Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Не мога да не скрия разочарованието си, че Георги Миланов днес е подписал с МОЛ Види, безкрайно много се надявах да бъде привлечен при нас. Просто не виждам, кой ще вземат за атакуващ халф, при ужасната форма на Тиаго. Поредната битка на трансферния пазар е загубена, освен в НЕМ може да се търси като причина за слабото представяне и в ръководството. Сега ще бъде привлечен за атакуващ халф Жоао някой си от Португалия и реално отбора ще си е същия. Просто трябваше да се инвестира в Миланов, за мен е най-добрия български халф. Чисто обективно трябва да се настроим песимистично, с този отбор и треньор толкова.
Kalin123 написа:Не мога да не скрия разочарованието си, че Георги Миланов днес е подписал с МОЛ Види, безкрайно много се надявах да бъде привлечен при нас. Просто не виждам, кой ще вземат за атакуващ халф, при ужасната форма на Тиаго. Поредната битка на трансферния пазар е загубена, освен в НЕМ може да се търси като причина за слабото представяне и в ръководството. Сега ще бъде привлечен за атакуващ халф Жоао някой си от Португалия и реално отбора ще си е същия. Просто трябваше да се инвестира в Миланов, за мен е най-добрия български халф. Чисто обективно трябва да се настроим песимистично, с този отбор и треньор толкова.
Информацията в медиите е, че Миланов е искал заплата от порядъка на 40 - 50 хил. евро месечно, което ЦСКА към момента не може да си позволи. Бюджета явно ни позволява само играчи от калибъра на Жоао някой си от Португалия.

Отделно не са много българите, които са успяли да "скъсат синджира" и след това да се връщат със желание в България да ритат.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
Можеше да се инвестира висока заплата с идеята да се продаде след време, а също и да помогне ... Реално ако искаш резултати няма как да стане само с Жоао или Жозе от португалски средняци. Както и да е, просто ме е яд, че ставаме все по неконкурентноспособни.
Че екстра, че не сте го взели.
50 евра за тоя мудният, много си е повярвал.
Ако ставаше поне нещо от него, нямаше да го наритат от Русия.
За тия пари някое научено цигане от втора френска, ще изоре терена.
50 евра за тоя мудният, много си е повярвал.
Ако ставаше поне нещо от него, нямаше да го наритат от Русия.
За тия пари някое научено цигане от втора френска, ще изоре терена.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
- blue avalanche
- Контакти:
Не знам каква "трансферна битка" сте загубили при положение, че ЦСКА никога не е било опция за Миланов. Освен в болните мозъци на някои журналисти.
Да не му е изпила кукувица мозъка???
Да не му е изпила кукувица мозъка???
Измислена сага. Няма никаква сериозна информация, че е имал оферта изобщо, а и естествено, че ще предпочете да играе в групи с Челси и ПАОК, а не с Витоша и Дунав.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
delqnski47 написа:Изсмях са(това в червеното).![]()
![]()
Иначе и аз смятам,че имаме сериозни единици.Просто НЕМ не се е нагърбил със задачата да пробва нещо различно.Бях писал преди време за Евандро,че ще бъде игнорирван.За съжаление предсказанията ми се сбъдват,засега.
Нищо смешно няма. Аз гледам мачовете по различен начин, не като запалянко. Дразни ме глупавото отиграване и ми харесва доброто, независимо кой го прави.
Затова и съм на странното мнение, че най-доброто ви попадение това лято е Бикел. Този нигер имам много хляб в него, ако се използва правилно.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
- delqnski47
- Контакти:
sin4ec написа:delqnski47 написа:Изсмях са(това в червеното).![]()
![]()
Иначе и аз смятам,че имаме сериозни единици.Просто НЕМ не се е нагърбил със задачата да пробва нещо различно.Бях писал преди време за Евандро,че ще бъде игнорирван.За съжаление предсказанията ми се сбъдват,засега.
Нищо смешно няма. Аз гледам мачовете по различен начин, не като запалянко. Дразни ме глупавото отиграване и ми харесва доброто, независимо кой го прави.
Затова и съм на странното мнение, че най-доброто ви попадение това лято е Бикел. Този нигер имам много хляб в него, ако се използва правилно.
А защо да ти е ''странно'' мнението.Даже си е много добре,аз съм на абсолютно същото мнение за Бикел.Даже бих казал,че ми е от любимите от новите попълнения.Писал съм даже.Много се накефих като влезе срещу Копенхаген!!Веднага се усети разликата.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
delqnski47 написа:А защо да ти е ''странно'' мнението.Даже си е много добре,аз съм на абсолютно същото мнение за Бикел.Даже бих казал,че ми е от любимите от новите попълнения.Писал съм даже.Много се накефих като влезе срещу Копенхаген!!Веднага се усети разликата.
Странно е, щото Бикел никой тук, а и от пишман спецовете около отбора не го брои за жив. Прехласват се по Джеси, Мауридес, Джеферсон и вече им забравих имената. Те гледат някой гол, някой финт и дотам. Те не могат да видят играта като цяло, не могат да видят този какво прави-щото е сложно. Но както и да е...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- delqnski47
- Контакти:
sin4ec написа:delqnski47 написа:А защо да ти е ''странно'' мнението.Даже си е много добре,аз съм на абсолютно същото мнение за Бикел.Даже бих казал,че ми е от любимите от новите попълнения.Писал съм даже.Много се накефих като влезе срещу Копенхаген!!Веднага се усети разликата.
Странно е, щото Бикел никой тук, а и от пишман спецовете около отбора не го брои за жив. Прехласват се по Джеси, Мауридес, Джеферсон и вече им забравих имената. Те гледат някой гол, някой финт и дотам. Те не могат да видят играта като цяло, не могат да видят този какво прави-щото е сложно. Но както и да е...
Е,Жесата също си е окей.Мауридес малко е подценяван,щот нали ''Каранга'' и т.н. малко сме поразглезени.Иначе за Бикел съм казвал.Яд ме е за Тиаго,че му спадна драстично формата.Но квото такова.
Само се притеснявам да не изпуснем Евандро.Нещо трябва повече да го ползва Майстора.Дано тея седмици му намери някво място на терена.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
Sofia.
Sofia.