В тези условия много трудно ще се реши проблема с паркинга, защото това е едно сериозно изискване при определяне категорията на стадионите.
Другото съществено нещо е, че трябва да се строи отвътре навън и така стадиона няма да може да бъде ползван и бутне ли се веднъж е идеален момент на доброжелатели да натиснат тук там и да стане голямата беля, и да бъде спрян строежа.
Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
delqnski47 написа:TristaNNN написа:Red Warrior написа:Мисля, че е време да се захапе темата за "Българска армия". Догодина има два вида избори. За европарламент през май и кметски през октомври. Значи имаме точно година да натиснем Фандъчка да даде разрешение за строителство на нов стадион в чашката на сегашния. Старият корумпиран гл. архитект - Петър Диков го беше обявил за паметник на културата, ако не се лъжа и беше казал, че не може да се пипа. Това обаче не му попречи да даде на бившия си съдружник да строи жилищен комплекс в Борисовата градина към Младост, за което го и махнаха.
ГГ харесва подхода ти! Само така, какви са тия безсмислени закончета, правилничета и разпоредбички - те са за глупавите европейци, а ние сме в страната на шкембето и семчиците.
Иронийката ти е малко безмозАчна и ще ти кажа защо.Ако се направи нов стадион,то ще е повече от перфектно за българския футбол и за българския спорт.А и да гледам рок концерт,например,на някоя нова ''Армия'' ще е нещо божествено за мен,а и за много други хора.Същото се отнася и за вас при Виваком Арена,където за мене там нещата си умреха и с козирки и табла.!Тъпото при мозАците в България(независимо дали са сини,лилави,червени или пембени) е,че не ни правят впечатление далеч по съществени неща - като например как Ахмед Доган си взе цял ТЕЦ,но ни прави ''негативно'' впечатление нещо,което ще допринесе толкова много за българския спорт.И нищо не може да ме убеди,че там не може да се построи нов стадион,поради простичката причина че място има(маха се пистата около терена и се прибира навътре.Напротив.Не само че има място,ами може и да се освободи място за нови дръвчета,храстчета и тем подобни карантийки,толкова защитавани от сините ''еколози''.Място да минават машини също има.Откъм Драган Цанков има 2 пътя,като единия е пешеходен,но това не е чак такъв невероятен проблем за временно преминаване).Просто трябва да се измисли няква инвестиция,която за мене е трудно постижима.
Дрън-дрън, айде моля ти се ... Щяло много да допринесе за българския спорт и футбола, ама да имало и рок концерти. То, 'щото, нали няма стадиони и зали в София, та белким има къде да се развива родния спорт и да се мятат жици. Впрочем, то не е лошо да се строят спортни съоръжения, даже бих се радвал да става така, но ако в действителност има реална потребност и интерес от такива (примерно в Исландия е така, това е на прима виста) строежи, а такъв в момента не виждам. Това какво ти се ще лично на теб, за свой си кеф, е друга работа. И що за пример е това с ТЕЦ-а?
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Е това е, таланти да искаш 
Мисля, че ще завършим в първата шестица. Целта е да сме по-напред в челото и да даваме футболисти за София. Това е”, заяви Дихонов
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Абе какъв стадион, тоя ако имаше пари за стадион, щеше да е платил емблемата досега около 10 пъти, ама той не ще. Иска да обръща маси, да купува журналисти и да работи по "другите начини".
TristaNNN написа:gihuelo написа:Тази вечер по Диема.от 20:00 може да наблюдаваме 7-8 момчета от школата , които са преотстъпени на Литекс в мач срещу 1948.
Аз също ги наблюдавам и в мен бушуват смесени чувства: Хем ми е смешно като гледам как се мъчат момчетата, хем се умилявам от гледката в горния ляв ъгъл на телевизора - какво дерби беше навремето само, еееехххх футболна романтика.
[offtopic]Ех какви времена бяха ! ЦСКА-Литекс беше дерби ...Левски ставаше шампион...Имахте козирка....Даже мач с Лацио организирахте... Други времена бяха прав си.[/offtopic]
-
peliforewer
- Контакти:
W84me написа:Е това е, таланти да искашМисля, че ще завършим в първата шестица. Целта е да сме по-напред в челото и да даваме футболисти за София. Това е”, заяви Дихонов
Явно е голям гряx да се развиват млади български футболисти които да са бъдещето на българският футбол.А щом тези млади момчета са израстнали в школите на ЦСКА и Гриша Ганчев в Ловеч нормално е и първа опция за тяx в големия футбол да бъде ЦСКА,които отпаднат ще попълнят други български отбори.Вместо да се чудите как да оплювате ГГ се замислете защо в националния отбор на България 80% от футболистите са от школите на ГГ,ако и другите собственици на клубове работеxа така българския футбол щеше да е в друга орбита.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
peliforewer написа:W84me написа:Е това е, таланти да искашМисля, че ще завършим в първата шестица. Целта е да сме по-напред в челото и да даваме футболисти за София. Това е”, заяви Дихонов
Явно е голям гряx да се развиват млади български футболисти които да са бъдещето на българският футбол.А щом тези млади момчета са израстнали в школите на ЦСКА и Гриша Ганчев в Ловеч нормално е и първа опция за тяx в големия футбол да бъде ЦСКА,които отпаднат ще попълнят други български отбори.Вместо да се чудите как да оплювате ГГ се замислете защо в националния отбор на България 80% от футболистите са от школите на ГГ,ако и другите собственици на клубове работеxа така българския футбол щеше да е в друга орбита.
[offtopic]Ми да си направят и те Левски 2 бе ,какъв е проблема?[/offtopic]
gihuelo написа:Ми да си направят и те Левски 2 бе ,какъв е проблема?
Радвам се, че приемаш Литекс (Ботев Луковит) за ЦСКА-София 2.
W84me написа:Абе какъв стадион, тоя ако имаше пари за стадион, щеше да е платил емблемата досега около 10 пъти, ама той не ще. Иска да обръща маси, да купува журналисти и да работи по "другите начини".
За кои журналисти говорим? За ония от студиото с нерегламентираното класиране ли?
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Литекс Ловеч си е на Ганчев, няма какво да се лъжем. Там се пращат юношите на ЦСКА да навлизат в мъжкия футбол.
Докато юношите на сините си късат договорите и отиват в Славия. И после ги бият за купата. Луков май и той е бивш кадър на подуенци. Как се мяташе като лъв, много беше надъхан да ги бие
Докато юношите на сините си късат договорите и отиват в Славия. И после ги бият за купата. Луков май и той е бивш кадър на подуенци. Как се мяташе като лъв, много беше надъхан да ги бие
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!