Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Искам само на напомня на всички, че части от масата на несъстоятелността, която е била оценена и включена в активите при търга е предмет на съдебен спор. Да не говорим, че на първа инстанция визираните от мен имоти в Кара дере, са присъдени в полза на ищеца Камеко ООД, и в момента синдика Дора М. обжалва този акт пред апелативния съд. Докато не стане ясна съдбата на тези имоти не може да се пристъпи към плащане. Като човек разбиращ тая материя ще ви кажа още от сега, че обжалването е обречено на провал - синдика претендира се, че старото дружество е придобило имота по давност, ама тя не е била изтекла към 2017г., когато е предявен иска. Да не говорим, че имота е придобит на база на нищожен акт 2009г. Така че очаквайте нова оценка на активите след приключването на делото и нов търг. Дето се вика и в живота е така, не можеш да продадеш нещо което не е твое.
Kalin123 написа:Искам само на напомня на всички, че части от масата на несъстоятелността, която е била оценена и включена в активите при търга е предмет на съдебен спор. Да не говорим, че на първа инстанция визираните от мен имоти в Кара дере, са присъдени в полза на ищеца Камеко ООД, и в момента синдика Дора М. обжалва този акт пред апелативния съд. Докато не стане ясна съдбата на тези имоти не може да се пристъпи към плащане. Като човек разбиращ тая материя ще ви кажа още от сега, че обжалването е обречено на провал - синдика претендира се, че старото дружество е придобило имота по давност, ама тя не е била изтекла към 2017г., когато е предявен иска. Да не говорим, че имота е придобит на база на нищожен акт 2009г. Така че очаквайте нова оценка на активите след приключването на делото и нов търг. Дето се вика и в живота е така, не можеш да продадеш нещо което не е твое.
Ако е така, това означава че синдика не си е свършил работата. То като се замисли човек и баба Дора има кяр от протакането. Колкото по-дълго се точи случая, толкова по-дълго ще си взема пари без да си мърда пръста.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
Свършиха се цирковете... ГРИША ти си на ход!
Не платиш ли, да гориш в ада!!!
ПП За всички онези които емблемата не значи нищо... нямам общо с вас!
Не платиш ли, да гориш в ада!!!
ПП За всички онези които емблемата не значи нищо... нямам общо с вас!
popokutepetel написа:То ЦСКА вече го няма и в известна степен съжалявам за това, защото все пак въпреки фенската нетърпимост може да се каже, че във времето ни беше достоен конкурент. Дразнещото е микренската наглост и демонстрацията на тотално незачитане на закона от държавата само защото на някаква мутра така му върви повече маркетинга.
Ако бяхте минали по пътя на другите фалирали отбори едва ли щяхме да се занимаваме с вас по тази тема, но с този ход загубихте достойнство завинаги.
[offtopic]Точно от Подуенец лекция на тема "чест и достойнство" буди смях!
Кога точно в подуене са ги имали тези качества, че не се сещам! Дай само един пример! Обикновено опитвате по втория начин със задкулисни игри да получите предимство пред конкурентите! Даже и се сърдите, когато не го получите!

[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Ozzimozzi написа:Ако е така, това означава че синдика не си е свършил работата. То като се замисли човек и баба Дора има кяр от протакането. Колкото по-дълго се точи случая, толкова по-дълго ще си взема пари без да си мърда пръста.
[offtopic]По темата с протакането ще припомня онзи готин стар виц :
Сина на известен адвокат завършил също "Право" и само след седмица отишъл щастлив при баща си : Тате,тате,много съм щастлив! Спечелих първото си дело!
А бащата го погледнал под вежди и казал : Сине,от теб никакъв адвокат няма да излезе! Аз с подобно дело успях да те отгледам и изуча,а ти само за една седмица вече го спечели...

Arsenal- a new era begins ! Again!...
ЦСКА обърна Левски с 2:1 в дербито от шести кръг на Елитната U15.
Срещата се игра на изкуствения терен на стадион "Георги Аспарухов".
Мачът бе повторение на финала за Купата на БФС от миналия сезон, когато "сините" триумфираха с трофея.
ЦСКА бе воден в тази среща от Валентин Колев и Сашо Борисов, тъй като старши треньорът Атанас Борносузов е наказан.
В 10-ата минута "червените" стигнаха първи до чиста ситуация. Павел Жабов прати топката над вратата след центриране отляво и удар с глава.
Пет минути по-късно домакините също организираха добра атака, която бе завършена успешно. Георги Атанасов вкара с глава след центриране отдясно.
Малко по-късно "сините" имаха страхотна възможност да удвоят преднината си. Георги Атанасов отне топката в центъра от Даниел Янакиев, напредна и се озова срещу вратаря на ЦСКА Иван Маринов, който отрази удара му в корнер.
Георги Чорбаджийски и Йоан Борносузов от състава на гостите опитаха с далечни удари да затруднят стража на Левски, но Пламен Андреев се справи.
След почивката "армейците" само за 5 минути нанесоха своя удар и обърнаха мача в своя полза.
В 41-ата минута ЦСКА изравни. Йоан Борносузов отбеляза много красиво попадение с техничен удар от границата на наказателно поле.
Само 4 минути по-късно влезлият на почивката Александър Георгиев изведе "червените" напред в резултата. Топката бе центрирана отдясно от Йоан Борносузов и стигна до Георгиев, който не се поколеба да я прати във вратата на Левски.
В средата на полувремето Виктор Атанасов не успя да нанесе точен удар за домакините след добра атака.
"Червените" пропуснаха две много добри ситуации, с които можеха да направят победата си по-убедителна. Йоан Борносузов имаше отлична възможност да вкара втори гол, след като излезе сам срещу вратаря на "сините", но ударът му излезе в аут. Малко по-късно Ясен Цеков от ЦСКА нацели гредата.
В края след центриране от корнер за Левски се стигна до разбъркване в наказателното поле, но "червените" се справиха със ситуацията.
Трябва да отбележим, че срещата мина под знака на феърплея и нямаше излишно напрежение, както в други дербита между "сини" и "червени".
ЦСКА се изкачи на първо място в класирането с 14 точки, на втора позиция е Черно море с 13. Левски е трети с 12 т.
---
Левски – ЦСКА 1:2 (1:0)
1:0 Георги Атанасов (15), 1:1 Йоан Борносузов (41), 1:2 Александър Георгиев (45);
Левски: Пламен Андреев, Емил Кьосов, Денис Динев-капитан, Алекс Минчев (Кристиян Вълков), Никола Църовски, Александър Асенов (Мартин Зимбилев), Антон Иванов, Теодор Иванов (Радослав Петров), Георги Атанасов, Атанас Йорданов (Виктор Атанасов), Николай Арахангелов;
Треньор: Захари Сираков;
ЦСКА: Иван Маринов, Виктор Атанасов ( Теодор Иванов), Валентин Ситнилски, Мартин Влаевски, Даниел Янакиев (Александър Георгиев), Йоан Лозанов, Георги Чорбаджийски (Юлиан Илиев), Ясен Цеков, Кирил Великов, Йоан Борносузов-капитан, Павел Жабов (Николай Няголов);
Треньор: Сашо Борисов;
Съдии: Павел Цеков, Димитър Димитров, Владимир Чешмеджиев;
Делегат на БФС: Йонко Гергов;
Жълти картони: Мартин Влаевски (ЦСКА), Кристиян Вълков (Левски);
София, ст. "Георги Аспарухов", изкуствен терен, 150 зрители
Срещата се игра на изкуствения терен на стадион "Георги Аспарухов".
Мачът бе повторение на финала за Купата на БФС от миналия сезон, когато "сините" триумфираха с трофея.
