Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
kolokolo
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот kolokolo » 04 окт 2018 18:25

Явно има важна стъпка напред по процедурата . Чекаме следващите . 8-)
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...

Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Мнениеот Sstefanov » 04 окт 2018 18:30

soulfly1948 написа:
Sstefanov написа:
k_oleto написа:
vaskonti написа:
k_oleto написа:
phd написа:Не разбирам защо това решение на съда не е изтрито от модератора.
В спортал публикуват само лъжи.
Братя Тошеви са на заплата от Разград.
Тая тема се изтърка вече, проблеми с идентичността няма.
Клубът не е просто някаква си емблема.
И така нататък.
Аз съм сигурен, че Гришата ще плати емблемата до седем дни и ви моля това мнение да го запазите, за да мога да го цитирам около 13 октомври 2018 г.

няма да е тая дата:
Има решение на ВКС, така е. Но това не значи, че 7-дневният срок вече тече. Сега предстои Апелативният съд да констатира решението на ВКС и да излезне с определение, че сметката за разпределение на въпросната сума влиза в сила. След това синдик Дора Милева трябва да прати покана до "Ред Енимълс" за плащане. Чак след тази поканата започва да тече този 7-дневен срок".

За пръв път чувам, че се иска "констатация" от по-долна инстанция на решението на най-висшата инстанция, но знам ли... :roll:

Е, някой трябва да уведоми фирмата - купувач, че трябва да плаща. Тя не е страна по делото С Борносузов и няма как да знае от кога започва да тече срока за плащане...., т.е някой трябва да я извести

Не, че искам да звуча пренебрежително, но 2018 година известяването не става с гълъби и коне. :D

за номерца от селски вечеринки не остана време....
или плащаш или гориш....
пък после може и един сектор А ,да ни направят и с парите от билети до 2128 година да го "платим".......ама дано да е с козирка...

Дано ви направят, че имам приятели, които посещават само сектор А при вас и не са много доволни от условията. Ако ви го направят, поне ще си водят децата с тях :)

Потребителски аватар
cskarcheto92
Контакти:

Мнениеот cskarcheto92 » 04 окт 2018 18:32

[offtopic]Според мен от ПФК Левски трябва да излязат с позиция, както и НКП и останалите фен клубове на сините. Очевадно е, че те са по-заинтерсовани дали емблемата ще бъде платена. Като отбор, който претендира, че е " Отборът на народа" и с " най-голяма" фенска маса, ще е лесно да се съберат едни 8 млн... Интересното е. че досега пяха, че не сме платили, без емблема и т.н. , а сега след като БЪДЕ платена, тогава какво ще измислят от съперника. :?:[/offtopic]
[wrapimg=]https://media.giphy.com/media/TgL7lPFfyAFITuszOA/giphy.gif[/wrapimg]

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 04 окт 2018 18:41

Sstefanov написа:
soulfly1948 написа:
Sstefanov написа:
k_oleto написа:
vaskonti написа:
k_oleto написа:
няма да е тая дата:

За пръв път чувам, че се иска "констатация" от по-долна инстанция на решението на най-висшата инстанция, но знам ли... :roll:

Е, някой трябва да уведоми фирмата - купувач, че трябва да плаща. Тя не е страна по делото С Борносузов и няма как да знае от кога започва да тече срока за плащане...., т.е някой трябва да я извести

Не, че искам да звуча пренебрежително, но 2018 година известяването не става с гълъби и коне. :D

или плащаш или гориш....
пък после може и един сектор А ,да ни направят и с парите от билети до 2128 година да го "платим".......ама дано да е с козирка...

Дано ви направят, че имам приятели, които посещават само сектор А при вас и не са много доволни от условията. Ако ви го направят, поне ще си водят децата с тях :)

Специално на Армията децата се водят и да ти кажа, няма да ги видиш нарисувани с нацистки кръстове като при вас, нито ги е страх, че някой наркоман ще метне бомбичка върху главите им. Например след края на мача с Черно море на терена при отбора бяха поне 30-40 хлапета.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 04 окт 2018 18:47

Аз искам шефовете на ЦСКА да бъдат корави пичове и съм от шестгодишен лапундер армейче, но 1948 не ми харесва да има. Емблемата съм я рисувал по всички тетрадки и чинове откак се помня ама лошите в момента изнудват Гришата и сие да плати масрафите. И да не я плати, аз 1948 никога няма да припозная и за мен това е много по-важно, че фурнаджийска лопата да ме размятат из фурните дето се пече хляба не мога да бъда! Никога няма да се интересувам от 1948, невър! :mrgreen: Ако ще всички емблеми да заплатят, в живота се припознава по веднъж! :mrgreen: :lol:

От друга страна пред останалите колеги армейци шефчето, дъ биг бос, обеща да я платиме и затова е важно да разберем това шефче държи ли си на обещанието или не!

Те са го поставили лошите в твърде неизгодна ситуация и го тормозят за кинти минти, за да може отборът да отхлабва финансово положението и да не им е конкуренция. Каквото и да си реши, приемам го лично аз, но ще извадя изводите за себе си кой е лошият бил. Не знам кое е по-добре - да не се подаваме на изнудване, ако един терорист влезе ведна банка и вземе заложници, кое е първото правило? Ами не се преговаря с терористи. В момента тва нещо е чист вид тероризъм, трябва лии да преговаряме с лошите? А сега де, аз не бих им дал и стотинка ако са толкова настоятелни да цоцат, използвайки любовта на феновете. Нищо не им плащайте да видим кво ше стане после! :lol:
Последна промяна от dreben23 на 04 окт 2018 18:56, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Мнениеот Sstefanov » 04 окт 2018 18:54

Ozzimozzi написа:
Sstefanov написа:
soulfly1948 написа:
Sstefanov написа:
k_oleto написа:
vaskonti написа:За пръв път чувам, че се иска "констатация" от по-долна инстанция на решението на най-висшата инстанция, но знам ли... :roll:

или плащаш или гориш....

Специално на Армията децата се водят и да ти кажа, няма да ги видиш нарисувани с нацистки кръстове като при вас, нито ги е страх, че някой наркоман ще метне бомбичка върху главите им. Например след края на мача с Черно море на терена при отбора бяха поне 30-40 хлапета.

Ами специално не точно. 4 от 5 приятели не си водят децата на стадиона ви. А тези хора ходят от повече от близо 28 години :) Би било хубаво да имате нормално условия. Но пък вие си знаете. Видял си 2 деца и веднага правиш някаква извадка......Как да се води с теб някаква нормална комуникация.

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 04 окт 2018 18:58

Sstefanov написа:
Ozzimozzi написа:
Sstefanov написа:
soulfly1948 написа:
Sstefanov написа:
k_oleto написа:

или плащаш или гориш....

Ами специално не точно. 4 от 5 приятели не си водят децата на стадиона ви. А тези хора ходят от повече от близо 28 години :) Би било хубаво да имате нормално условия. Но пък вие си знаете. Видял си 2 деца и веднага правиш някаква извадка......Как да се води с теб някаква нормална комуникация.
Стефанов, то около теб все цесекари бре! :)
Аз това, за което говоря съм го видял с очите си, така както видях онези малчугани изписани с нацистки кръстове. Иначе изобщо не държа точно ти да водиш комуникация с мен! :)
Изображение
Последна промяна от Ozzimozzi на 04 окт 2018 19:16, променено общо 1 път.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 04 окт 2018 19:10

dreben23 написа:Аз искам шефовете на ЦСКА да бъдат корави пичове и съм от шестгодишен лапундер армейче, но 1948 не ми харесва да има. Емблемата съм я рисувал по всички тетрадки и чинове откак се помня ама лошите в момента изнудват Гришата и сие да плати масрафите. И да не я плати, аз 1948 никога няма да припозная и за мен това е много по-важно, че фурнаджийска лопата да ме размятат из фурните дето се пече хляба не мога да бъда! Никога няма да се интересувам от 1948, невър! :mrgreen: Ако ще всички емблеми да заплатят, в живота се припознава по веднъж! :mrgreen: :lol:

От друга страна пред останалите колеги армейци шефчето, дъ биг бос, обеща да я платиме и затова е важно да разберем това шефче държи ли си на обещанието или не!

Те са го поставили лошите в твърде неизгодна ситуация и го тормозят за кинти минти, за да може отборът да отхлабва финансово положението и да не им е конкуренция. Каквото и да си реши, приемам го лично аз, но ще извадя изводите за себе си кой е лошият бил. Не знам кое е по-добре - да не се подаваме на изнудване, ако един терорист влезе ведна банка и вземе заложници, кое е първото правило? Ами не се преговаря с терористи. В момента тва нещо е чист вид тероризъм, трябва лии да преговаряме с лошите? А сега де, аз не бих им дал и стотинка ако са толкова настоятелни да цоцат, използвайки любовта на феновете. Нищо не им плащайте да видим кво ше стане после! :lol:

Тоест, ако трябва да перифразирам една приказка, от един път припознавач не се става:)
Иначе, ако(като) Гриша не плати, а 1948 платят, за вас става много сложно. Нито стадион ще видите, нито емблема, нито дори официалния сайт Да не говорим за форума тук. Дори Делянски няма да ви спаси.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 04 окт 2018 19:17

soulfly1948 написа:да, прав си,моя грешка....този Д.Начев наистина изглежда да има хляб в него....
обаче ако иска да е нов Меси-трябва с 200 км/час да изчезне от милата ни татковина....
иначе Враца ще му е New York....

Колкото и да е тъжно, си абсолютно прав.
Познавам детето-рядко упорит и трудолюбив, работи самостоятелно с часове, а и Господ му е изсипал здраво, без да пести . Лц два пъти предлагат на техните сериозна сума, засега отбиват атаките.
Има вариант да отиде във водеща хрватска школа, и това може би ще е най-доброто за него.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 04 окт 2018 19:17

vaskonti написа:
dreben23 написа:Аз искам шефовете на ЦСКА да бъдат корави пичове и съм от шестгодишен лапундер армейче, но 1948 не ми харесва да има. Емблемата съм я рисувал по всички тетрадки и чинове откак се помня ама лошите в момента изнудват Гришата и сие да плати масрафите. И да не я плати, аз 1948 никога няма да припозная и за мен това е много по-важно, че фурнаджийска лопата да ме размятат из фурните дето се пече хляба не мога да бъда! Никога няма да се интересувам от 1948, невър! :mrgreen: Ако ще всички емблеми да заплатят, в живота се припознава по веднъж! :mrgreen: :lol:

Тоест, ако трябва да перифразирам една приказка, от един път припознавач не се става:)
Иначе, ако(като) Гриша не плати, а 1948 платят, за вас става много сложно. Нито стадион ще видите, нито емблема, нито дори официалния сайт Да не говорим за форума тук. Дори Делянски няма да ви спаси.

Васко, форума кой ще го види? Онези с 80 000 последователи във Фейсбук и с 20 фена на стадиона ли? Големи заплахи с този форум ей! :)

Красимир Иванов

Върни се в “ЦСКА”