Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот Red_Neck » 07 авг 2018 16:14

Да поздравим футболист №1 за месец Юли!!!
Изображение

Честито, Киро!
Пожелавам ти много успешен сезон и участие в групите на ЛЕ!
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 07 авг 2018 19:53

Red_Neck написа:...
Друго нещо започва да ми прави впечатление - проявите на открит егоизъм у Киро.
Дали не е решил да понатрупа голова статистика за един добър трансфер?
Ироничното подмятане, че Каранга трябва да му е благодарен за асистенциите и че благодарение на тях е подписал за добри пари, е показателно донякъде.

Обаче асистенциите му са факт. Ако тръгне да играе сам-лошо...асистенцията е по-важна от това кой е вкарал гола! Това обаче успях да втълпя на келемето. Ти ги размини двама и я сервирай на нападателя, пък нека той да е голмайстор-лошо няма!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 07 авг 2018 20:53

Изображение

Мауридес и брата на Каранга а.к.а бате Тео :idea: :lol: 8-)
@ Сините тоя до мен вика, че няма ви се верва какво ще ви причини! :lol:

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 07 авг 2018 22:17

Кучета,с батко ви Тео ще се събираме в четвъртък.Аз все пак не съм на 100% сигурен,че ще ходя(по скоро 90%.. :mrgreen: ).Ще сме в Сектор Г.Който иска да е с нас -> да пише ЛС на Тео.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 07 авг 2018 22:20

Teo написа:Изображение

Мауридес и брата на Каранга а.к.а бате Тео :idea: :lol: 8-)
@ Сините тоя до мен вика, че няма ви се верва какво ще ви причини! :lol:

Хубава зелена тениска имаш ! 8-)
Успех в четвъртък , цикълът от мачове четвъртък - неделя е прекрасен !
Изображение

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 07 авг 2018 22:49

delqnski47 написа:Кучета,с батко ви Тео ще се събираме в четвъртък.Аз все пак не съм на 100% сигурен,че ще ходя(по скоро 90%.. :mrgreen: ).Ще сме в Сектор Г.Който иска да е с нас -> да пише ЛС на Тео.

[offtopic]Всички прасета на стадиона :idea: :lol:[/offtopic]

BFS
Контакти:

как Георги Кабаков изхвърли ЦСКА-София от Евротурнирите!

Мнениеот BFS » 10 авг 2018 06:46

Здравейте!
миналата година слушах много безсмислени спорове на г-н Николай Александров, за това как не им помагат съдиите и как били безобидни нарушенията на играчите на ЦСКА-София и затова не заслужавали картони.
Сега искам да си обясните най-накрая и да си признаете, защо вашите играчи получават толкова картони в Европа, на нас ни е ясно! Отборът на Гриша Ганчев винаги е бил най-подпираният в съдийско отношение отбор откакто аз гледам БГ футбол, а то е повече от 28 години.
Как Кабаков закопа ЦСКА-София срещу Копенхаген, защото всички ние го видяхме ударът с юмрук на Чорбаджийски над Васил Шопов, дори Господарите го видяха и се присмяха на съдията, само вие не го видяхте?
Отборите на Гриша Ганчев за всички е ясно, че имат точно 4 титли и нито една не бе спечелена с честна игра! Дори последните две, в които и Левски и ЦСКА бяха в криза, тогава отново съдиите помагаха с отсъжданията си, ако не вярвате питайте Христо Янев. Той се хвърляше като мечка пред наказателните полета на противника като играч на Литекс, които тогава играеха домакинствата си в Ловеч още.

Потребителски аватар
demon777
Контакти:

Re: как Георги Кабаков изхвърли ЦСКА-София от Евротурнирите!

Мнениеот demon777 » 10 авг 2018 07:42

BFS написа:Здравейте!
миналата година слушах много безсмислени спорове на г-н Николай Александров, за това как не им помагат съдиите и как били безобидни нарушенията на играчите на ЦСКА-София и затова не заслужавали картони.
Сега искам да си обясните най-накрая и да си признаете, защо вашите играчи получават толкова картони в Европа, на нас ни е ясно! Отборът на Гриша Ганчев винаги е бил най-подпираният в съдийско отношение отбор откакто аз гледам БГ футбол, а то е повече от 28 години.
Как Кабаков закопа ЦСКА-София срещу Копенхаген, защото всички ние го видяхме ударът с юмрук на Чорбаджийски над Васил Шопов, дори Господарите го видяха и се присмяха на съдията, само вие не го видяхте?
Отборите на Гриша Ганчев за всички е ясно, че имат точно 4 титли и нито една не бе спечелена с честна игра! Дори последните две, в които и Левски и ЦСКА бяха в криза, тогава отново съдиите помагаха с отсъжданията си, ако не вярвате питайте Христо Янев. Той се хвърляше като мечка пред наказателните полета на противника като играч на Литекс, които тогава играеха домакинствата си в Ловеч още.

Значи гледаш през някакъъв друг цвят очила а явно са ти нужни диоптрични.Има едни други отбори на които им дават дузпи за нарушение извън наказателното поле и едни още по други за които и фаул не им дават за каратистки удари. Та да кажеш че отбора на Ганчев е най-подпирания от съдийско отношение се е меко казано смехотворно.

Свали очилата и пак гледай
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 10 авг 2018 09:34

Искам открито да се обърна към модераторите в нашия подфорум.
Не ви се меся в работата, но Василе, Удоджи, Делянски, ...... покажете малко топки и или се разберете с подуянските модове, или действайте реципрочно!
Пребройте колко червени мнения "оцеляват" в подфорум "Левски" и колко подуянски в нашия!
Там дори се трият прогнози с текст от 2 цифри и един препинателен знак "0:0" :!: :!: :!:
(предполагам, че дори подобна прогноза е провокативна, друго обяснение нямам)
В същото време, топ-геренските ботове се вихрят из нашите теми с по няколко мнения на страница!
Докога ще правим "евала" на феновете на шпалирчици, доносници и евроидиоти?

[offtopic]Пускам обръщението тук, защото темата за модераторска помощ също се държи доволно .... "чиста", когато въпросите са неудобни![/offtopic]
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

peliforewer
Контакти:

Re: как Георги Кабаков изхвърли ЦСКА-София от Евротурнирите!

Мнениеот peliforewer » 10 авг 2018 09:47

BFS написа:Здравейте!

Прегледай съдийските отсъждания в първите три кръга на шампионата и ако имаш грам мозАк ще си изтриеш веднага коментара.Само да ти напомня че БФС веднага поправи грешката на Кабаков и Чорбаджийски беше наказан 2 срещи,това наказание изцяло оборва пасквила ти.Още едно пояснение, ЦСКА все още не е отпаднал от Европа,едни други отдавна отпаднаxа.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Върни се в “ЦСКА”