Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

gihuelo
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот gihuelo » 01 окт 2018 15:05

Имаме гостувания на Берое на 27.10 и на Локо Пловдив на 3.11 .
Ако така играем бездушно и без мотивация , според мен е пътник ,още преди нова година. Да не говорим ,че сме длъжни да бием Лудогорец в София.
Добре че сър Пенев изтегли Витоша за купата , че не ми се мисли :)

Kalin123
Контакти:

Мнениеот Kalin123 » 01 окт 2018 15:29

Днес в сайта се появи едно изплюто извинение, как ръководството застава зад треньора и играчите. Аз и всеки разумен човек би застанал зад играчите, защото голяма част от тях имат качеста, донякъде и зад ръководството, въпреки че не осигуриха добър треньор, както и ляв бек и атакуващ халф преди затваряне на трансферния, ама да застана зад безхаберника НЕМ... Колкото и да не искам да стане така, виждам края му като този на Йорданеску в някоя студена декемврийска вечер, след поредния слаб мач, как публиката го гони позорно. Когато футболистите ти нямат респекта, когато те е страх да извадиш определени хора, когато нямаш заучени положения, когаго тактически те надхитрят ти си обречен на провал. Дано не съм прав, но това е логично да се случи, всичко друго ще е жив късмет, както за него така и за отбора и нас феновете.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 01 окт 2018 15:53

delqnski47 написа:
boabbb написа:Маестрото тотално обърка състава за пореден път :| На онези на всичкото отгоре им върза с удар отдалече и това беше ... Едно от най-слабите като продукция дербита в последните години, може би имаше едно 0-0 когато при нас играеше оня Даниел Панку - тогава играта беше по-зле от сега. Тоя Тиаго продъжава да го забива на крилото и все едно сме с човек по-малко. Тоя път и Джеси игра слабичко и нещата станаха зле ... Лошото е, че нямахме идея какво да направиме, а сините само си стояха компактно в защита и изчакаха мача да свърши. Имаше дузпа при удара на Тиаго, но няма как да се разчита на подобно нещо в такъв мач ...

Последното такова слабо изпълнение за първенство беше при бат Любо едно време,дет ни биха 2:0. :lol: 2009 ли кога беше там.Дет се вика,веднъж на десетилетие,ако правим такъв мач,не е чак толко зле. :lol:

2009 пролетта - Жоро Метъла и Гаргамел вкараха 2-та гола, спомням си :lol: Не съм се замислял, но Маестрото трябва да се замисли, иначе ще хване пътя. Крайно време е Тиаго да си влезе на позицията, че на крилото е мъка. Куфара е хулил Секулич, гледам ... Не съм съгласен с него, защото Ляската в тоя мач беше тоталка, та затова слабата игра на Секулич не се видя толкова много. Абе, видя се, че целия отбор няма идея - той ако беше пуснал вместо Тиаго Бикел и беше извадил Джеси на крилото, пак нямаше да сме толкова зле. Позицията на атакуващия халф ни е проблемна в момента, защото единствения ни играч там не е във форма.
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 01 окт 2018 16:18

Много бързате с уволнението на НЕМ. :)
Ето какво каза той след мача:
Счупени сме, но трябва да се възстановим. До зимната пауза трябва да спечелим всички двубои.
Ако искаш да играеш с млади български футболисти, трябва да поемаш тези рискове. Лясков се развиваше позитивно. Случват се тези грешки.

1. Явно е бил предупреден за програмата минимум преди мача и ако не спечели всички срещи до паузата, ще бъде сменен.
2. Второто ме притеснява повече. Между редовете чета, че му се налага отгоре да използва "млади, български футболисти" - Лясков, Малинов и т.н. Дано да не е вярно!
Няма нищо фатално в самата загуба, много по-кофти бе играта на отбора и липсата на идея как да се спечели мача. Именно поради тази причина има недоволство.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

hydetoshi
Контакти:

Мнениеот hydetoshi » 01 окт 2018 16:18

"Левскар напсува ЦСКА и Каранга, после се извини"
https://gong.bg/bg-football/parva-liga/ ... ini-507913

Ся,всички знаем,че Яблонски е най-великия играч раждал се някога на света,обаче ако нещата се разминат само с едно "извинявай" и не бъде наказан по някакъв начин - мачове ли, глоби ли ,просто сините мишки ,дето танцуват само докато котката я няма трябва веднага да се изпокрият в дупките си и повече да не се показват.
Каранга за жестовете с рязането и за фалоса си отнесе наказанието -един мач и 6000 лв. В някоя "бяла държава" за такова изказване на "най - великия" ще му отрежат главата без жестове,ами директно. Ха да видим БФС-то що ще стори?
Последна промяна от hydetoshi на 01 окт 2018 23:59, променено общо 1 път.
Arsenal- a new era begins ! Again!...