ЦСКА бе воден в тази среща от Валентин Колев и Сашо Борисов, тъй като старши треньорът Атанас Борносузов е наказан.
В 10-ата минута "червените" стигнаха първи до чиста ситуация. Павел Жабов прати топката над вратата след центриране отляво и удар с глава.
Пет минути по-късно домакините също организираха добра атака, която бе завършена успешно. Георги Атанасов вкара с глава след центриране отдясно.
Малко по-късно "сините" имаха страхотна възможност да удвоят преднината си. Георги Атанасов отне топката в центъра от Даниел Янакиев, напредна и се озова срещу вратаря на ЦСКА Иван Маринов, който отрази удара му в корнер.
Георги Чорбаджийски и Йоан Борносузов от състава на гостите опитаха с далечни удари да затруднят стража на Левски, но Пламен Андреев се справи.
След почивката "армейците" само за 5 минути нанесоха своя удар и обърнаха мача в своя полза.
В 41-ата минута ЦСКА изравни. Йоан Борносузов отбеляза много красиво попадение с техничен удар от границата на наказателно поле.
Само 4 минути по-късно влезлият на почивката Александър Георгиев изведе "червените" напред в резултата. Топката бе центрирана отдясно от Йоан Борносузов и стигна до Георгиев, който не се поколеба да я прати във вратата на Левски.
В средата на полувремето Виктор Атанасов не успя да нанесе точен удар за домакините след добра атака.
"Червените" пропуснаха две много добри ситуации, с които можеха да направят победата си по-убедителна. Йоан Борносузов имаше отлична възможност да вкара втори гол, след като излезе сам срещу вратаря на "сините", но ударът му излезе в аут. Малко по-късно Ясен Цеков от ЦСКА нацели гредата.
В края след центриране от корнер за Левски се стигна до разбъркване в наказателното поле, но "червените" се справиха със ситуацията.
Трябва да отбележим, че срещата мина под знака на феърплея и нямаше излишно напрежение, както в други дербита между "сини" и "червени".
ЦСКА се изкачи на първо място в класирането с 14 точки, на втора позиция е Черно море с 13. Левски е трети с 12 т.
---
Левски – ЦСКА 1:2 (1:0)
1:0 Георги Атанасов (15), 1:1 Йоан Борносузов (41), 1:2 Александър Георгиев (45);
Левски: Пламен Андреев, Емил Кьосов, Денис Динев-капитан, Алекс Минчев (Кристиян Вълков), Никола Църовски, Александър Асенов (Мартин Зимбилев), Антон Иванов, Теодор Иванов (Радослав Петров), Георги Атанасов, Атанас Йорданов (Виктор Атанасов), Николай Арахангелов;
Треньор: Захари Сираков;
ЦСКА: Иван Маринов, Виктор Атанасов ( Теодор Иванов), Валентин Ситнилски, Мартин Влаевски, Даниел Янакиев (Александър Георгиев), Йоан Лозанов, Георги Чорбаджийски (Юлиан Илиев), Ясен Цеков, Кирил Великов, Йоан Борносузов-капитан, Павел Жабов (Николай Няголов);
Треньор: Сашо Борисов;
Съдии: Павел Цеков, Димитър Димитров, Владимир Чешмеджиев;
Делегат на БФС: Йонко Гергов;
Жълти картони: Мартин Влаевски (ЦСКА), Кристиян Вълков (Левски);
София, ст. "Георги Аспарухов", изкуствен терен, 150 зрители
Очевидно е, че НЕМ не се справя. Аз не мога да си представя в мач: Звезда - Раднички Ниш - Звезда да изчаква гостите в период от мача в собствената си половина, за да ги хване на контра. Това, ако се случи в Сърбия -ще го изнесат.
Отново се повтарям, но: Тактиката - чистене напред, а напред Мауридеш да се бори за топката е....... БОЗА
Имаме много силни футболисти и само заради индивидуалната им класа взимаме мачовете. НЕМ ако е тренер на отбор от втората шестица - отбора отпада - категорично.
Не знам как Търнава са станали шампион, но съм убеден, че останалите отбори са ги подценили.....
Освен това, не ми допада, че постоянно говори неща от сорта: аз не съм кой знае какъв тренер. Другите отбори са по-силни, треньорите по-опитни. Никой не очаква да станем шампиони и т.н
Треньорът на ЦСКА трябва да е силна личност, да даде глас и да бъде тоя, дето да поведе отбора. Този НЕМ не ме респектира....В годините е имало моменти, когато състава ни е бил по-слаб, но аз съм вярвал, че старши треньора ще измисли тактиката и ще победим. Сега се надявам футболистите да не слушат НЕМ и с някоя индивидуална изява да измъкнем мача.
чакам Любо Пенев и се надявам неговите разминавания със Стоичков да не са проблем.
Отново се повтарям, но: Тактиката - чистене напред, а напред Мауридеш да се бори за топката е....... БОЗА
Имаме много силни футболисти и само заради индивидуалната им класа взимаме мачовете. НЕМ ако е тренер на отбор от втората шестица - отбора отпада - категорично.
Не знам как Търнава са станали шампион, но съм убеден, че останалите отбори са ги подценили.....
Освен това, не ми допада, че постоянно говори неща от сорта: аз не съм кой знае какъв тренер. Другите отбори са по-силни, треньорите по-опитни. Никой не очаква да станем шампиони и т.н
Треньорът на ЦСКА трябва да е силна личност, да даде глас и да бъде тоя, дето да поведе отбора. Този НЕМ не ме респектира....В годините е имало моменти, когато състава ни е бил по-слаб, но аз съм вярвал, че старши треньора ще измисли тактиката и ще победим. Сега се надявам футболистите да не слушат НЕМ и с някоя индивидуална изява да измъкнем мача.
чакам Любо Пенев и се надявам неговите разминавания със Стоичков да не са проблем.
-
- Контакти:
k_oleto написа:
Няма лошо да имаш самочувствие, ама ще ме прощаваш, мантри , вечна борба за титлата и тн... Как не се наслушахте на глупости? Вие си искате един като Стойчо Младенов, дето да ви маже очите колко сте добри всъщност, но ви пречи БФС, реферите, Лудогорец, Левски, ФИФА, УЕФА и пр. НЕМ в това отношение е прав. Отстъпвате на Лудогорец, като обигран състав, като организация и инфраструктура. Може да постигнете нещо, някакъв успех, но той ще е по-скоро на мускули. Отделно, че отстъпвате и на Левски вече, като отношение и настроение между играчите, треньор и тн. При вас всеки си говори каквото иска. Бодуров открито критикува тактиката и избира на играчи, Стоилов според зависи на какъв кеф е готов да каже някаква нечувана глупост..
Единствения път за мен е да се платят парите за активите на ПФК ЦСКА!
По този начин ще се ще се плати огромна част от дълговете както към държавата,така и към спортисти и ще се получи приемствеността между двете дружества и процеса ще е завършен!Не на последно място,това е обещано от ГГ и ако иска да стане г-н Ганчев да вади милионите и да плаща!След това разбира се да се захваща със стадиона!
По този начин ще се ще се плати огромна част от дълговете както към държавата,така и към спортисти и ще се получи приемствеността между двете дружества и процеса ще е завършен!Не на последно място,това е обещано от ГГ и ако иска да стане г-н Ганчев да вади милионите и да плаща!След това разбира се да се захваща със стадиона!
BRF написа:Единствения път за мен е да се платят парите за активите на ПФК ЦСКА!
Стане ли това, делата, които и в момента вървят срещу ЦСКА-София ще добият още по-голяма тежест, футболистите ще си търсят парите.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема