Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот vaskonti » 27 юли 2018 09:15

AndreshkoGacovBacov написа:
vaskonti написа:Не им е лесно, но така са си го избрали. На нас лесно ли ни е като отказваме да приемем наследника на Литекс?

:)

С риск пак да ме "баннеш", ше ти кажа, че ми е през дедовия какво "приемаш" и какво - не ...

:) :) :)

Да, благодаря, че сподели. Точно твоето мнение ми беше много важно, не съм спал цяла нощ мислейки какво ли смяташ точно ти по който и да е въпрос.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 27 юли 2018 10:11

Днес очакваме решенията на дисциплината комисия.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 27 юли 2018 10:26

Вчера второто Джеси ми направи изключително неприятно впечатление.
След отличното първо се започнаха едни стойки, ръкомахания, спря да пресира и да се връща..... Нестор да му набива камите и да му обясни , че с 2 асистенции съвсем не е хванал Некой за шлифера!

Много ми хареса Перейра! Отлична скорост и усет да изпреварва нападателя за първа топка. Много добър синхрон с Чорбата и Секулич.
Джеферсон също направи много силен мач.
Бикел свърши много черна работа.
Дано класата на Адмира не ни заблуждава, но отборът изглежда много балансиран (с изключение на Черни).
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

CaptainBertorelli
Контакти:

Мнениеот CaptainBertorelli » 27 юли 2018 11:01

Red_Neck написа:Вчера второто Джеси ми направи изключително неприятно впечатление.
След отличното първо се започнаха едни стойки, ръкомахания, спря да пресира и да се връща..... Нестор да му набива камите и да му обясни , че с 2 асистенции съвсем не е хванал Некой за шлифера!

Много ми хареса Перейра! Отлична скорост и усет да изпреварва нападателя за първа топка. Много добър синхрон с Чорбата и Секулич.
Джеферсон също направи много силен мач.
Бикел свърши много черна работа.
Дано класата на Адмира не ни заблуждава, но отборът изглежда много балансиран (с изключение на Черни).

Джеси получи кофти удар в края на първото и второто го изкара на куц крак.
Хайл Мусолини

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 27 юли 2018 11:52

vaskonti написа:То е малко насила тоя смях, нали се сещаш....

Щом си рекъл. ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 27 юли 2018 13:11

Господ освен, че е българин , се оказа и ... армеец ... :lol: :lol: :lol:

Изображение
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

SLAP
Контакти:

Мнениеот SLAP » 27 юли 2018 13:19

vaskonti написа:
AndreshkoGacovBacov написа:
vaskonti написа:Не им е лесно, но така са си го избрали. На нас лесно ли ни е като отказваме да приемем наследника на Литекс?

:)

С риск пак да ме "баннеш", ше ти кажа, че ми е през дедовия какво "приемаш" и какво - не ...

:) :) :)

Да, благодаря, че сподели. Точно твоето мнение ми беше много важно, не съм спал цяла нощ мислейки какво ли смяташ точно ти по който и да е въпрос.

Друже, не се заяждам ама отговорът ти води към един loop, в който ответната страна наддава за това колко не му пука за мнението на ответната.
Щом не те интересува чуждото мнение, можеш да запазиш и своето за себе си.
Щото твоето мнение ще предизвика, само полемики и безмислени словестни сблъсъци, точно тук под червените рамки на форума....
НЕ те знам къв си ама тия дето банват са с малко криворазбрана ценностна система :)
Бъди здрав!

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 27 юли 2018 16:27

Абе прави ли ви впечатление ,че Стойчо Стоилов не дава никакви интервюта и грам го няма в медиите? И Милко също? Да не са в немилост?

SLAP
Контакти:

Мнениеот SLAP » 27 юли 2018 16:45

gihuelo написа:Абе прави ли ви впечатление ,че Стойчо Стоилов не дава никакви интервюта и грам го няма в медиите? И Милко също? Да не са в немилост?

Не мисля. Просто се усетиха, че на повечето от нас ИЗОБЩО НЕ СА НИ ПРИЯТНИ(меко казано).
Не знам дали имаше регистрация в cska.bg, ама там какви неща изядоха Стойчо и Милко(съвсем заслужено), а после Милко си го получи и от големия Никодимов, та...
Точно заради хулните по Стойчо и Милко, и задати критиките за състоянието на Армията, маркетинговата им политика(поръчваш фланелка, тя идва след 2 месеца и не размера, който си поръчал..), неплатени 8 милиона, едномесечната тишина(трансфер, тренер) и още куп неща спряха коментарите там, та аз се принудих тук да пиша :D
Още не са ги пунсали....
Просто Г. Ганчев разбра, че ние не толерираме простотията и махленското говорене, разбра, че ние празни приказки и грозни обвинения(неподплатени с нищо) не приемаме !

sly
Контакти:

Мнениеот sly » 28 юли 2018 00:21

Момчета някъде по форумите прочетох че ако,казвам АКО все пак ЦСКА отстрани Копенхаген след това автоматично ще продължи да играе е в Евротурнирите с техния коефициент.Това вярно ли е понеже аз не съм много запознат с привичките на УЕФА ,пък и не знам къде да го проверя?
Ако е така то кефициента на Копенхген трябва да е много добър,като отбор който всяка година участва.

Върни се в “ЦСКА”