Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот k_oleto » 02 окт 2018 08:35

HardWork написа:
k_oleto написа:
Red_Neck написа:
HardWork написа:
soilwork написа:[center]Тази декларация на ловешкото ръководство означава че Маестрото със сигурност няма да изкара до Нова Година.Така беше и с Белчо и Йорданеску.Проблемът е че се въртят отново в омагьосан кръг и на преден план пак излизат Любо, Стойчо и Джуджето [/center]

Никой няма да намерение да маха треньора заради един загубен с късмет мач! Тази новина е измислена с цел да се дестабилизира ЦСКА. Че ние сме на 3 точки от първото място с по - лека програма и по - голям игрови потенциал от конкурентите си, а за момента Ел Маестро се доказа като много добър треньор. Все още имаме най - добрата защита и най - резулатаното нападение! Доброто представяне в купата на УЕФА също е атестат за работата на треньора! Скрийте се някъде с тези измислени новини! 100 % съм сигурен, че Маестрото ще изкара сезона и няма да бъде пипан дори при нови издънки.

+1
Аз също мисля, че НЕМ и отборът имат потенциал.

отборът петенциал има, но тренера не бива. Моите 100 дни за него приключиха. Делио Роси имаше по-добра тактика. След като наака мача с Левски и този с Лудогорец.....победата над Верея не ме топли, щото срещу такива отбори и Бай Добри да е тренер, все тая.
Срещу Монтана още се видя, че сме греда. НЕМ след мача: срещата беше равностойна, но след като Монтана изчерпаха физическите си сили, започнахме да контролираме мача.
Въобще, с неговите тактики, като Тиаго като крило, Секулич за сметка на Манолев примерно и Гол-майстор на отбора Черни нещата ще са така. Дълги топки и борба - това му е тактиката. Това и Дунав ще ни разкрият. След няколко мача имаме гостуване на Локо Пд, които показват мнпого прилична игра в защита. Срещу такива отбори, Маурисес няма да е решаваща фигура.

Ти какво искаш? Да мачкаме на преса 90 минути с тики така, и да бием всичко на ред, а Левски и Лудогорец да ги оставяме на момиченце? Манолев игра само в един мач последните 6 месеца, в който не направи нищо. Ако си мислиш, че със Стипица няма да пускаме голове жестоко се лъжеш. Секулич не е във форма, както и Тиаго и Малинов, но за това не виждам вина в треньора. И да го сменим какво? Всичко от начало и при първите 2 издънки нова смяна? Така никога няма да стане! Аз лично ще съдя треньора след края на сезона. Те и Лудогорец играха ганкиното първите мачове, отпаднаха от Видеотон, паднаха от Локо Пд и Байер, направиха Х с Берое и Славия, колко пъти трябваше да са си сменили треньора до сега??

Не искам мачкаме 90 минути. Искам да играем футбол (без значение резултатите) Това при НЕМ не е футбол. Вече писах по-горе. Едно време пред блока играехме така> който хване топката и я подава към най-якото момче в предни позиции, с идея последния да ги разнесе като вестник и да вкара гол. Обикновено топката се риташе с дебелия пръст на крака и често не намираше очертанията на полето. Точно така играе ЦСКА при НЕМ. Вие не виждате ли, че топката се удря като от стена при всеки опит за спиране от нашите халфове и това не е от не можене! Така, както хвалите Киро по-горе, искам да си пуснете последните срещи на отбора и да гледате Кировите центрирания. Ако топката не се отбие от първия защитник, то тя излиза в тъч. Когато загубим топката, играят лакти и побутвания. В последните ни три мача: опасностите пред чуждия вратар са от ъглов или от фаул.
Не умеем да изнасяме топката дори. По-горе писах, че 2 от жълтите ни картнона - на Тиаго и на Пинто се получиха след опити за самостоятелна игра на Лясков през центъра. Така падна и гола. Т.е Лясков направи грешка за гола (недопустима) и изкара два жълти на съотборници. Това, как се изнася топката - е РАБОТА НА ТРЕНЬОРА. Вие не виждате ли, че Мауридес е забит в центъра и отиграва с глава към...........който стигне до топката. - ТОВА Е ТАКТИКАТА НА ТРЕНЬОРА. И след всичко това, някой ще ми напише, че НЕМ ще смени схемата и отборът ще заиграе футбол ??
А, дано..........!

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 02 окт 2018 09:24

Много шум се вдигна .... Нека оставим да работи Маестро и ще видим какво ще стане до края на годината. Стига излишно напрежение и празни приказки.

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 02 окт 2018 09:55

k_oleto написа:
HardWork написа:
k_oleto написа:
Red_Neck написа:
HardWork написа:
soilwork написа:[center]Тази декларация на ловешкото ръководство означава че Маестрото със сигурност няма да изкара до Нова Година.Така беше и с Белчо и Йорданеску.Проблемът е че се въртят отново в омагьосан кръг и на преден план пак излизат Любо, Стойчо и Джуджето [/center]

Никой няма да намерение да маха треньора заради един загубен с късмет мач! Тази новина е измислена с цел да се дестабилизира ЦСКА. Че ние сме на 3 точки от първото място с по - лека програма и по - голям игрови потенциал от конкурентите си, а за момента Ел Маестро се доказа като много добър треньор. Все още имаме най - добрата защита и най - резулатаното нападение! Доброто представяне в купата на УЕФА също е атестат за работата на треньора! Скрийте се някъде с тези измислени новини! 100 % съм сигурен, че Маестрото ще изкара сезона и няма да бъде пипан дори при нови издънки.

