Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Ozzimozzi
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот Ozzimozzi » 11 сеп 2018 16:46

ivan56 написа:
delqnski47 написа:
honda написа:Той си знае за какво му е ТМ. Примерно ,ако някой друг я откупи , този някой има абсолютното право да ви забрани да имате абривиетурата ЦСКА в името на клуба ви. Може да ви забрани да използвате логото, емблемата. Може да ви съди за нанесени щети и пропуснати ползи. Да ви предяви иск за всички приходи ,които сте реализирали откакто Литекс стана ЦСКА-София -може ,но ще бъде доста трудно. Но абсолютно спокойно може да предяви иска за всички приходи от фен артикули, билети(по-точно разликата в приходите от билети между ЦСКА-София и Литекс). Така ,че има за какво да плаща. Дали сумата от 8 млн лв( в момента вече е повече от 11 млн лв) е реалната цена на ТМ - не знам. ГГ( чрез "Ред Енималс" )я е оценил на толкова ;), освен ако "някой " не го е принудил . Той си решава дали да плаща или да не ,но ако не плати много вероятно любимия ви отбор да си върне името Литекс. Ако на вас ви харесва- enjoy ;) .
[offtopic]Би ли ме светнал точно кой съд в България е осъдил М.Чорни да не стъпва в България? На мен лично не ми е известно на М.Чорни да са му предявявани каквито и да е било искове , но явно ти имаш друга информация и с удоволствие бих се запознал с нея ,ако разбира се имаш подобна информация,а не написаното от теб да е плод на нездраво въображение :o Надявам се правиш разлика между отказан достъп на чуждестранен гражданин и признаване за виновен по конкретно обвинение.[/offtopic]

На тея ''нас''(ако визираш феновете) не може нищо да ни се забранява,по принцип,щот всеки отбор съществува заради феновете си.Тва е закон,няма кво да го обсъждаме.Именно заради тая причина се случиха нещата така,както ние искаме - ''Армията'' не се затвори(а имаше такава опция),а Рига,Адмира и Копенхаген имаха съответно щастието да играят с ЦСКА(поне те така казват,аз просто цитирам).Мене това ме интересува.Иначе няма стимул да се дават пари,щот ние играхме в Европа с емблемата си и всичко приключва.Що приключва?Щот бе дадено разрешение търговската марка да се използва.Защо?Не знам,но тука отчитаме гросмайсторски ход на ГГ.Как го направи.Също не знам.Емблемата е показател,хората я виждат,идват да играят с нас и така.Много ги интересуват глупостите тука,дет се пишат.Другото е шменти-капели,търкане на езици и т.н. не е толко важно.Има един термин в механиката - нарича се ''еквивалентност''. ;) Поинтересувай се,ако не го знаеш!

Не, е баш така.
Щото утре си слагам в магазина, тениски, шалчета и други ваши артикули, и си правя кинти на ваш гръб и копче не мой ми кажете. :lol:

Как пък никой не се е сетил до сега?! :shock:
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 11 сеп 2018 17:00

delqnski47 написа:
Можеш,но там ще се разправяш с Анималс и с Адидас. :lol: Но пробвай де.Иначе фейк има навсякъде,без значение дали ГГ притежава емблемата или не.

Абе тва е ясно, че фейк има.
Ама ако притежаваш марката, законно им пращаш икономическа полиция и са чао.
Ама ние сме много далеч от правова държава, щото с едно тире и едни клони се заобикалят неща, които нямат право да се ползват.
Както и да е.
Аз ако бях също не бих платил тия пари, за едно нищо, при положение, че си го ползваш без да ти правят проблеми :lol:
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 11 сеп 2018 17:01

SLAP написа:
Teo написа:ЦСКА СТРУВА ПАРИ!
Нищо не е забранено, господа шефове!

Напълно те подкрепям, както онзи отгоре спомена вземе ли някой друг емблемата и 3те запорирани марки на Г.Г ще му се стъжни от дела и наустийки, предишното дружество ще му се стори като момина сълза.
Застанахме зад Г.Г. защото той е точния човек за ЦСКА, но той пое ангажименти, които го направиха "точния човек", той не знам кво си мисли ама 3 мача в ЕТК не ни главозамайват, и кво като Копенхаген, Рига или Адмира ни знаят, като ЦСКА.
Ние сме ЦСКА ние публиката, ако се врътнем към че$тните това ще е толкова ЦСКА, колкото те в момента.!!
Емблемата и марките трябва да бъдат платени!

Ако не плати, скоро спирам да посещавам мачове. Писна ми да ни лъжат за всичко. Циркаджийските номера с Насо 15те лева няма ги коментирам. За мен емблемата е знаково нещо да я притежаваме... морално искам да знам, че е на мястото на което трябва да бъде!

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 11 сеп 2018 17:15

delqnski47 написа:
ivan56 написа:
delqnski47 написа:
honda написа:Той си знае за какво му е ТМ. Примерно ,ако някой друг я откупи , този някой има абсолютното право да ви забрани да имате абривиетурата ЦСКА в името на клуба ви. Може да ви забрани да използвате логото, емблемата. Може да ви съди за нанесени щети и пропуснати ползи. Да ви предяви иск за всички приходи ,които сте реализирали откакто Литекс стана ЦСКА-София -може ,но ще бъде доста трудно. Но абсолютно спокойно може да предяви иска за всички приходи от фен артикули, билети(по-точно разликата в приходите от билети между ЦСКА-София и Литекс). Така ,че има за какво да плаща. Дали сумата от 8 млн лв( в момента вече е повече от 11 млн лв) е реалната цена на ТМ - не знам. ГГ( чрез "Ред Енималс" )я е оценил на толкова ;), освен ако "някой " не го е принудил . Той си решава дали да плаща или да не ,но ако не плати много вероятно любимия ви отбор да си върне името Литекс. Ако на вас ви харесва- enjoy ;) .
[offtopic]Би ли ме светнал точно кой съд в България е осъдил М.Чорни да не стъпва в България? На мен лично не ми е известно на М.Чорни да са му предявявани каквито и да е било искове , но явно ти имаш друга информация и с удоволствие бих се запознал с нея ,ако разбира се имаш подобна информация,а не написаното от теб да е плод на нездраво въображение :o Надявам се правиш разлика между отказан достъп на чуждестранен гражданин и признаване за виновен по конкретно обвинение.[/offtopic]

На тея ''нас''(ако визираш феновете) не може нищо да ни се забранява,по принцип,щот всеки отбор съществува заради феновете си.Тва е закон,няма кво да го обсъждаме.Именно заради тая причина се случиха нещата така,както ние искаме - ''Армията'' не се затвори(а имаше такава опция),а Рига,Адмира и Копенхаген имаха съответно щастието да играят с ЦСКА(поне те така казват,аз просто цитирам).Мене това ме интересува.Иначе няма стимул да се дават пари,щот ние играхме в Европа с емблемата си и всичко приключва.Що приключва?Щот бе дадено разрешение търговската марка да се използва.Защо?Не знам,но тука отчитаме гросмайсторски ход на ГГ.Как го направи.Също не знам.Емблемата е показател,хората я виждат,идват да играят с нас и така.Много ги интересуват глупостите тука,дет се пишат.Другото е шменти-капели,търкане на езици и т.н. не е толко важно.Има един термин в механиката - нарича се ''еквивалентност''. ;) Поинтересувай се,ако не го знаеш!

Не, е баш така.
Щото утре си слагам в магазина, тениски, шалчета и други ваши артикули, и си правя кинти на ваш гръб и копче не мой ми кажете. :lol:

Можеш,но там ще се разправяш с Анималс и с Адидас. :lol: Но пробвай де.Иначе фейк има навсякъде,без значение дали ГГ притежава емблемата или не.

"Анималс"? Каква е тази дума, на какъв език е?

Що тези "Анималс" не казват нищо на Черепа като продава тениски с "вашата" емблема :?
Нали са много големи или и те толкова големи колкото Кюстендилеца, който "жена му го издържа" :lol:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 11 сеп 2018 17:22

Те емблемките с (ЦСКА) бяха май около 20-тина,.. коя от тях трябва да е задължителна ? :?
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 11 сеп 2018 17:43

JackPackage написа:
delqnski47 написа:
ivan56 написа:
delqnski47 написа:
honda написа:Той си знае за какво му е ТМ. Примерно ,ако някой друг я откупи , този някой има абсолютното право да ви забрани да имате абривиетурата ЦСКА в името на клуба ви. Може да ви забрани да използвате логото, емблемата. Може да ви съди за нанесени щети и пропуснати ползи. Да ви предяви иск за всички приходи ,които сте реализирали откакто Литекс стана ЦСКА-София -може ,но ще бъде доста трудно. Но абсолютно спокойно може да предяви иска за всички приходи от фен артикули, билети(по-точно разликата в приходите от билети между ЦСКА-София и Литекс). Така ,че има за какво да плаща. Дали сумата от 8 млн лв( в момента вече е повече от 11 млн лв) е реалната цена на ТМ - не знам. ГГ( чрез "Ред Енималс" )я е оценил на толкова ;), освен ако "някой " не го е принудил . Той си решава дали да плаща или да не ,но ако не плати много вероятно любимия ви отбор да си върне името Литекс. Ако на вас ви харесва- enjoy .

