Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот onegavon » 03 авг 2018 18:58

Red_Neck написа:Брееей, много приятно в темата последните дни - чисто, подредено, ....... като в казарма :)
Явно всичкото трол е на системи :) :mrgreen:

Поздравления за Нестор и момчетата, че успяхме да преминем втори предварителен кръг без притеснения и то при липсата на доста основни футболисти (Манолев, Енрике, Бодуров, Малинов, Тиаго в първия мач).

А дано на някои да са им ги изключили! 8-)

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 03 авг 2018 20:47

Какво повече да си пожелае човек :

След края на мача вчера, домакините от Адмира Вакер благодариха на ЦСКА за уникалната атмосфера по трибуните по време на реванша от втория квалификационен кръг на Лига Европа, който спечелихме с 3:1.

Австрийците заявиха, че за първи път на техния стадион гостува толкова голяма агитка на противников отбор. От щаба на Адмира съобщиха, че на срещата са присъствали близо 2 400 зрители, от които над 1 800 са били армейски привърженици.

Червените привърженици за пореден път показаха европейско поведение, което бе отбелязано и от представителите на УЕФА. Местните власти не са отчели нито един инцидент с наши фенове преди, по време и след края на срещата. ЦСКА отново имаше своя 12-и играч и се чувстваше домакин на 1 000 километра от дома.

БЛАГОДАРИМ ВИ АРМЕЙЦИ!

Изображение
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 04 авг 2018 12:43

Добре, бе, Гришата защо продължава да работи с тия некадърници от Тикетпро ? Билетите за Копенхаген щяло да ги има там ... То в сайта има 3 събития на кръст :lol: Какво са тия ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 04 авг 2018 14:14

boabbb написа:Добре, бе, Гришата защо продължава да работи с тия некадърници от Тикетпро ? Билетите за Копенхаген щяло да ги има там ... То в сайта има 3 събития на кръст :lol: Какво са тия ...

Трябва да ги стимулира да си вдигнат нивото....примерно чрез една безплатна екскурзия до Ловеч,до планината... :lol: :mrgreen:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

SLAP
Контакти:

Мнениеот SLAP » 06 авг 2018 10:18

Следя Мауридес от два-три мача...
Колкото и да е абсурдно според мен, той има страшен проблем с удърите с крака, адски зле е.
Невероятно е ама до сега не съм видял един свестен удър с крак от него на всичкото мачове, които изигра за нас.
Това се затвърди и вчера, НЕНОРМАЛНИ пропуски в следствие на адски нескопосани удъри с крака.
Това е лошо, от където и да го погледнеш...

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 06 авг 2018 10:26

SLAP написа:Следя Мауридес от два-три мача...
Колкото и да е абсурдно според мен, той има страшен проблем с удърите с крака, адски зле е.
Невероятно е ама до сега не съм видял един свестен удър с крак от него на всичкото мачове, които изигра за нас.
Това се затвърди и вчера, НЕНОРМАЛНИ пропуски в следствие на адски нескопосани удъри с крака.

УдАрите ще му тръгнат,не се притеснявай,нека да вкарва по гол на мач независимо с коя част на тялото ;) .
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
skabrin

Мнениеот skabrin » 06 авг 2018 14:15

peliforewer написа:

УдАрите ще му тръгнат,не се притеснявай,нека да вкарва по гол на мач независимо с коя част на тялото ;) .

[offtopic]Без лоши чувства, ама "всичкото мачове" си бележи.[/offtopic]
Мен по-скоро ме притеснява, че спряха да се поздравяват с Десподов след гол. Дано да няма ревност някаква...
Не е възпитано да псуваш дебилите. Пожелай им приятен ден и се надявай да те разберат правилно.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 06 авг 2018 14:31

skabrin написа:
peliforewer написа:

[offtopic]Без лоши чувства, ама "всичкото мачове" си бележи.[/offtopic]
Мен по-скоро ме притеснява, че спряха да се поздравяват с Десподов след гол. Дано да няма ревност някаква...

Дано да е случайно,а поздравите да ги пазят за мачовете в четвъртък.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 06 авг 2018 14:41

Ех,каква носталгия....ние и подуянци на първо и второ място. 8-) Всичко си идва по местата :!:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “ЦСКА”