XVII кръг: Марек - ЦСКА 0:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

BFS
Контакти:

Re: XVII кръг: Марек - ЦСКА

Мнениеот BFS » 01 дек 2014 22:40

dreben23 написа:А за националния на Португалия кога? :)

Купувам си по една кутия вафли Мура в тяхна чест, защото който се е бъзикал с ЦСКА, изчезва от футболната карта за едно известно време. Справка Фк Левски. :) :mrgreen:

Да и Пирин Благоевград, искаха да им платите едни пари и фалираха, щото ги излъгахте
после и вие трябваше да изхвърчите, но нали сте Национална кауза и 2008 не ви изхвърлиха ми ви оставиха и сега цяла България се смее на Стойчовото реване

BFS
Контакти:

Мнениеот BFS » 01 дек 2014 22:50

memnto написа:Е кво искаш да каже, че е взел едни бързи пари ли? :lol: :lol:
Да ви пи.кам на логиката.

Ти играл ли си футбол някога???
Просто класата е различна, човека го обясни елементарно. Играят до първият гол, щото знаят, че трудно ще могат да върнат и да изравнят.
Трябваше ли Георги Дерменджиев след мач на Лудогорец, като го питат как са играли неговият отбор, да почне да говори за мача ... примерно Берое ЦСКА 1:2, как Буш си вкарал гола между петима защитници, от които трима бягаха на три метра в линия пред него и да ги питаш какво покриваха и днес няма да ти отговорят, щото покриваха въздуха. Трябва ли след всеки мач, щото и Лудогорец загубиха много точки срещу по-скромни отбори, да се оправдават за това със световната конспирация, при положение че проблема да не биеш е само твой и зависи от възможностите ти. Просто Стойчо е или супер нагъл, или болен мозък, който рано или късно трябва да бъде освидетелстван

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 02 дек 2014 11:26

BFS написа:
memnto написа:Е кво искаш да каже, че е взел едни бързи пари ли? :lol: :lol:
Да ви пи.кам на логиката.

Ти играл ли си футбол някога???
Просто класата е различна, човека го обясни елементарно. Играят до първият гол, щото знаят, че трудно ще могат да върнат и да изравнят.
Трябваше ли Георги Дерменджиев след мач на Лудогорец, като го питат как са играли неговият отбор, да почне да говори за мача ... примерно Берое ЦСКА 1:2, как Буш си вкарал гола между петима защитници, от които трима бягаха на три метра в линия пред него и да ги питаш какво покриваха и днес няма да ти отговорят, щото покриваха въздуха. Трябва ли след всеки мач, щото и Лудогорец загубиха много точки срещу по-скромни отбори, да се оправдават за това със световната конспирация, при положение че проблема да не биеш е само твой и зависи от възможностите ти. Просто Стойчо е или супер нагъл, или болен мозък, който рано или късно трябва да бъде освидетелстван

Сега за Стойчо ли говорим или за симулативната игра на марек?Всъщност,няма значение!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 02 дек 2014 11:46

BFS написа:
BRF написа:ЗА ПОСЛЕДЕН ПЪТ КАЗВАМ,ЧЕ СПОРЕД МЕН марек ИГРА СИМУЛАТИВНО В МАЧА С ЛУДОГОРЕЦ И НЕ СМЯТАМ,ЧЕ ОТ РАЗГРАД СА ИМ ПЛАТИЛИ ЗА ТОВА.

Еньо изчерпва темата с искреното си интервю публикувано тази сутрин в livesport.bg

цялото интервю с Еньо Кръстовчев

най-важното относно мача, по-долу:

- Има ли някаква надежда за промяна в клуба, може би парите от премията на Лудогорец ще помогнат?
- Аз не съм чувал за никакви пари от Лудогорец. Май и ти си от ЦСКА, след като веднага се хващаш за това...

- ...Не съм, даже съм от Левски, но в случая говорим за публична тайна и няма нищо лошо в това някой да ви мотивира, стига и срещу него да се хвърляте.
- Така е. Но пак ти казвам, за никаква пари не знам. Ако дойдат, няма да ги върнем. Гарантирам (Смее се.)

- Стойчо Младенов обаче акцентира в разликата между представянето ви днес (б. р. - вчера) и срещу Лудогорец. Откъде дойде тя?
- Дойде от това, че Лудогорец ни вкараха гол в петата минута. Ние сме дотам - отбор до първия гол. Няма какво да се лъжем и ЦСКА, ако бяха ни вкарали онова положение на Буш, всичко свършваше. Така че те са си виновни. Срещу Левски също играхме по този начин. Щеше да е грозно, ако и този път съдията даде две дузпи. Ние обаче се борихме мъжки и мисля, че трябва да си получим заслуженото. Стига само сме се вглеждали в разни странични фактори.

Какво ме цитираш беее?Хахахаха,на тебе и на Еньо ли да вярвам или на очите си! :lol:

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 02 дек 2014 13:09

Кажете бе, кажете Манолов има ли нещо общо с отбора.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 02 дек 2014 13:11

Не знаем, ти кажи, гледам си запознат. :roll:

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 02 дек 2014 13:11

W84me написа:Кажете бе, кажете Манолов има ли нещо общо с отбора.

Има, да - идва редовно на мачовете в ложите и ЦСКА тренира, доколкото знам, предимно безплатно в "Царско село" 8-) Човек, който ЦСКА трябва да уважава, независимо от управлението :!:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 02 дек 2014 13:40

W84me написа:Кажете бе, кажете Манолов има ли нещо общо с отбора.

Голям фен е на отбора,помага!Отбора тренира в неговото "Царско село"!Не е в ръководството на Клуба,друго интересува ли те?

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 02 дек 2014 14:32

BFS написа:
dreben23 написа:А за националния на Португалия кога? :)

Купувам си по една кутия вафли Мура в тяхна чест, защото който се е бъзикал с ЦСКА, изчезва от футболната карта за едно известно време. Справка Фк Левски. :) :mrgreen:

Да и Пирин Благоевград, искаха да им платите едни пари и фалираха, щото ги излъгахте
после и вие трябваше да изхвърчите, но нали сте Национална кауза и 2008 не ви изхвърлиха ми ви оставиха и сега цяла България се смее на Стойчовото реване

България нека си се смее, но докато Стойчо разплаква едната й половина и радва другата, на нас не ни пука от вашите сълзи или смях! :)
Щото всички викате, че е слаб тактически, а той ви обработва денонощно тактически още преди самия мач. Смейте се колкото си щете, ние пък ще се радваме!
Смехът ли е по-силен или радостта от постигнатото? :)

Че то и на Лудогорец се смяхме навремето, ама те си влязоха и излязоха от групите на ШЛ, пукаше ли на Лудогорец, че България им се смее? :)
Последна промяна от dreben23 на 02 дек 2014 14:41, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 02 дек 2014 14:38

Ето критерия на съдията Александър Костадинов за дузпа на мача Лудогорец-Ботев Пд 1-1 април,2014г.
Последна промяна от peliforewer на 02 дек 2014 14:56, променено общо 1 път.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Върни се в “ЦСКА”