Red Warrior написа: Не съм съгласен, че стадион няма избиване, ако се менажира както трябва. И преди съм давал примера, че едно ти е желанието да отидеш на кино в Парадайса, а друго в кино Люмиер. Само от модерните условия посещаемостта ще се вдигне поне двойно, а тъй като трябва да се мисли в перспектива за 20-30 години, с времето и фенската култура и стандарта на живот ще се покачват. За мен не е нормално едно ГМО като Лудогорец в град от има-няма 20 хиляди души да има модерен стадион, а ЦСКА на пъпа на София да няма. Да наистина на редник Киро освен, че държавата опрощава десетки милиони също им му и дава, но Ганчев, трябва да направи нещо и то спешно, защото "Армията" е много грозна гледка.
[offtopic]Прав си! Съвсем наскоро имах щастието да посетя Емирейтс на Арсенал в Лондон. Ми трябва да знаеш ,че той си е нещо като мол. Продажбата на билети и гледането на мачове е само част от това,което можеш да правиш там. Колко заведения има и как хората превръщат ходенето на мач в истинско удоволствие,просто ума ми не го побира. Преди мача не можеш да влезеш във фен магазина,защото вътре е страшно от народ. Ние ,защо сме толкова прости,че не можем да правим нещата по същия начин,не знам?
А за стадиона на Лудогорец всичко разбирам,само не знам някой ден,когато сагата Домусчиев приключи,какво ще го правят този стадион? Преди повече от 20 години ,когато Локо (Горна Оряховица) си беше стабилен отбор от А група,изведнъж се сринаха и отидоха надолу чак до селските групи. Тогава бяха истинска атракция- отбор от четвърта дивизия,със стадион с осветление. Да не стане само и с лудите така,че ще е адски смешно.[/offtopic]
Arsenal- a new era begins ! Again!...