Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот TristaNNN » 18 сеп 2018 17:11

Dust написа:У нас ходенето на футболен мач е опорочено, футболната ни култура е две нива под нулата и ако ще седалките и писоарите по стадионите ни да са златни посещаемостта ще се вдигне в началото и след това отново ще следва статуквото.

А, баш, да си дойдем на думата :!: Дано форумните инженери и икономисти прочетат коментара ти.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 18 сеп 2018 17:29

TristaNNN написа:
Dust написа:У нас ходенето на футболен мач е опорочено, футболната ни култура е две нива под нулата и ако ще седалките и писоарите по стадионите ни да са златни посещаемостта ще се вдигне в началото и след това отново ще следва статуквото.

А, баш, да си дойдем на думата :!: Дано форумните инженери и икономисти прочетат коментара ти.

Футболната ни култура е под нулата и последните,които са виновни за това ,са зрителите :!: Айде да си дойдем на думата и да спрем с тея глупости ''Феновете са глорихънтъри,те гледам само лъскавото''.ЦЯЛ СВЯТ гледа само лъскавото!!!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 18 сеп 2018 17:39

delqnski47 написа:Футболната ни култура е под нулата и последните,които са виновни за това ,са зрителите :!: Айде да си дойдем на думата и да спрем с тея глупости ''Феновете са глорихънтъри,те гледам само лъскавото''.ЦЯЛ СВЯТ гледа само лъскавото!!!

Феновете са част от статуквото, те са отговорни за поведението преди, по-време (на трибуните) и след мача, така че те също носят вина.
Феновете у нас дори не са глорихънтъри, феновете у нас включително и аз сме като стадо.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 18 сеп 2018 17:49

delqnski47 написа:
TristaNNN написа:

Футболната ни култура е под нулата и последните,които са виновни за това ,са зрителите :!: Айде да си дойдем на думата и да спрем с тея глупости ''Феновете са глорихънтъри,те гледам само лъскавото''.ЦЯЛ СВЯТ гледа само лъскавото!!!

Привържениците у нас масово не искат да ходят на стадионите и да губят 2 часа там, ако ще и златни писоари да им направят. Тук не опираме изобщо до лъскавината - тя е кратковременен магнит, за 1-2 мача, за 1-2 селфита и хайде пак постарому. Ето ти примери в Разград и на Герена, разбира се с леки изключения понякога. Футболната ни култура е ниска и "продуктът" е ужасен, това е жестоката истина. Навремето стадионите да не би да са били лукс, но бяха пълни, защото хората виждаха майстори на играта и оспорвани, истински спортни срещи между футболисти-мъже. С две думи - футбол, а не мъката на ония 22 сега, която освен всичко друго, е гарнирана и с редовните медийни глупости и интриги на т.нар. "ръководители". Като добавиш и постоянните простотии на разни келемета с черни тениски, които се зоват ултраси, и картинката става просто приказна, пък ние нека да си дрънкаме, че ни липсвали лукс и удобства.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 18 сеп 2018 18:02

[offtopic]Доста висока ни е културата, но искаме нормални стадиони, фенове и отбор играещ приличен футбол. Например живот и здраве след месец и половина мисля да посетя Ювентус и Юнайтед в Италия. Просто не съм идиот, че да загубя 2 часа, да гледам антифутбол, поръчков съдия и някакво подобие на футбол.
Не е нормално да имаме някакви претенции за голям европейски футбол, а стадионите ни да са морги. Вече не съм и на 16 да ходя като гламав да обикалям.[/offtopic]
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 18 сеп 2018 18:22

Днес няма нито един играч с българско име, който да е пример за подражание и заради, който да отидеш да гледаш футболен мач, другото са алабалистики.
Същото важи и за иностранците.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 18 сеп 2018 18:26

Без нова инфраструктура няма как да дойдат хората на стадиона, или да запалим малките да играят футбол. Нашето поколение (30+) беше последното, което нямаше компютри, конзоли и смартфони. Вече само на гол ентусиазъм не става. Децата имат много повече начини да изкарват приятно времето си от нас навремето. Аз съм играл футбол от - 20 градуса на леда до +40 през лятото. Свалял съм си кожата по асфалта, от което за спомен са ми останали белезите, а контузиите в глезана и китката ми се обаждат и до днес понякога. Това сегашните деца не биха издържали. На тях им трябва нещо красиво, което гледат по телевизията за да ги запалиш.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 18 сеп 2018 18:34

На стадион се ходи заради играта, а не заради лъскавия писоар. Дебело подчертавам, че трябва да има добри условия за зрителите, но основното се ходи заради играта футбол.

Отговори си на въпроса, защо имаше не малък период от време, когато театрите у нас бяха празни.
Последна промяна от Dust на 18 сеп 2018 19:05, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 18 сеп 2018 19:05

Dust написа:На стадион се ходи заради играта, а не заради лъскавия писоар. Дебело подчертава, че трябва да има добри условия за зрителите, но основното се ходи заради играта футбол.

Отговори си на въпроса, защо имаше не малък период от време, когато театрите у нас бяха празни.

На стадиона все пак трябва да има писоар, защото и това някъде липсва. Ако може и да не мирише няма да е зле. Други са времената. Без база нито добри артисти ще имаме на терена, нито зрители по трибуните.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
k20dan4o
Контакти:

Мнениеот k20dan4o » 18 сеп 2018 19:27

hydetoshi написа:
Red Warrior написа: Не съм съгласен, че стадион няма избиване, ако се менажира както трябва. И преди съм давал примера, че едно ти е желанието да отидеш на кино в Парадайса, а друго в кино Люмиер. Само от модерните условия посещаемостта ще се вдигне поне двойно, а тъй като трябва да се мисли в перспектива за 20-30 години, с времето и фенската култура и стандарта на живот ще се покачват. За мен не е нормално едно ГМО като Лудогорец в град от има-няма 20 хиляди души да има модерен стадион, а ЦСКА на пъпа на София да няма. Да наистина на редник Киро освен, че държавата опрощава десетки милиони също им му и дава, но Ганчев, трябва да направи нещо и то спешно, защото "Армията" е много грозна гледка.

[offtopic]Прав си! Съвсем наскоро имах щастието да посетя Емирейтс на Арсенал в Лондон. Ми трябва да знаеш ,че той си е нещо като мол. Продажбата на билети и гледането на мачове е само част от това,което можеш да правиш там. Колко заведения има и как хората превръщат ходенето на мач в истинско удоволствие,просто ума ми не го побира. Преди мача не можеш да влезеш във фен магазина,защото вътре е страшно от народ. Ние ,защо сме толкова прости,че не можем да правим нещата по същия начин,не знам?
А за стадиона на Лудогорец всичко разбирам,само не знам някой ден,когато сагата Домусчиев приключи,какво ще го правят този стадион? Преди повече от 20 години ,когато Локо (Горна Оряховица) си беше стабилен отбор от А група,изведнъж се сринаха и отидоха надолу чак до селските групи. Тогава бяха истинска атракция- отбор от четвърта дивизия,със стадион с осветление. Да не стане само и с лудите така,че ще е адски смешно.[/offtopic]

[offtopic]Няма как да сравняваш Кралството с България...между другото виждал ли си колко струва един апартамент в жилщния комплекс на мястото на стария стадион Хайбъри :?:
Този коментар за Лудогорец как да го разбирам...като притеснение или като желание.[/offtopic]

Върни се в “ЦСКА”