Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот W84me » 18 сеп 2018 14:28

delqnski47 написа:
JackPackage написа:Ама последно двата отбора ЦСКА и ЦСКА 2 ли са или преименуваният Литекс и новият Литекс :roll: :?

ПП: Нали докато стария Литекс беше в А група вървеше мантрата че той е на Данаил Ганчев, не на Гришата, даже и Стойкас като извади отбора се пънеше че не говорил с ГГ, а със сина му, който е собственика на отбора?

Прекалено сложно ти е май нещо.Що си пънеш мозАкЪ за няма нищо.. :lol: :lol: :lol:

Много правилно зададен въпрос. Ако Литекс е всъщност Литекс 2, то кой е Литекс 1 ???
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 18 сеп 2018 14:56

W84me написа:
delqnski47 написа:
JackPackage написа:Ама последно двата отбора ЦСКА и ЦСКА 2 ли са или преименуваният Литекс и новият Литекс :roll: :?

ПП: Нали докато стария Литекс беше в А група вървеше мантрата че той е на Данаил Ганчев, не на Гришата, даже и Стойкас като извади отбора се пънеше че не говорил с ГГ, а със сина му, който е собственика на отбора?

Прекалено сложно ти е май нещо.Що си пънеш мозАкЪ за няма нищо.. :lol: :lol: :lol:

Много правилно зададен въпрос. Ако Литекс е всъщност Литекс 2, то кой е Литекс 1 ???

Знаеш ли колко не ме вълнува.. :roll:
[offtopic]Много. :lol:[/offtopic]
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 18 сеп 2018 15:04

Dust написа:Дори и за 50 години да е концесията, то стадиона си остава собственост на държавата, а концесионера само го стопанисва, което познавайки Ганчев тези неща много не са му по вкуса.
Изграждането на нов стадион е много сериозна инвестиция, която по нашите географски ширини няма избиване.
Ако има спонсори те пък поставят много тежки условия и т.н., така че бавенето на приемане на закона за спорта бих казал, че е огромен плюс за Ганчев.

Ами то май само стадиона на чичо Венци се води частен. Другите са на концесия, или като на "репресираните" за безсрочно и безвъзмездно ползване. Не съм съгласен, че стадион няма избиване, ако се менажира както трябва. И преди съм давал примера, че едно ти е желанието да отидеш на кино в Парадайса, а друго в кино Люмиер. Само от модерните условия посещаемостта ще се вдигне поне двойно, а тъй като трябва да се мисли в перспектива за 20-30 години, с времето и фенската култура и стандарта на живот ще се покачват. За мен не е нормално едно ГМО като Лудогорец в град от има-няма 20 хиляди души да има модерен стадион, а ЦСКА на пъпа на София да няма. Да наистина на редник Киро освен, че държавата опрощава десетки милиони също им му и дава, но Ганчев, трябва да направи нещо и то спешно, защото "Армията" е много грозна гледка.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 18 сеп 2018 15:49

Red Warrior написа:[offtopic]
Dust написа:Дори и за 50 години да е концесията, то стадиона си остава собственост на държавата, а концесионера само го стопанисва, което познавайки Ганчев тези неща много не са му по вкуса.
Изграждането на нов стадион е много сериозна инвестиция, която по нашите географски ширини няма избиване.
Ако има спонсори те пък поставят много тежки условия и т.н., така че бавенето на приемане на закона за спорта бих казал, че е огромен плюс за Ганчев.
[/offtopic]
Ами то май само стадиона на чичо Венци се води частен. Другите са на концесия, или като на "репресираните" за безсрочно и безвъзмездно ползване. Не съм съгласен, че стадион няма избиване, ако се менажира както трябва. И преди съм давал примера, че едно ти е желанието да отидеш на кино в Парадайса, а друго в кино Люмиер. Само от модерните условия посещаемостта ще се вдигне поне двойно, а тъй като трябва да се мисли в перспектива за 20-30 години, с времето и фенската култура и стандарта на живот ще се покачват. За мен не е нормално едно ГМО като Лудогорец в град от има-няма 20 хиляди души да има модерен стадион, а ЦСКА на пъпа на София да няма. Да наистина на редник Киро освен, че държавата опрощава десетки милиони също им му и дава, но Ганчев, трябва да направи нещо и то спешно, защото "Армията" е много грозна гледка.

В Дриша лигата, в България? Ти си луд, бе! :shock:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

hydetoshi
Контакти:

Мнениеот hydetoshi » 18 сеп 2018 15:53

Red Warrior написа: Не съм съгласен, че стадион няма избиване, ако се менажира както трябва. И преди съм давал примера, че едно ти е желанието да отидеш на кино в Парадайса, а друго в кино Люмиер. Само от модерните условия посещаемостта ще се вдигне поне двойно, а тъй като трябва да се мисли в перспектива за 20-30 години, с времето и фенската култура и стандарта на живот ще се покачват. За мен не е нормално едно ГМО като Лудогорец в град от има-няма 20 хиляди души да има модерен стадион, а ЦСКА на пъпа на София да няма. Да наистина на редник Киро освен, че държавата опрощава десетки милиони също им му и дава, но Ганчев, трябва да направи нещо и то спешно, защото "Армията" е много грозна гледка.

[offtopic]Прав си! Съвсем наскоро имах щастието да посетя Емирейтс на Арсенал в Лондон. Ми трябва да знаеш ,че той си е нещо като мол. Продажбата на билети и гледането на мачове е само част от това,което можеш да правиш там. Колко заведения има и как хората превръщат ходенето на мач в истинско удоволствие,просто ума ми не го побира. Преди мача не можеш да влезеш във фен магазина,защото вътре е страшно от народ. Ние ,защо сме толкова прости,че не можем да правим нещата по същия начин,не знам?
А за стадиона на Лудогорец всичко разбирам,само не знам някой ден,когато сагата Домусчиев приключи,какво ще го правят този стадион? Преди повече от 20 години ,когато Локо (Горна Оряховица) си беше стабилен отбор от А група,изведнъж се сринаха и отидоха надолу чак до селските групи. Тогава бяха истинска атракция- отбор от четвърта дивизия,със стадион с осветление. Да не стане само и с лудите така,че ще е адски смешно.[/offtopic]
Arsenal- a new era begins ! Again!...

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 18 сеп 2018 15:54

[offtopic]Тристане, мани ме мен. Важното за вас е, че почивката за националните отбори дойде тъкмо навреме, за да може Славиша да предаде идеите си на сините възпитаници. :mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 18 сеп 2018 15:59

hydetoshi написа:
Red Warrior написа: Не съм съгласен, че стадион няма избиване, ако се менажира както трябва. И преди съм давал примера, че едно ти е желанието да отидеш на кино в Парадайса, а друго в кино Люмиер. Само от модерните условия посещаемостта ще се вдигне поне двойно, а тъй като трябва да се мисли в перспектива за 20-30 години, с времето и фенската култура и стандарта на живот ще се покачват. За мен не е нормално едно ГМО като Лудогорец в град от има-няма 20 хиляди души да има модерен стадион, а ЦСКА на пъпа на София да няма. Да наистина на редник Киро освен, че държавата опрощава десетки милиони също им му и дава, но Ганчев, трябва да направи нещо и то спешно, защото "Армията" е много грозна гледка.

[offtopic]Прав си! Съвсем наскоро имах щастието да посетя Емирейтс на Арсенал в Лондон. Ми трябва да знаеш ,че той си е нещо като мол. Продажбата на билети и гледането на мачове е само част от това,което можеш да правиш там. Колко заведения има и как хората превръщат ходенето на мач в истинско удоволствие,просто ума ми не го побира. Преди мача не можеш да влезеш във фен магазина,защото вътре е страшно от народ. Ние ,защо сме толкова прости,че не можем да правим нещата по същия начин,не знам?
А за стадиона на Лудогорец всичко разбирам,само не знам някой ден,когато сагата Домусчиев приключи,какво ще го правят този стадион? Преди повече от 20 години ,когато Локо (Горна Оряховица) си беше стабилен отбор от А група,изведнъж се сринаха и отидоха надолу чак до селските групи. Тогава бяха истинска атракция- отбор от четвърта дивизия,със стадион с осветление. Да не стане само и с лудите така,че ще е адски смешно.[/offtopic]

Няма какво да добавя. Всичко си написал. Айде да не се сравняваме с Англия, ами в една Чехия е същото. Един колега преди време беше постнал и снимки от един техен стадион. Имаше всичко от фен магазин до ресторант. Само дето киносалон и солариум нямаше.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 18 сеп 2018 16:31

Red Warrior написа:[offtopic]Тристане, мани ме мен. Важното за вас е, че почивката за националните отбори дойде тъкмо навреме, за да може Славиша да предаде идеите си на сините възпитаници. :mrgreen:[/offtopic]

[offtopic]"Мини-подготовката" даде своите резултати :mrgreen: :mrgreen:[/offtopic]
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 18 сеп 2018 16:37

Хайде сега се замисли в условията, в които се намира стадион "Българска армия" дали има възможност, че и някой да позволи да има съоржение различно от терен с трибуни и нищо повече.
У нас ходенето на футболен мач е опорочено, футболната ни култура е две нива под нулата и ако ще седалките и писоарите по стадионите ни да са златни посещаемостта ще се вдигне в началото и след това отново ще следва статуквото.

Само неразбрах, защо трябваше да бъде намесван Лудогорец в дискусията, а пример с Албиона е кощунство да се дава, ние там чисто организационно не можем да се мерим дори с 4-тото ниво на футболът им.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 18 сеп 2018 16:43

delqnski47 написа:
JackPackage написа:
delqnski47 написа:

Прекалено сложно ти е май нещо.Що си пънеш мозАкЪ за няма нищо.. :lol:

Тегаво е като нямаш отговор на въпросите, а :lol:
Нищо, може да редактирВаш мнението ми и да изтриеш неудобните неща :lol:

[offtopic]Я се редактирВай и изтрий сам,че много ме мързи мене. 8-) Щи построя форумен виртуален паметник в твоя чест. :)[/offtopic]

[offtopic]Ти само му построй паметник, .... а той, като дис Дисидент, сам ще го отнесе на Мусала :mrgreen: :mrgreen:[/offtopic]
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Върни се в “ЦСКА”