+1
Аз също мисля, че НЕМ и отборът имат потенциал.

отборът петенциал има, но тренера не бива. Моите 100 дни за него приключиха. Делио Роси имаше по-добра тактика. След като наака мача с Левски и този с Лудогорец.....победата над Верея не ме топли, щото срещу такива отбори и Бай Добри да е тренер, все тая.
Срещу Монтана още се видя, че сме греда. НЕМ след мача: срещата беше равностойна, но след като Монтана изчерпаха физическите си сили, започнахме да контролираме мача.
Въобще, с неговите тактики, като Тиаго като крило, Секулич за сметка на Манолев примерно и Гол-майстор на отбора Черни нещата ще са така. Дълги топки и борба - това му е тактиката. Това и Дунав ще ни разкрият. След няколко мача имаме гостуване на Локо Пд, които показват мнпого прилична игра в защита. Срещу такива отбори, Маурисес няма да е решаваща фигура.

Ти какво искаш? Да мачкаме на преса 90 минути с тики така, и да бием всичко на ред, а Левски и Лудогорец да ги оставяме на момиченце? Манолев игра само в един мач последните 6 месеца, в който не направи нищо. Ако си мислиш, че със Стипица няма да пускаме голове жестоко се лъжеш. Секулич не е във форма, както и Тиаго и Малинов, но за това не виждам вина в треньора. И да го сменим какво? Всичко от начало и при първите 2 издънки нова смяна? Така никога няма да стане! Аз лично ще съдя треньора след края на сезона. Те и Лудогорец играха ганкиното първите мачове, отпаднаха от Видеотон, паднаха от Локо Пд и Байер, направиха Х с Берое и Славия, колко пъти трябваше да са си сменили треньора до сега??

Не искам мачкаме 90 минути. Искам да играем футбол (без значение резултатите) Това при НЕМ не е футбол. Вече писах по-горе. Едно време пред блока играехме така> който хване топката и я подава към най-якото момче в предни позиции, с идея последния да ги разнесе като вестник и да вкара гол. Обикновено топката се риташе с дебелия пръст на крака и често не намираше очертанията на полето. Точно така играе ЦСКА при НЕМ. Вие не виждате ли, че топката се удря като от стена при всеки опит за спиране от нашите халфове и това не е от не можене! Така, както хвалите Киро по-горе, искам да си пуснете последните срещи на отбора и да гледате Кировите центрирания. Ако топката не се отбие от първия защитник, то тя излиза в тъч. Когато загубим топката, играят лакти и побутвания. В последните ни три мача: опасностите пред чуждия вратар са от ъглов или от фаул.
Не умеем да изнасяме топката дори. По-горе писах, че 2 от жълтите ни картнона - на Тиаго и на Пинто се получиха след опити за самостоятелна игра на Лясков през центъра. Така падна и гола. Т.е Лясков направи грешка за гола (недопустима) и изкара два жълти на съотборници. Това, как се изнася топката - е РАБОТА НА ТРЕНЬОРА. Вие не виждате ли, че Мауридес е забит в центъра и отиграва с глава към...........който стигне до топката. - ТОВА Е ТАКТИКАТА НА ТРЕНЬОРА. И след всичко това, някой ще ми напише, че НЕМ ще смени схемата и отборът ще заиграе футбол ??
А, дано..........!

Споделям това мнение, но смятам, че НЕМ трябва да покаже до края на годината дали заслужава да продължи да води отбора на ЦСКА.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 02 окт 2018 11:36

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=y6eOBIlyH5U[/youtube]
https://www.youtube.com/watch?v=4LXSC8Bq2GQ&feature=player_embedded
АБСОЛЮТНО нищо общо с оня ден... :lol: :!: ЕЙ ТАКА СЕ ВЛИЗА В ТОЯ МАЧ :arrow: БОЙ,БОЙ,ЕБ*** И ПАК БОЙ,КРЪВ,СОПОЛИ И РОКЕНРОЛ! :lol: Дано ''онова от оня ден'' е просто дефект във времевото пространство,както стана преди едно десетилетие като ни биха с 2:0,дет пак играхме турбослабо.Кво им стана оня ден,не знам.На дискотека ли са били,по курви ли са били преди мача,нямам идея. :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 02 окт 2018 12:08

delqnski47 написа:АБСОЛЮТНО нищо общо с оня ден... :lol: :!: ЕЙ ТАКА СЕ ВЛИЗА В ТОЯ МАЧ :arrow: БОЙ,БОЙ,ЕБ*** И ПАК БОЙ,КРЪВ,СОПОЛИ И РОКЕНРОЛ! :lol: Дано ''онова от оня ден'' е просто дефект във времевото пространство,както стана преди едно десетилетие като ни биха с 2:0,дет пак играхме турбослабо.Кво им стана оня ден,не знам.На дискотека ли са били,по курви ли са били преди мача,нямам идея. :lol:

