към държавата,така и към спортисти и ще се получи приемствеността между двете дружества и процеса ще е завършен!Не на последно място,това е обещано от ГГ и ако иска да стане г-н Ганчев да вади милионите и да плаща!След това разбира се да се захваща със стадиона!

Стане ли това, делата, които и в момента вървят срещу ЦСКА-София ще добият още по-голяма тежест, футболистите ще си търсят парите.

Нищо няма да стане, ти представяш ли си УЕФА и КАС, да си серЪт върху името, уж ги признаха за различен клуб от ЦСКА, а сега заради някакви ментета, където ги е чувала само майка им с по 15 минути играни, и заради тях да си променят мнението.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 08 окт 2018 12:36

Треньорът на ЦСКА-София Нестор Ел Маестро върви почти по същия график както през миналия сезон, когато стана шампион на Словакия със Спартак Търнава, изчисли “Тема Спорт”.

Не знам кво не му харесвате на Джон Смит - човека си върви по шампионски график явно! :roll: :lol:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 08 окт 2018 13:09

BRF написа:
W84me написа:

Да плаща и това е!Друг път няма!

Ако ганчев плати активите, никой не може да претендира ни във фифа, ни кас, ни никъде. След като Българския съд е решил, не подлежи на никакви обжалвания. Фифа и уефа се съобразяват с нашия съд, и не могат да се месят в случая. В случая спрокел, боладо и другите ще получат някаква част от тези 8-милиона, при положение, че въобще се платят. И ако в срок са си подали исковете докато траеше производството по несъстоятелност.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 08 окт 2018 13:20

W84me написа:

Футболистите могат да си търсят парите само при ония пари,които се дадат за активите на фалиралото дружество.На първо място е държавата и после там квото остане за другите.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 08 окт 2018 13:42

ivan56 написа:
W84me написа:

Нищо няма да стане, ти представяш ли си УЕФА и КАС, да си серЪт върху името, уж ги признаха за различен клуб от ЦСКА, а сега заради някакви ментета, където ги е чувала само майка им с по 15 минути играни, и заради тях да си променят мнението.

Не мисля,че от тук нататък някой може да има още претенции!А ако се платят тия пари за активите,с което ще се покрият пасиви на дружеството,приемствеността ще е на лице!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 08 окт 2018 14:12

BRF написа:Не мисля,че от тук нататък някой може да има още претенции!А ако се платят тия пари за активите,с което ще се покрият пасиви на дружеството,приемствеността ще е на лице!

Тогава защо вече има дела в КАС с обявена дата и час?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 08 окт 2018 14:32

W84me написа:
BRF написа:Не мисля,че от тук нататък някой може да има още претенции!А ако се платят тия пари за активите,с което ще се покрият пасиви на дружеството,приемствеността ще е на лице!

Тогава защо вече има дела в КАС с обявена дата и час?

Никой не може да те спре да подаваш каквито и да е жалби където и да е!Стига да имаш пари за такса и време!

Върни се в “ЦСКА”