Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Ozzimozzi
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот Ozzimozzi » 24 юли 2018 11:54

JackPackage написа:
boabbb написа:
SLAP написа:
boabbb написа:Бате, ерУдиран се пише :!: Иначе в общи линии си прав.

Thanks, брато, учил съм български в неделно училище, явно не съм го научил като хората:)
Ще взема мерки, правя доста глупави грешики с размяна на букви и тем подобно досадни неточност.

По-здрав!

Да ти се връща по-здравия :lol: :lol: :lol:

мозАчета има и при вас доста :lol: :mrgreen:

[offtopic]Всеки допуска грешки, но не всеки държи те да станат общо достояние, вдигайки с гордост сгрешени транспаранти. ;)[/offtopic]
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
CSKA_1948_
Контакти:

Мнениеот CSKA_1948_ » 24 юли 2018 17:03

Що така правят сега от УЕФА?

Изображение

И защо пише, че Адмира се надяват на първо участие в групите на ЛЕ, а за ЦСКА не!? :lol:

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 24 юли 2018 17:16

CSKA_1948_ написа:Що така правят сега от УЕФА?

Изображение

И защо пише, че Адмира се надяват на първо участие в групите на ЛЕ, а за ЦСКА не!? :lol:

Никои в белите страни не го вълнуват малоумните спорове водени и мотивирани от определени хора в България.
Тия спорове с тоя сайт са най-голямата простотия.В крайна сметка тука някои писаха,че този сайт извлича информация и от хора от България.Даже за кратко време ни бяха лепнали името Литекс и т.н. Квото и да пише в тоя сайт хората знаят,че излизат срещу ЦСКА.Това е положението.Всеки път като се зароди просволутия спор съветвам хората тук да отвръщат със ''Питайте Адмира(или който и да е от съперниците) срещу кого според тях излизат'' и разговорът приключва бързо бързо. :lol: Мнението на просволутите е като гъза...всеки си го има.Но нас това не ни касае.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 24 юли 2018 17:57

Явно представителят на УЕФА на домакинския ни мач с Рега е чул и видял, че става въпрос за ЦСКА, а не за друг клуб, както на някои много им се иска да е. Се ла ви.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 24 юли 2018 18:33

Един от любимците на Червена България - Кирил Десподов, удължи своя договор с клуба до 2022 година.
Талантливият нападател, който получи приза за най-добър млад футболист в анкетата "Футболист на футболистите" през последните две години, изигра 58 мача за два сезона, като в тях отбеляза 15 гола и направи 15 асистенции.
През настоящата кампания Десподов взе участие в реванша срещу Рига в Латвия, където реализира последната дузпа и класира тима ни за втория квалификационен кръг на Лига Европа.
"Щастлив съм в ЦСКА и ще продължа да тренирам усилено и да се раздавам максимално в мачовете, за да радвам феновете. Ние имаме най-вярната публика, която винаги е плътно зад отбора и ни подкрепя безрезервно. Вярвам, че тепърва ще постигна много успехи с ЦСКА. Елате в четвъртък на стадиона за мача срещу Адмира Вакер, нека заедно спечелим поредния важен двубой", сподели Кирил Десподов пред CSKA.BG.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 26 юли 2018 12:51

Извинете ме, но понеже на намерих форум на Витоша Бистрица, ще изразя мнението си за цените на билетите тук:
- не е ли доста много, цена от 10 лв, за мача Витоша - ЦСКА? - какво може да види зрител, от такъв мач?...
Предлагам от Витоша да се коригират: - цената да е парче суджук, в името на Вожда! ;)
:lol: :mrgreen: :lol:

...сори, но няма как да не се пошегувам с този измислен отбор, незнайно защо заемащ мястото на футболен отбор, в ППЛ, както и Вожда му ;)...
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 26 юли 2018 13:11

Що имате претенции, бе? Кюстендилица ви казва да купувате фанелки с копченца и якичка като на пенсионери, вие стадион сте искали!? Че и селекция, не стига, че целия Ловеч ви докараха, ся и билети не купувате??? А ми абон. карти кога? Грозна картинка, искрено ви съчувствам, пичове!
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 26 юли 2018 13:43

шивача написа:Що имате претенции, бе? Кюстендилица ви казва да купувате фанелки с копченца и якичка като на пенсионери, вие стадион сте искали!? Че и селекция, не стига, че целия Ловеч ви докараха, ся и билети не купувате??? А ми абон. карти кога? Грозна картинка, искрено ви съчувствам, пичове!

Начи ,брат ми,ние НЕ плащаме,играем с ''кракнат'' лиценз и имаме козирка. :lol: :mrgreen: Я помисли пак дали сме за съчувстване. :mrgreen: Миналата година заради ''кракнатия'' лиценз не можахме да играем Мултиплейър Онлайн....ся и това можем...bitch please. :lol: :lol:
П.П. Айде,добре.Само тениските са кофти.Признавам. :lol: :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 26 юли 2018 13:53

delqnski47 написа:
шивача написа:Що имате претенции, бе? Кюстендилица ви казва да купувате фанелки с копченца и якичка като на пенсионери, вие стадион сте искали!? Че и селекция, не стига, че целия Ловеч ви докараха, ся и билети не купувате??? А ми абон. карти кога? Грозна картинка, искрено ви съчувствам, пичове!

Начи ,брат ми,ние НЕ плащаме,играем с ''кракнат'' лиценз и имаме козирка. :lol: :mrgreen: Я помисли пак дали сме за съчувстване. :mrgreen: Миналата година заради ''кракнатия'' лиценз не можахме да играем Мултиплейър Онлайн....ся и това можем...bitch please. :lol: :lol:

хубаво че го караш на смях, че иначе тъжна , депресираща работа...
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 26 юли 2018 15:34

шивача написа:
delqnski47 написа:

хубаво че го караш на смях, че иначе тъжна , депресираща работа...

То е малко насила тоя смях, нали се сещаш....
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “ЦСКА”