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 01 окт 2018 16:22

boabbb написа:
delqnski47 написа:
boabbb написа:Маестрото тотално обърка състава за пореден път :| На онези на всичкото отгоре им върза с удар отдалече и това беше ... Едно от най-слабите като продукция дербита в последните години, може би имаше едно 0-0 когато при нас играеше оня Даниел Панку - тогава играта беше по-зле от сега. Тоя Тиаго продъжава да го забива на крилото и все едно сме с човек по-малко. Тоя път и Джеси игра слабичко и нещата станаха зле ... Лошото е, че нямахме идея какво да направиме, а сините само си стояха компактно в защита и изчакаха мача да свърши. Имаше дузпа при удара на Тиаго, но няма как да се разчита на подобно нещо в такъв мач ...

Последното такова слабо изпълнение за първенство беше при бат Любо едно време,дет ни биха 2:0. :lol: 2009 ли кога беше там.Дет се вика,веднъж на десетилетие,ако правим такъв мач,не е чак толко зле. :lol:

2009 пролетта - Жоро Метъла и Гаргамел вкараха 2-та гола, спомням си :lol: Не съм се замислял, но Маестрото трябва да се замисли, иначе ще хване пътя. Крайно време е Тиаго да си влезе на позицията, че на крилото е мъка. Куфара е хулил Секулич, гледам ... Не съм съгласен с него, защото Ляската в тоя мач беше тоталка, та затова слабата игра на Секулич не се видя толкова много. Абе, видя се, че целия отбор няма идея - той ако беше пуснал вместо Тиаго Бикел и беше извадил Джеси на крилото, пак нямаше да сме толкова зле. Позицията на атакуващия халф ни е проблемна в момента, защото единствения ни играч там не е във форма.

На същото мнение съм за атакуващия халф.Ако имахме един Обертан... :roll: Да паска на Жеса,Меса,Мауридеси,Кировци и всичкото,дет имаме в атака.
Оставам с вътрешно лошо убеждение,че не ползваме пълния си потенциал!!Соу,Евандро резерви.... а пък Енрике е контузен.Жеферсон тамън навлезе във форма и той контузен.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 01 окт 2018 16:26

[center]Тази декларация на ловешкото ръководство означава че Маестрото със сигурност няма да изкара до Нова Година.Така беше и с Белчо и Йорданеску.Проблемът е че се въртят отново в омагьосан кръг и на преден план пак излизат Любо, Стойчо и Джуджето [/center]

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 01 окт 2018 16:40

НЕМ не трябва да бъде пипан! Той сбърка състава за дербито, но в никакъв случай не носи сам вината за загубата. Много безлично представяне на почти всички футболисти с изключение на Бикел, Жоржиньо и Мауридес! Факт е, че Тиаго няма място на фланга. Лошата форма на Малинов също дава отражение на играта на отбора. Пинто ми се видя доста уморен вчера, докато Лясков очевидно няма нужния опита за да се справи с играчи като Обертан и Кабрал. Гола беше случаен и не мисля, че Черни носи сериозна вина. Десподов търсеше цял мач как да си изпроси фал, иначе кръгла нула. Тактиката да се играе директно и да се търсят дълги топки е логичен избор на фона на ужасната форма на 3мата ни креативни футболиста. За мен НЕМ чете добре играта, имаше идея как да победи Левски, но футболистите го подведоха. В крайна сметка малки детайли като индивидуалната грешка на Лясков при гола и брака в играта на Малинов, Десподов и Джеси ни загубиха мача.

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 01 окт 2018 16:58

soilwork написа:[center]Тази декларация на ловешкото ръководство означава че Маестрото със сигурност няма да изкара до Нова Година.Така беше и с Белчо и Йорданеску.Проблемът е че се въртят отново в омагьосан кръг и на преден план пак излизат Любо, Стойчо и Джуджето [/center]

Никой няма да намерение да маха треньора заради един загубен с късмет мач! Тази новина е измислена с цел да се дестабилизира ЦСКА. Че ние сме на 3 точки от първото място с по - лека програма и по - голям игрови потенциал от конкурентите си, а за момента Ел Маестро се доказа като много добър треньор. Все още имаме най - добрата защита и най - резулатаното нападение! Доброто представяне в купата на УЕФА също е атестат за работата на треньора! Скрийте се някъде с тези измислени новини! 100 % съм сигурен, че Маестрото ще изкара сезона и няма да бъде пипан дори при нови издънки.

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 01 окт 2018 18:07

аз пък мисля, че тактика: Боц на палец напред и борба за първа топка на Мауридес е тактика, която и аз мога да измисля.

Върни се в “ЦСКА”