М/у другото, тук-там започнаха да се правят паралели с миналия сезон.
След 8 кръга и 6-1-1 точките са същите, само ГР е различна.
По това време преди година отборът бе с голова разлика 24:6, а сега 16:3.
От 3 получени гола, 2 са откровено на Черни и един от статично положение срещу Славия, което определено е прогрес.
В нападение вкарваме по-малко, но горе-долу достатъчно.
Определено имаме регрес на двата фланга в защита, но въпреки всичко отборът изглежда по-балансиран.
НЕМ разполага и с по-широк състав от бай Стамен (да е жив и здрав!), .... поне на хартия.
След мачовете с Левски и Берое ще може да се направи още по-добра оценка в каква посока върви отборът.
Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
- delqnski47
- Контакти:
Red_Neck написа:М/у другото, тук-там започнаха да се правят паралели с миналия сезон.
След 8 кръга и 6-1-1 точките са същите, само ГР е различна.
По това време преди година отборът бе с голова разлика 24:6, а сега 16:3.
От 3 получени гола, 2 са откровено на Черни и един от статично положение срещу Славия, което определено е прогрес.
В нападение вкарваме по-малко, но горе-долу достатъчно.
Определено имаме регрес на двата фланга в защита, но въпреки всичко отборът изглежда по-балансиран.
НЕМ разполага и с по-широк състав от бай Стамен (да е жив и здрав!), .... поне на хартия.
След мачовете с Левски и Берое ще може да се направи още по-добра оценка в каква посока върви отборът.
Аз засега не съм голям оптимист.Смисъл,на едно ниво сме с подуянци и едно надолу спрямо делиорманци.

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
W84me написа:gihuelo написа:Ми да си направят и те Левски 2 бе ,какъв е проблема?
Радвам се, че приемаш Литекс (Ботев Луковит) за ЦСКА-София 2.
МозАк , в Литекс се обиграват наши юноши

Какво сме виновни ние ,че нямате пари за дублиращ отбор?
[offtopic]Все някой друг ви е виновен

Върнаха ли ти 500 те лева за билета за Бока? Че и там се надена на хоя. Въртиш сучеш не си го даваш.[/offtopic]
-
- Контакти:
W84me написа:gihuelo написа:Ми да си направят и те Левски 2 бе ,какъв е проблема?
След като парите за ЦСКА и Литекс идват от едно място няма нищо по-нормално от това да си разменят футболисти,това че такива като теб ще се гътнат от злоба не ни притеснява.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
- JackPackage
- Контакти:
peliforewer написа:W84me написа:gihuelo написа:Ми да си направят и те Левски 2 бе ,какъв е проблема?
След като парите за ЦСКА и Литекс идват от едно място няма нищо по-нормално от това да си разменят футболисти,това че такива като теб ще се гътнат от злоба не ни притеснява.
Ама последно двата отбора ЦСКА и ЦСКА 2 ли са или преименуваният Литекс и новият Литекс

ПП: Нали докато стария Литекс беше в А група вървеше мантрата че той е на Данаил Ганчев, не на Гришата, даже и Стойкас като извади отбора се пънеше че не говорил с ГГ, а със сина му, който е собственика на отбора?
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
- delqnski47
- Контакти:
JackPackage написа:Ама последно двата отбора ЦСКА и ЦСКА 2 ли са или преименуваният Литекс и новият Литекс![]()
![]()
ПП: Нали докато стария Литекс беше в А група вървеше мантрата че той е на Данаил Ганчев, не на Гришата, даже и Стойкас като извади отбора се пънеше че не говорил с ГГ, а със сина му, който е собственика на отбора?
Прекалено сложно ти е май нещо.Що си пънеш мозАкЪ за няма нищо..

Sofia.
Sofia.
-
- Контакти:
JackPackage написа:peliforewer написа:W84me написа:gihuelo написа:Ми да си направят и те Левски 2 бе ,какъв е проблема?
Ама последно двата отбора ЦСКА и ЦСКА 2 ли са или преименуваният Литекс и новият Литекс![]()
![]()
Запознат си в детайли кой какво е казал в ЦСКА,сигурно и доноси можеш да пишеш

W84me ( Блатер) ..
- JackPackage
- Контакти:
delqnski47 написа:JackPackage написа:Ама последно двата отбора ЦСКА и ЦСКА 2 ли са или преименуваният Литекс и новият Литекс![]()
![]()
Прекалено сложно ти е май нещо.Що си пънеш мозАкЪ за няма нищо..![]()
![]()
Тегаво е като нямаш отговор на въпросите, а

Нищо, може да редактирВаш мнението ми и да изтриеш неудобните неща

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
- delqnski47
- Контакти:
JackPackage написа:delqnski47 написа:JackPackage написа:Ама последно двата отбора ЦСКА и ЦСКА 2 ли са или преименуваният Литекс и новият Литекс![]()
![]()
Прекалено сложно ти е май нещо.Що си пънеш мозАкЪ за няма нищо..![]()
![]()
Тегаво е като нямаш отговор на въпросите, а![]()
Нищо, може да редактирВаш мнението ми и да изтриеш неудобните неща
[offtopic]Я се редактирВай и изтрий сам,че много ме мързи мене.

Sofia.
Sofia.
Колкото и да искате да се отървете от ловешкото "остроумие" то ви преследва
Предполагам и на вас не ви е приятно, по известният като "100 дихона тъпота" да замесва клуба ви в селски интриги

Предполагам и на вас не ви е приятно, по известният като "100 дихона тъпота" да замесва клуба ви в селски интриги

Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...