На тея ''нас''(ако визираш феновете) не може нищо да ни се забранява,по принцип,щот всеки отбор съществува заради феновете си.Тва е закон,няма кво да го обсъждаме.Именно заради тая причина се случиха нещата така,както ние искаме - ''Армията'' не се затвори(а имаше такава опция),а Рига,Адмира и Копенхаген имаха съответно щастието да играят с ЦСКА(поне те така казват,аз просто цитирам).Мене това ме интересува.Иначе няма стимул да се дават пари,щот ние играхме в Европа с емблемата си и всичко приключва.Що приключва?Щот бе дадено разрешение търговската марка да се използва.Защо?Не знам,но тука отчитаме гросмайсторски ход на ГГ.Как го направи.Също не знам.Емблемата е показател,хората я виждат,идват да играят с нас и така.Много ги интересуват глупостите тука,дет се пишат.Другото е шменти-капели,търкане на езици и т.н. не е толко важно.Има един термин в механиката - нарича се ''еквивалентност''. Поинтересувай се,ако не го знаеш!

Не, е баш така.

"Анималс"? Каква е тази дума, на какъв език е?

Що тези "Анималс" не казват нищо на Черепа като продава тениски с "вашата" емблема :?
Нали са много големи или и те толкова големи колкото Кюстендилеца, който "жена му го издържа" :lol:

[offtopic]Виж сега ,тук няма кой да ти отговори дали и защо жената на Иван го издържа ,както и дали продава фланелки и с коя емблема .Ако искаш вземи от Любо Делев телефона организирай си среща и го попитай сам. Същотото ще се случи и при вас скоро време :) Трябва да си купувате фланелки директно от СЗ :) Е не баш от Младежа , но от брат му ,който държи фен магазина :) така ,че е малко положението присмяла се.....[/offtopic]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 11 сеп 2018 17:43

ivan56 написа:
delqnski47 написа:

Ама ние сме много далеч от правова държава, щото с едно тире и едни клони се заобикалят неща, които нямат право да се ползват.
Както и да е.
Аз ако бях също не бих платил тия пари, за едно нищо, при положение, че си го ползваш без да ти правят проблеми :lol:

Ами именно.И ти няма да платиш,защото.....няма логика. :lol: Утре,ако махнат ДДС на бирата ти ще одиш ли да плащаш ДДС щот ... и ти не знаеш защо. :lol: Иначе,ако се замислиш,тая емблема няма стойност без феновете на ЦСКА.Ква стойност има тая емблема?Ето още една причина да поразсъждава човек има ли смисъл ГГ да плаща за емблема...!?!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 11 сеп 2018 17:56

delqnski47 написа:
ivan56 написа:
delqnski47 написа:

Както и да е.

Ами именно.И ти няма да платиш,защото.....няма логика. :lol: Утре,ако махнат ДДС на бирата ти ще одиш ли да плащаш ДДС щот ... и ти не знаеш защо. :lol: Иначе,ако се замислиш,тая емблема няма стойност без феновете на ЦСКА.Ква стойност има тая емблема?Ето още една причина да поразсъждава човек има ли смисъл ГГ да плаща за емблема...!?!

Е няма стойност, ама Тео си я иска и много като него.
И след като господин "Аз шЪ вЪ издържам" им е обещал, става малко кофти да се изметнеш.
Щото отдолу идва Божков, а той едва ли ще ви пусне аванта да му играете с емблемата и марката(ако ги плати де)
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 11 сеп 2018 18:05

ivan56 написа:
Е няма стойност, ама Тео си я иска и много като него.
И след като господин "Аз шЪ вЪ издържам" им е обещал, става малко кофти да се изметнеш.
Щото отдолу идва Божков, а той едва ли ще ви пусне аванта да му играете с емблемата и марката(ако ги плати де)

Аз не казвам,че не трябва да се плати нали.Иначе за тва си прав.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

MarianDimitrov
Контакти:

Мнениеот MarianDimitrov » 11 сеп 2018 18:41

Тук става въпрос за емблема, не за марка. Коя точно от всички емблеми да плати Ганчев ? Като говорим за марки, колко "Левски", или "Ботев", или "Локомотив" съществуват в България !? Откривате ли голямата разлика между "Аз ша ва издържам" и "Ша има козирка" ? Едното е истина ! Щом като е казал, го прави, може да го каже и "Язе че ви издръжам" и няма никакво значение, щом е истина ! Някои хора май ги е напекло в главите при липса на сянка на виваком арена :)
Велик ЦСКА !

Върни се в “ЦСКА”