Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот miro_rz » 24 авг 2018 22:13

sin4ec написа:
delqnski47 написа:[offtopic]Ходи да правиш Print Screen на класирането и не се обяснявай тука. :lol:[/offtopic]

[offtopic]Майтапа настрана, ама тва класиране в много дупета бърка... :)[/offtopic]

[offtopic]Я пак тоя филм сме го гледали , няма го Божков да ви продаде титлата ! :lol:[/offtopic]
Изображение

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 24 авг 2018 23:14

blue avalanche написа:
peliforewer написа:
TristaNNN написа:
peliforewer написа:Отговарям ти накратко,информацията за левия бек е от Ммач,повече няма смисъл да коментираме..

E, що, какво му е на Ммач-а? :roll:

Жълт вестник,какво да му е....

Какво е определението за "жълт вестник"???
Или, по-добре, посочи 1-2 вестника, които НЕ СА жълти, за да можем сами да сравним.

Наистина е трудно,но ще посоча един вестник,Тема спорт и един сайт Медиапул.Мога и да поясня защо точно тях,в Тема спорт има обективна журналистика,много левскари плюят по този вестник,но там работят двама от най-стойностните журналисти-левскари,Жаклин Михайлов и Жельо Станков.Колкото до Медиапул не знам дали те вълнуват такива сайтове,но това е може би единственото място където можеш да прочетеш това което зависимите медии не смеят да покажат,сещам се и за Евроком като светъл лъч от телевизиите.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 25 авг 2018 10:16

peliforewer написа:
blue avalanche написа:
peliforewer написа:
TristaNNN написа:
peliforewer написа:Отговарям ти накратко,информацията за левия бек е от Ммач,повече няма смисъл да коментираме..

Или, по-добре, посочи 1-2 вестника, които НЕ СА жълти, за да можем сами да сравним.

Наистина е трудно,но ще посоча един вестник,Тема спорт и един сайт Медиапул.Мога и да поясня защо точно тях,в Тема спорт има обективна журналистика,много левскари плюят по този вестник,но там работят двама от най-стойностните журналисти-левскари,Жаклин Михайлов и Жельо Станков.Колкото до Медиапул не знам дали те вълнуват такива сайтове,но това е може би единственото място където можеш да прочетеш това което зависимите медии не смеят да покажат,сещам се и за Евроком като светъл лъч от телевизиите.

:lol: :lol: :lol:
А вестник Тема Спорт е на :?:
И същите тези двама "най-стойностни журналисти" дали бяха толкова обективни, като ви сипваха преди да работят за собственика на този вестник :?:
За Медиапул съм съгласен
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

MarianDimitrov
Контакти:

Мнениеот MarianDimitrov » 26 авг 2018 06:00

sin4ec написа:
delqnski47 написа:[offtopic]Ходи да правиш Print Screen на класирането и не се обяснявай тука. :lol:[/offtopic]

[offtopic]Майтапа настрана, ама тва класиране в много дупета бърка... :)[/offtopic]

[offtopic]Майтапа настрана, ама ако играете до края срещу отбори от дъното на таблицата, може и да сте в шестицата.[/offtopic]
Велик ЦСКА !

Непринуден
Контакти:

Мнениеот Непринуден » 26 авг 2018 09:20

peliforewer написа:
blue avalanche написа:
peliforewer написа:
TristaNNN написа:

Има малка разлика. Ти говориш по-скоро за обективна/необективна, а не жълта преса.

При необективната преса са платени материали (примерно аз съм от Герб "напиши нещо лошо за БСП, плащам за това", влиза в джоба ти или обратно смени партиите ако някой тук има някакви симпатии), поръчкови заради собственика, който е приближен към определени среди и умишлено се насочва общественото мнение в желана посока. Тоест нещата съвсем неслучайно не са истински като зад това стоят пари, влияние или някаква сила, която гази.

При жълтата преса се търсят скандалите, врели-некипили, не е много сигурно дали е вярно, чухме там нещо такова. Не е сериозна преса. Именно скандалните неща привличат и продават тиража. Това обаче не е задължително същото като в предния абзац необективност породена от силата на пари или влияние. Например немския Билд. Там не са гладни и някой да ги е купил за 100 евро. Просто обичат да "жулят" наред някоя жертва. Може да е футболния отбор катастрофирал на световното,може да са и управляващите да бъдат осмивани примерно за някоя реформа (да речем здравната), която очевидно се е провалила. Това обаче не означава, че и опозицията няма да бъде осмяна с нещо. Просто всичко наред, колкото повече шум и скандал има толкова по-добре. Жълта преса. Понякога има и неверни неща. Не всеки ден има скандални и нелепи ситуации, а вестника излиза всеки ден и трябва да пълни страниците с нещо. Така че дори и нещо дребно да чуеш го раздуваш и правиш някаква голяма скандална бомба. Нещо на принципа ако примерно някой еврокомисар въздъхне "офф, България....." и край, повече ни ти трябва да слушаш репликата докрай. Пишеш "Еди кой си е враг на България и не ни иска в ЕС!!! :evil: "
"В началото на 1969 година Левски пък бе превзет от милиционерите и техния клуб Спартак"(Жаклин Михайлов)
50 години без софийския Левски (1914-1969), мир на праха му.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 26 авг 2018 15:04

@Непринуден
ММ е мелез между платена и жълта медия.За съжаление трудно се намира обективна медия в републиката,аз разчитам на сайтовете на клубовете,ако там излезе новината,че са купили или продали някой знам , че е истина.До там я докарахме ,че като кажеш журналист и си мислиш за най-гнусното нещо което знаеш. :(
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

CaptainBertorelli
Контакти:

Мнениеот CaptainBertorelli » 26 авг 2018 19:34

ММ бяха обективни, ама преди четвърт век. ГА и Жаклин се надлъгваха на съседни страници... Сега е Пеевска клоака!
Хайл Мусолини

Непринуден
Контакти:

Мнениеот Непринуден » 26 авг 2018 20:07

За съжаление трудно се намира обективна медия в републиката

Голеадор, в България няма обективна журналистика. Казвам ти го от личен опит и работа/взаимоотношения с не една медия.

Например:
В ТВ Х през 2001 или 2002, когато изборите спечели новопоявилата се НДСВ, се отиде в едно село и се направи репортаж срещу партията Х (че правила някакви далавери с бюлетини). Отиде се в деня в който беше заплатен този репортаж от партията Y. Нищо не пречеше да е примерно предния ден, но колегите не отидоха докато не бяха получени парите. Пито-платено. Това не беше моя ресор, но като подметнах ехидно какви ги вършим получих отговор на следващия ден "ама си вземаш днес запатата нали" при което след доуточнения разбрах, че е щяла да закъснее ако не е бил съответния репортаж. И другите неща попаднали под иронията ми бяха похвалени, че са със съществен принос за медията. Гледачката. Без нейния импулсен телефон заплатите ни също не бяха гарантирани.

Та така. Има обаче и много други примери в които съм и участвал при които се уточнява какво ще се каже уж спонтанно като му дойде времето.

И да имаш желание и да имаш гордост и да си готов да гладуваш и да работиш ако трябва и за без пари, но честно, няма как да стане. Такава е системата. Аз лично не чета български медии. Като цяло и в света е трудно да има чиста истина. Единици са на които можеш да се довериш.
"В началото на 1969 година Левски пък бе превзет от милиционерите и техния клуб Спартак"(Жаклин Михайлов)
50 години без софийския Левски (1914-1969), мир на праха му.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 26 авг 2018 20:46

Голеадоре, доколкото разбирам не харесваш НЕМ и си му намазал ските. Би ли обяснил защо?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

CaptainBertorelli
Контакти:

Мнениеот CaptainBertorelli » 27 авг 2018 00:37

Не знам за вас, но за мен това е първото първенство от много години насам, което си гледам без да се ядосвам, а разтоварвам. Не съскат змии, не ни обръщат на счетоводители, не се изказват селяни на ръководни постове, дори тренера е приятно луд, но всъщност нормален! Странно...
Хайл Мусолини

Върни се в “ЦСКА”