Някои хора казаха,че ще е чичо Гошо

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
delqnski47 написа:[offtopic]boabbb написа:Всеки път като вляза в левскарските теми се забавлявам до насита с пяната, която продължават да мятат по Нова Броудкастинг ( там Диеми, барабар с форума и т.н. )Коментаторите лоши, че викат ЦСКА, трябвало да е както е по книга, даже и ЕИК да цитират, че да не се бъркат хората
![]()
Виктор Врачев също им е виновен, че някога във фейса писал за "говедата" , "телюгите" и т.н.
( тоя, между другото, вече ми е любимия коментатор ) ... Абе, виновни са им всички други, само не и тия, дето взимат играчи от Рига ( надявам се, че няма хора тука не на мнение, че тоя отбор е на нивото на Струмска слава, нищо, че ни докараха до дузпи ) . Много е забавно при тях, вместо да гледат вестниците и да правят скрийнове с класирането, те се занимават с нас ... пак
Както каза Гришата преди време в спокоен ,замислен и дипломатичен тон .''Еми....вижте сега,и те имат нужда от внимание да се пише за тях,а не само вий медиите да пишете за ЦСКА''.: Винаги ме е кефело с къв финес отговаря на тема ''подуянци''.''Тоз'' човек е три нива над тях,нищо че е с едно ниво под тях...
Като му знам приказката тоя може така брутално да ги изкърти.Ама не го прави,дееба.
[/offtopic]
sin4ec написа:delqnski47 написа:[offtopic]boabbb написа:Всеки път като вляза в левскарските теми се забавлявам до насита с пяната, която продължават да мятат по Нова Броудкастинг ( там Диеми, барабар с форума и т.н. )Коментаторите лоши, че викат ЦСКА, трябвало да е както е по книга, даже и ЕИК да цитират, че да не се бъркат хората
![]()
Виктор Врачев също им е виновен, че някога във фейса писал за "говедата" , "телюгите" и т.н.
( тоя, между другото, вече ми е любимия коментатор ) ... Абе, виновни са им всички други, само не и тия, дето взимат играчи от Рига ( надявам се, че няма хора тука не на мнение, че тоя отбор е на нивото на Струмска слава, нищо, че ни докараха до дузпи ) . Много е забавно при тях, вместо да гледат вестниците и да правят скрийнове с класирането, те се занимават с нас ... пак
Както каза Гришата преди време в спокоен ,замислен и дипломатичен тон .''Еми....вижте сега,и те имат нужда от внимание да се пише за тях,а не само вий медиите да пишете за ЦСКА''.: Винаги ме е кефело с къв финес отговаря на тема ''подуянци''.''Тоз'' човек е три нива над тях,нищо че е с едно ниво под тях...
Като му знам приказката тоя може така брутално да ги изкърти.Ама не го прави,дееба.
[/offtopic]
[offtopic]Никой не се занимава с вас, а с медийните подлоги, които изопачават истината. Това за виновните е невярно-при нас вината се търси основно вътре в отбора и ръководството. Вие сте ни последната грижа. Колкото до ГГ и нивото му, някой май се е изеякулирал, без да мисли![/offtopic]
delqnski47 написа:[offtopic]Ходи да правиш Print Screen на класирането и не се обяснявай тука.[/offtopic]
sin4ec написа:delqnski47 написа:[offtopic]Ходи да правиш Print Screen на класирането и не се обяснявай тука.[/offtopic]
[offtopic]Майтапа настрана, ама тва класиране в много дупета бърка...[/offtopic]
peliforewer написа:Отговарям ти накратко,информацията за левия бек е от Ммач,повече няма смисъл да коментираме..
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
peliforewer написа:TristaNNN написа:peliforewer написа:Отговарям ти накратко,информацията за левия бек е от Ммач,повече няма смисъл да коментираме..
E, що, какво му е на Ммач-а?
Жълт вестник,какво да му е....
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта