Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот boabbb » 06 авг 2018 14:56

Тоя педал от чувала с п*тките баш за к*ра се хвана :lol: :lol: :lol: Дееба и боклука, дееба :evil: Чичо Митко тоя път не е направил магията :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 06 авг 2018 15:13

rasputin_nk написа:Аталанта!

... евентуално ;)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 06 авг 2018 15:16

delqnski47 написа:Ех,каква носталгия....ние и подуянци на първо и второ място. 8-) Всичко си идва по местата :!:

И аз това си мислех вчера и се сетих за теб като си лафехме :lol:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 06 авг 2018 15:21

ralka_levskarka написа:
delqnski47 написа:Ех,каква носталгия....ние и подуянци на първо и второ място. 8-) Всичко си идва по местата :!:

И аз това си мислех вчера и се сетих за теб като си лафехме :lol:

[offtopic]Доброто старо време. :lol:[/offtopic]
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 06 авг 2018 15:24

Абе тука много хора не мислят . За такова начало никой не си е помислял. Особено и Копенхаген ако отстраним ще е перфектно.
От там нататък какво очаквате ? Лесни отбори ли ...

4x4
Контакти:

Мнениеот 4x4 » 06 авг 2018 16:18

SLAP написа:Следя Мауридес от два-три мача...
Колкото и да е абсурдно според мен, той има страшен проблем с удърите с крака, адски зле е.
Невероятно е ама до сега не съм видял един свестен удър с крак от него на всичкото мачове, които изигра за нас.
Това се затвърди и вчера, НЕНОРМАЛНИ пропуски в следствие на адски нескопосани удъри с крака.
Това е лошо, от където и да го погледнеш...

И аз това гледах снощи. Никаква техника. Това няма как да се научи. Компенсира с трудолюбие, себераздаване и хъс- пълна противоположност на един Бербатов да речем. Да тренира поне удари в движениеот средна и далечна дистанция, да увлича по двама защитници, да сваля топки към Десподов и Джеси и да се отчита с по един гол на мач и няма изобщо да му се разсърдим.
Иначе перфектен старт на сезона за целия отбор. 3 от 3 и 7:0 в първенството + 2 евро скалпа във витрината ;)
До тук добре. А сега накъде?
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER

SLAP
Контакти:

Мнениеот SLAP » 06 авг 2018 16:26

4x4 написа:
Колкото и да е абсурдно според мен, той има страшен проблем с удърите с крака, адски зле е.
Невероятно е ама до сега не съм видял един свестен удър с крак от него на всичкото мачове, които изигра за нас.
Това се затвърди и вчера, НЕНОРМАЛНИ пропуски в следствие на адски нескопосани удъри с крака.

И аз това гледах снощи. Никаква техника. Това няма как да се научи. Компенсира с трудолюбие, себераздаване и хъс- пълна противоположност на един Бербатов да речем. Да тренира поне удари от средна и далечна дистанция, да увлича по двама защитници, да сваля топки към Десподов и Джеси и да се отчита с по един гол на мач и няма изобщо да му се разсърдим.
Иначе перфектен старт на сезона за целия отбор. 3 от 3 и 7:0 в първенството + 2 евро скалпа във витрината ;)

От части си прав, ама от части.
Не всеки мач ще му се отдаде възможност за удър с глава, а той като пропусне други ден с/у Копенхаген две 100%-ви с крак и ще вием на умряло на стадиона.
Не може така, къде са гледали скаутите, като са го вземали, той е като инвалид.
Дано не му се отдаде възможност за удър с крак при 100%-во положение щото, лошо.
Изобщо много съм обезпокоен от това, дано не си прав(че не се учи)..
Може би затова е взет втория нападател ама, айде двамата да идем да градим къща, единия сляп другия сакат...

CaptainBertorelli
Контакти:

Мнениеот CaptainBertorelli » 06 авг 2018 17:03

SLAP написа:
4x4 написа:

И аз това гледах снощи. Никаква техника. Това няма как да се научи. Компенсира с трудолюбие, себераздаване и хъс- пълна противоположност на един Бербатов да речем. Да тренира поне удари от средна и далечна дистанция, да увлича по двама защитници, да сваля топки към Десподов и Джеси и да се отчита с по един гол на мач и няма изобщо да му се разсърдим.

Не всеки мач ще му се отдаде възможност за удър с глава, а той като пропусне други ден с/у Копенхаген две 100%-ви с крак и ще вием на умряло на стадиона.
Дано не му се отдаде възможност за удър с крак при 100%-во положение щото, лошо.
Може би затова е взет втория нападател ама, айде двамата да идем да градим къща, единия сляп другия сакат...

Какво значение има, дали бележи с крак, глава, гъз или както с Адмира там - с х.й? Работата му е да вкарва и той вкарва. Типичен консуматор, с отлично чувство за пласиране. Доброто чувство за пласиране е страхотно качество и не се удава на много нападатели. Е, нямал перфектен завършващ удар с крак... Той ако и това имаше, при нас ли щеше да играе?
Хайл Мусолини

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 06 авг 2018 17:45

Каранга го чакахме 10-на мача за първия гол, тоя има 5 от 5.... и вече храним скаутите :)
Дори латино версия на Чилика да излезе, пак ще ни върши работа с толкова скорост около него.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

4x4
Контакти:

Мнениеот 4x4 » 06 авг 2018 17:46

CaptainBertorelli написа:
SLAP написа:
4x4 написа:

Какво значение има, дали бележи с крак, глава, гъз или както с Адмира там - с х.й? Работата му е да вкарва и той вкарва. Типичен консуматор, с отлично чувство за пласиране. Доброто чувство за пласиране е страхотно качество и не се удава на много нападатели. Е, нямал перфектен завършващ удар с крак... Той ако и това имаше, при нас ли щеше да играе?

:mrgreen: Айде за Копенхаген му пожелавам с петичка да им го набута !
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER

Върни се в “ЦСКА”