k_oleto написа:Айде, Спортал излезе с инфо, че е време да се плаща за емблемата. Мисля, че имаме 7 дни да платим.......
Предполагам, че решението на съда и приемането на Закона за спорта по същото време си е едно случайно съвпадение.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
k_oleto написа:Айде, Спортал излезе с инфо, че е време да се плаща за емблемата. Мисля, че имаме 7 дни да платим.......
W84me написа:Чудесна новина за феновете, сега ГГ като се засили да плаща....
djd написа:W84me написа:Чудесна новина за феновете, сега ГГ като се засили да плаща....
Ще се засили и ще трябва да си смениш подписа май.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:djd написа:W84me написа:Чудесна новина за феновете, сега ГГ като се засили да плаща....
Ще се засили и ще трябва да си смениш подписа май.
Що, Литекс ще стане ЦСКА?
Един от най-ключовите текстове в новия закон, който предвижда увеличаване от 10 на 30 на годините, през които спортните обекти могат да се отдават под наем мина гласуване в Народното събрание. Той беше окончателно приет от парламента с 94 гласа "За" и 0 "против".
По време на обсъжданията на така чакания нов закон спортният министър Красен Кралев коментира многократно, че промяната засяга всички спортни клубове и целта й е да има равнопоставеност между всички тях.
Тази поправка е в интерес на стадионите, собственост на общини и областни управи. Държавата няма как да ремонтира 30 стадиона. Затова има нужда от частни капитали като инвестиция в спортната инфраструктура.
защо написа:k_oleto написа:Айде, Спортал излезе с инфо, че е време да се плаща за емблемата. Мисля, че имаме 7 дни да платим.......
Така се решили от Спортал. Касационният съд нищо не е решил, а само е прехвърлил делото в Апелативния.
vaskonti написа:Един от най-ключовите текстове в новия закон, който предвижда увеличаване от 10 на 30 на годините, през които спортните обекти могат да се отдават под наем мина гласуване в Народното събрание. Той беше окончателно приет от парламента с 94 гласа "За" и 0 "против".
По време на обсъжданията на така чакания нов закон спортният министър Красен Кралев коментира многократно, че промяната засяга всички спортни клубове и целта й е да има равнопоставеност между всички тях.
Тази поправка е в интерес на стадионите, собственост на общини и областни управи. Държавата няма как да ремонтира 30 стадиона. Затова има нужда от частни капитали като инвестиция в спортната инфраструктура.
Е, най-накрая. Другата седмица Ганчев киха 8 милиона, а по-другата почва новия стадион! Честито на вярващите - те са блажени!
vaskonti написа:защо написа:k_oleto написа:Айде, Спортал излезе с инфо, че е време да се плаща за емблемата. Мисля, че имаме 7 дни да платим.......
Така се решили от Спортал. Касационният съд нищо не е решил, а само е прехвърлил делото в Апелативния.
Апелативният съд е по-долна инстанция от Касационния.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта