Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

gihuelo
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот gihuelo » 02 окт 2018 13:36

W84me написа:
delqnski47 написа:АБСОЛЮТНО нищо общо с оня ден... :lol: :!: ЕЙ ТАКА СЕ ВЛИЗА В ТОЯ МАЧ :arrow: БОЙ,БОЙ,ЕБ*** И ПАК БОЙ,КРЪВ,СОПОЛИ И РОКЕНРОЛ! :lol: Дано ''онова от оня ден'' е просто дефект във времевото пространство,както стана преди едно десетилетие като ни биха с 2:0,дет пак играхме турбослабо.Кво им стана оня ден,не знам.На дискотека ли са били,по курви ли са били преди мача,нямам идея. :lol:

Какво да им стане бе, просто отбора ви е слаб, много по-слаб от Левски и Лудогорец. Справка - директните мачове и мачовете с Ботев и Славия.

Искаме и ние един път да усетим тръпката да играеш бараж :)

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 02 окт 2018 13:50

trokadero_ написа:Много шум се вдигна .... Нека оставим да работи Маестро и ще видим какво ще стане до края на годината. Стига излишно напрежение и празни приказки.

Нестор ел Маестро има ужасяваща статистика, когато става дума за мачове срещу водещи отбори. В двугодишната си кариера специалистът е натрупал 12 мача срещу големи тимове, като 10 от тях са в Словакия, където извежда Спартак (Търнава) до титлата пише "Тема спорт".

Балансът му в тези двубои е доста слаб - 1 победа, 3 равенства и 8 загуби при 6:21 голова разлика.

Под внимание в Словакия са взети мачовете с двата най-успешни тима там - Слован (Братислава) и Жилина. В тези срещи Спартак взима само 1 победа, като записва още 3 равенства и 6 загуби при 6:19 голова разлика.

В България Ел Маестро загуби с по 0:1 дербитата с Левски и Лудогорец от началото на сезона. Пораженията бяха гарнирани и със слаба игра.

Ако го оставим да работи, ще ни закопае! Това е България, а не Словакия! В нашето първенство, ако загубиш директните двубои срещу претендентите за титлата, после става много трудно, даже почти невъзможно, да ги догониш!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 02 окт 2018 14:04

CSKA 78 написа:
W84me написа:Какво да им стане бе, просто отбора ви е слаб, много по-слаб от Левски и Лудогорец. Справка - директните мачове и мачовете с Ботев и Славия.

И това си го написал, след като вие нямате типичен централен нападател поне на средно ниво?! ВЕрно, ве, бях забравил! Вашият баш шеф ви "докара" някакъв бразилец, като се бил договорил директно с Емира на Дубай! :shock: :lol: :lol: :lol:

ПП Вие още не сте играли със Славия и Лц, така че не бързай със сравненията! Да не се окаже впоследствие, че вие сте най-слабия отбор в първата 5-ца! :o :mrgreen:

Нашият нападател, който не е дори на средно ниво има повече голове от вашия, който е на много високо ниво. И то за доста по-малко минути игра. Не знам дали ти е направило впечатление.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 02 окт 2018 14:05

CSKA 78 написа:
W84me написа:Какво да им стане бе, просто отбора ви е слаб, много по-слаб от Левски и Лудогорец. Справка - директните мачове и мачовете с Ботев и Славия.

И това си го написал, след като вие нямате типичен централен нападател поне на средно ниво?! ВЕрно, ве, бях забравил! Вашият баш шеф ви "докара" някакъв бразилец, като се бил договорил директно с Емира на Дубай! :shock: :lol: :lol: :lol:

ПП Вие още не сте играли със Славия и Лц, така че не бързай със сравненията! Да не се окаже впоследствие, че вие сте най-слабия отбор в първата 5-ца! :o :mrgreen:

Не знам какъв типичен нападател нямаме, но знам че Костов е настоящ голмайстор в първенството, с доста по-добър коефициент от Мауридес.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 02 окт 2018 14:08

cskarcheto92 написа: То ако от два мача се вадеха изводи... загубихме от преките конкуренти, ок и равен в Пловдив на стадион, където бият само тези, на които легнат домакините. 3 точки изоставане и вече сме извън борбата за титлата. Със сигурност ще има разместване в класирането до края на година и печеливши ще бъдат от Разград може би. Рибата още в морето, а някои сложиха тигана. Или както казва един виден футболен спец „ От утре във вестниците първи”

Мачовете не са 2, а 4 от 10 изиграни до момента. При положение, че сте изиграли 8 мача в София, не говори много добре. Ако сложим мачовете с Рига нещата стават още по-зле. Копенхаген не ги слагам в кюпа, понеже са доста по-класен отбор.
Последна промяна от W84me на 02 окт 2018 14:19, променено общо 1 път.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 02 окт 2018 14:14

rsk написа:
CSKA 78 написа:

Нашият нападател, който не е дори на средно ниво има повече голове от вашия, който е на много високо ниво. И то за доста по-малко минути игра. Не знам дали ти е направило впечатление.

Глей ся, всичко е до треньора! Нашият нападател си е нападател! Но няма кой да му подава в последните ни мачове, заради нелогични(меко казано) треньорски решения! А вашият е временно решение! Може в момента да е във форма, но формата не е вечна! Класата е вечна! ;)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 02 окт 2018 14:14

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=-_EttTBHu-Q[/youtube]
Дори и този двубой.Тука не заслужавахме да загубим,но вижте как ги къртим,особено в началото!!Така се влиза в тоя мач.Тва дерби беше и 10 пъти по-интересно от оня ден,защото имаше и повече положения.
Тука вече може да ни е яд за измислената дузпа,която им дадоха.Тоя почна да пада преди съприкосновение с Китанов - чиста симулация и жълт картон :!: Дет се вика :arrow: ''Дузпа Велизарка'' :mrgreen:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 02 окт 2018 14:18

W84me написа:Не знам какъв типичен нападател нямаме, но знам че Костов е настоящ голмайстор в първенството, с доста по-добър коефициент от Мауридес.

Пилците се броят напролет! Да не се окаже впоследствие, че вашият и за резерва не става!

ПП Сравняваш Москвич с Мерцедес! И двете коли започват с "М", но това е единственото общо между тях! :lol:

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 02 окт 2018 14:21

CSKA 78 написа:
W84me написа:Не знам какъв типичен нападател нямаме, но знам че Костов е настоящ голмайстор в първенството, с доста по-добър коефициент от Мауридес.

Пилците се броят напролет! Да не се окаже впоследствие, че вашият и за резерва не става!

ПП Сравняваш Москвич с Мерцедес! И двете коли започват с "М", но това е единственото общо между тях! :lol:

Не,просто не прави разлика между ''голмайстор в първенство'' и ''лидер във временно класиране''.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Мнениеот Sstefanov » 02 окт 2018 14:33

CSKA 78 написа:

Вашето, черно момченце ли е Мерцедеса? Ако наистина мислиш така, значи играта футбол не ти е ясна. И 2-мата са мега посредствени и са само за А група. Просто вие вашето кривокрако си го възхвалявате, ей така за спорта. Ако поне малко го биваше, щеше да вкара поне в 1 от трите ви важни мача. На Ботев дори Верея им вкарват, ама вашият сигурно е готов за Реал.... Такива като Мауридес са толкова много, че футбола е заринат с тях. Пилците се броели на пролет, ама не ви пречеше да се дървите като вкара на Верея и някакви анонимници.

Върни се в “ЦСКА”