Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Warped
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот Warped » 02 окт 2018 14:41

И на мен ми е чудно защо ЦСКА–София не играе с най добртите си играчи- Жоржиньо и Жеферсон. Перейра също изглежда добре и също бе резерва. Жоржиньо е и най бързия им играч като гледам
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 02 окт 2018 14:50

Sstefanov написа:
CSKA 78 написа:
W84me написа:Не знам какъв типичен нападател нямаме, но знам че Костов е настоящ голмайстор в първенството, с доста по-добър коефициент от Мауридес.

Пилците се броят напролет! Да не се окаже впоследствие, че вашият и за резерва не става!

ПП Сравняваш Москвич с Мерцедес! И двете коли започват с "М", но това е единственото общо между тях! :lol:

Вашето, черно момченце ли е Мерцедеса? Ако наистина мислиш така, значи играта футбол не ти е ясна. И 2-мата са мега посредствени и са само за А група. Просто вие вашето кривокрако си го възхвалявате, ей така за спорта. Ако поне малко го биваше, щеше да вкара поне в 1 от трите ви важни мача. На Ботев дори Верея им вкарват, ама вашият сигурно е готов за Реал.... Такива като Мауридес са толкова много, че футбола е заринат с тях. Пилците се броели на пролет, ама не ви пречеше да се дървите като вкара на Верея и някакви анонимници.

Муа-ха-ха! Все си мислех, че сравняваме футболистите в нашето първенство! А какво има в Реал, Барселона, ПСЖ и другите грандове, това не ме интересува! :lol:

ПП Не, вашият нападател е Мерцедес-ът! :lol: :lol: Взехте няколко мача, най-вече срещу потенциално изпадащи отбори, също вкарахте 6 гола на "гранда" Куклен! И, да, с рикошет взехте едно дерби срещу нас, и вече вашите футболисти са извънземни?! ВЕрно ли?! :lol: :lol:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

На линия
Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 02 окт 2018 15:01

CSKA 78 написа:
W84me написа:Не знам какъв типичен нападател нямаме, но знам че Костов е настоящ голмайстор в първенството, с доста по-добър коефициент от Мауридес.

Пилците се броят напролет! Да не се окаже впоследствие, че вашият и за резерва не става!

ПП Сравняваш Москвич с Мерцедес! И двете коли започват с "М", но това е единственото общо между тях! :lol:

Според Трансфермаркет, Мауридес за 113 мача има 29 гола и 12 асистенции. Костов за 200 мача има 40 гола и 20 асистенции, не виждам да има огромна разлика между двамата, като сметнеш, че половината от мачовете на Костов са за Пирин..
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

На линия
Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 02 окт 2018 15:03

delqnski47 написа:Не,просто не прави разлика между ''голмайстор в първенство'' и ''лидер във временно класиране''.

Да се хванем ли на бас, че Мауридес няма да стане голмайстор?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 02 окт 2018 15:27

W84me написа:
CSKA 78 написа:

Според Трансфермаркет, Мауридес за 113 мача има 29 гола и 12 асистенции. Костов за 200 мача има 40 гола и 20 асистенции, не виждам да има огромна разлика между двамата, като сметнеш, че половината от мачовете на Костов са за Пирин..

Нормално е Костов да е добър . Все пак е минал през ЦСКА. :)

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 02 окт 2018 15:33

W84me написа:
delqnski47 написа:Не,просто не прави разлика между ''голмайстор в първенство'' и ''лидер във временно класиране''.

Да се хванем ли на бас, че Мауридес няма да стане голмайстор?