Какво да им стане бе, просто отбора ви е слаб, много по-слаб от Левски и Лудогорец. Справка - директните мачове и мачовете с Ботев и Славия.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
cskarcheto92
Контакти:

Мнениеот cskarcheto92 » 02 окт 2018 13:06

W84me написа:
delqnski47 написа:АБСОЛЮТНО нищо общо с оня ден... :lol: :!: ЕЙ ТАКА СЕ ВЛИЗА В ТОЯ МАЧ :arrow: БОЙ,БОЙ,ЕБ*** И ПАК БОЙ,КРЪВ,СОПОЛИ И РОКЕНРОЛ! :lol: Дано ''онова от оня ден'' е просто дефект във времевото пространство,както стана преди едно десетилетие като ни биха с 2:0,дет пак играхме турбослабо.Кво им стана оня ден,не знам.На дискотека ли са били,по курви ли са били преди мача,нямам идея. :lol:

Какво да им стане бе, просто отбора ви е слаб, много по-слаб от Левски и Лудогорец. Справка - директните мачове и мачовете с Ботев и Славия.

То ако от два мача се вадеха изводи... загубихме от преките конкуренти, ок и равен в Пловдив на стадион, където бият само тези, на които легнат домакините. 3 точки изоставане и вече сме извън борбата за титлата. Със сигурност ще има разместване в класирането до края на година и печеливши ще бъдат от Разград може би. Рибата още в морето, а някои сложиха тигана. Или както казва един виден футболен спец „ От утре във вестниците първи”
[wrapimg=]https://media.giphy.com/media/TgL7lPFfyAFITuszOA/giphy.gif[/wrapimg]

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 02 окт 2018 13:11

W84me написа:

По тази логика например Лудогорец и твоето отборче са много по-слаби от Локомотив Пд, а ако направим справка и от мача ви с Вадуц, то нещата изобщо не изглеждат толкова цветущи, колкото ги изкарваш.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Kiril2681

Мнениеот Kiril2681 » 02 окт 2018 13:16

W84me написа:

И как прозря всичко това?!? Като беше на стадиона на дербито ли? Ако / което силно ме съмнява / си бил на мача, хайде разкажи ми, моля те, за план А, Б, и С на Левски за този мач. Играхме слабо и заслужено загубихме - това никой не отрича, но слушам и чета как сте били велики, ние много по-слаби и т.н. Всъщност...бяхте с по-голям късмет, инак и вие бяхте същата манджа с грозде. В 32-та минута резултата е 1-0 за вас, а точните удари 1-0 за нас! Хайде сега ми обясни колко добри сте, какъв тренер имате , как ние сме слаби. Или план А е бил Лясков да направи непредизвикана, непровокирана грешка и оттам Обертан да се цели в гредата? !? Малко по-сериозно, а? Вкарахте, после ни надиграхте - факт, но не мисля, че сме "слаб, много по-слаб" отбор от споменатите от теб отбори. С изключение на Разград, които наистина са няколко години напред в развитието си, а когато не им върви, винаги има по някой усложлив чернодрешко, който да свирне правилно..Но това е друга тема. Идеше реч за нашата слабост, респективно за вашата сила...Лесно е да напишеш 2 реда простотии, трудно е да ги защитиш..Слушам те!
от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31

Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол

Kiril2681

Мнениеот Kiril2681 » 02 окт 2018 13:24

А колкото до НЕМ, аз искам да видя промяна в следващите мачове, ама промяна в ИГРАТА , не ме интересуват актьорите, а пиесата. Защото директен футбол може да се играе и по земя, защото при Стамен пък я влачехме с часове между Чорбата и Бодура, оттам до Малинов, Пинто и пак Чорбата, но пък сега я спукваме от ритане на високо, трябва и има средно положение, но НЕМ, може би наистина се нуждае от време да свикне, да прокара идеите си, а не забравяйте, че това зависи и от играчите - какъвто и треньор да си трудно ще накараш Шросбъри да играе като Барселона. Инак е нормално да сме разочароване, загубихме - нормално е. И мисля, че не декларации, а шамарите на Бодуров ще решат проблемите.
от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31

Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 02 окт 2018 13:35

W84me написа:Какво да им стане бе, просто отбора ви е слаб, много по-слаб от Левски и Лудогорец. Справка - директните мачове и мачовете с Ботев и Славия.

И това си го написал, след като вие нямате типичен централен нападател поне на средно ниво?! ВЕрно, ве, бях забравил! Вашият баш шеф ви "докара" някакъв бразилец, като се бил договорил директно с Емира на Дубай! :shock: :lol: :lol: :lol:

ПП Вие още не сте играли със Славия и Лц, така че не бързай със сравненията! Да не се окаже впоследствие, че вие сте най-слабия отбор в първата 5-ца! :o :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Върни се в “ЦСКА”