Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Ozzimozzi
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот Ozzimozzi » 01 авг 2018 10:49

soilwork написа:
gihuelo написа:УЕФА е отхвърлила жалбата за Бодура . Три мача остава наказанието.
[center]Супер новина.....и без тва с Чорбата заедно са пълен ташак.Да налагат Перейра.[/center]

Чорбата ми изглежда доста по-стабилен от началото на сезона.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 01 авг 2018 13:37

ЦСКА-София отпътува за Австрия

ЦСКА-София замина за Австрия, където утре (2 август) ще се изиграе реваншът срещу Адмира Вакер от II квалификационен кръг на Лига Европа. Срещата е с начален час 20:00 на стадион "Тренквалдер Арена". "Армейците" спечелиха първата среща с 3:0 на "Българска армия". С отбора отпътуваха и легендите Димитър Пенев, Димитър Якимов, Петър Жеков и Пламен Марков.

Старши треньорът Нестор Ел Маестро взе група от 18 футболисти за реванша: Витаутас Черниаускас, Данте Стипица, Борис Секулич, Стивън Перейра, Божидар Чорбаджийски, Пламен Гълъбов, Жеферсон Телес, Ангел Лясков, Александър Дюлгеров, Валентин Антов, Жанио Бикел, Рубен Пинто, Едвин Джеси, Жоржиньо, Тонислав Йорданов, Тиаго Родригес, Кирил Десподов, Мауридес Николай Бодуров и Кристиян Малинов пропускат двубоя заради наказания, а Станислав Манолев, Енрике Рафаел и Стойчо Атанасов продължават да лекуват контузии.

Потребителски аватар
todorov
Контакти:

Мнениеот todorov » 01 авг 2018 14:15

Направи ми впечатление, че Чорбаджийски заедно с Перейра играеше доста по-добре и правеше по-малко грешки.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 01 авг 2018 16:25

И на мен Чорбата ми харесва как играе. Вдигнал е нивото от миналия сезон. Явно взимането на лентата го е мотивирало, или му е дало спокойствие. Да не го урочасаме, но до момента е стабилярка.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 03 авг 2018 09:14

Засега перфектно представяне на отбора и Ел Маестро. Много ми харесва , че мислят мач за мач и не подценяват никой. Особено изказването на всички , че не мислят за Копенхаген , а за мача с Дунав !

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 03 авг 2018 10:31

Засега нямаме идея какви са реалните възможности на отбора. Последните мачове се решават с 15 минути зор. Смяната на темпото е много важно умение, както и да усетиш момента за това. Остава да видим как ще го направят срещу по-сериозен отбор. Предполагам, че Нестор има още доста фокуси в ръкава си. Но трябва време да се отработят и покажат на публиката.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 03 авг 2018 10:47

До тук не сме се изправяли срещу сериозни отбори .
Не се знае какво ще стане с Копенхаген. Важното е да сме на стадиона. За мен шансовете са 70/30 за датчаните. НОООО.... :)
Иначе да не забравяме,че имаме 5-6 нови и треньора е само на един месец време. Някой чакаха година ! Мисля че до декември трябва да го изчакаме и тогава да си кажем оценката.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 03 авг 2018 10:59

djd написа:Засега нямаме идея какви са реалните възможности на отбора. Последните мачове се решават с 15 минути зор. Смяната на темпото е много важно умение, както и да усетиш момента за това. Остава да видим как ще го направят срещу по-сериозен отбор. Предполагам, че Нестор има още доста фокуси в ръкава си. Но трябва време да се отработят и покажат на публиката.

Разполагаме с прилична средна линия и с много добро нападение. Проблемите ни са в защита и на вратарския пост. Треньорът има идеи, очевидно обича да експериментира.

Засега не сме играли със сериозни съперници. Реално Копенхаген ще е първият такъв през сезона, като изключим няколкото прилични отбора, с които се срещнахме през подготвителния период. Интересно, че тогава защитата ни изглеждаше най-стабилното звено, а сега допуска елементарни грешки. Дано се правм на умряла лисица, че иначе нямаме шансове срещу високите и физически мощни датчани.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 03 авг 2018 16:06

Брееей, много приятно в темата последните дни - чисто, подредено, ....... като в казарма :)
Явно всичкото трол е на системи :) :mrgreen:

Поздравления за Нестор и момчетата, че успяхме да преминем втори предварителен кръг без притеснения и то при липсата на доста основни футболисти (Манолев, Енрике, Бодуров, Малинов, Тиаго в първия мач).
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

SLAP
Контакти:

Мнениеот SLAP » 03 авг 2018 16:29

todorov написа:Направи ми впечатление, че Чорбаджийски заедно с Перейра играеше доста по-добре и правеше по-малко грешки.

Не знам как..
Чорбаджииски направи такава глупост при гола на Адмира, че.....
Всъщност и двамата централни бяха адски неадекватни...
Иначе откакто не е набеден капитан, младежа подобрява представянето си постоянно.
Снощния мач, само една грешка, ама фатална...

Върни се в “ЦСКА”