Мене не ме бърка дали ще стане голмайстор.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 02 окт 2018 15:42

Вчера имаше юбилей ! 5:0 срещу сините . 1989 година.
Дааа много ги разпрахме тогава. Можеше доста повече , но Ицо бе великодушен :)

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 02 окт 2018 15:59

Българският футболен събра 12 300 лв. след дербито ЦСКА-София - Левски 0:1. За различни провинения ЦСКА-София бе глобен с 6300 лв., а Левски - с 6000, като 3000 от тях са за клуба, а другата половина е персонална глоба за Давид Яблонски, който обиди "червените". Левски ще трябва да заплати също и щетите, нанесени на Националния стадион "Васил Левски".
Дисциплинарна комисия

Зачетох се и попаднах на :arrow: За нерегламентирано използване на бомбички, на основание чл.37, ал.1, т.22.2, б.В от ДП /2018/2019/ – ДК наказва ПФК "ЦСКА-София" гр. София с имуществена санкция в размер на 2000 лева.

Кви ''бомбички'' кви 5 лева бе!!!Никви ''бомбички'' не са хвърляни.Тия глоби са като стотинки за собствениците,ама са изключително дразнещи!!И двата Сектора не са нарушавали изобщо правилата!А,кви са тия ''бомбички'' от нас на майка им в гъза :!: За кво глобяват!?За хубавата атмосфера,за хореографиите?Да е псувано БФС нещо??Да е чупено нещо??Баси мРъшляците.И за кви ''псувни'' ни глобяват.Че то ако не кажеш ''К*р за Литекс'' или ''К*р за Левски'' в тоя мач,за кво да ходиш....баси джендърите. :lol:
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 02 окт 2018 16:06

delqnski47 написа:Българският футболен събра 12 300 лв. след дербито ЦСКА-София - Левски 0:1. За различни провинения ЦСКА-София бе глобен с 6300 лв., а Левски - с 6000, като 3000 от тях са за клуба, а другата половина е персонална глоба за Давид Яблонски, който обиди "червените". Левски ще трябва да заплати също и щетите, нанесени на Националния стадион "Васил Левски".
Дисциплинарна комисия

Зачетох се и попаднах на :arrow: За нерегламентирано използване на бомбички, на основание чл.37, ал.1, т.22.2, б.В от ДП /2018/2019/ – ДК наказва ПФК "ЦСКА-София" гр. София с имуществена санкция в размер на 2000 лева.

Кви ''бомбички'' кви 5 лева бе!!!Никви ''бомбички'' не са хвърляни.Тия глоби са като стотинки за собствениците,ама са изключително дразнещи!!И двата Сектора не са нарушавали изобщо правилата!А,кви са тия ''бомбички'' от нас на майка им в гъза :!: За кво глобяват!?За хубавата атмосфера,за хореографиите?Да е псувано БФС нещо??Да е чупено нещо??Баси мРъшляците.И за кви ''псувни'' ни глобяват.Че то ако не кажеш ''К*р за Литекс'' или ''К*р за Левски'' в тоя мач,за кво да ходиш....баси джендърите. :lol:

Таксуват сигурно и бомбите около стадиона . А то винаги има .

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 02 окт 2018 16:10

gihuelo написа:
delqnski47 написа:Българският футболен събра 12 300 лв. след дербито ЦСКА-София - Левски 0:1. За различни провинения ЦСКА-София бе глобен с 6300 лв., а Левски - с 6000, като 3000 от тях са за клуба, а другата половина е персонална глоба за Давид Яблонски, който обиди "червените". Левски ще трябва да заплати също и щетите, нанесени на Националния стадион "Васил Левски".
Дисциплинарна комисия

Таксуват сигурно и бомбите около стадиона . А то винаги има .

Трябва да се направи някъв масов протест тия ''глоби'' да отиват поне за лечение на някое дете,а не да ми ходят в джобовете на мършавите лелки,дет работят в БФС!!!!Щот за ГГ и СР тва са стотинки,но са пари!Тея ''такси'' малко ми приличат на тея,дет давам аз в Камарата на Инженерите...даваш там ''годишна такса'',ма за кво я даваш и ти не знаеш....
Sofia.

Върни се в “ЦСКА”