20ти кръг Ботев Враца - ЦСКА 6ти април

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Re: 20ти кръг Ботев Враца - ЦСКА 6ти април

Мнениеот Red_Girl » 07 апр 2013 16:11

Ма ти още ли пишеш в тази тема? Май всички вчера ти казахме, че не ти искаме глупостите тук.. :lol: :lol: Много си нахален.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 07 апр 2013 16:14

Tommi написа:
vaskonti написа:Не е нужно да съм чел подробно правилата за да ми е ясно, че те са принципни, а не се отнасят за конкретна ситуация.
Аз нямам мнение дали е сгрешил съдията. Ще имам мнение когато разбера дали винаги се взима предвид дали играта с ръка е умишлена или не. До тук никой не ми отговори - нито ти, дето имаш претенции да си чел, нито оня приятел, дето бил действащ съдия.

Добре, зарежи. Явно проблемът е у мен и не мога да обяснявам като хората...

Не, ти обясняваш, ама обясняваш нещо друго. Ти ми обясняваш, че това е грешно решение. Аз обаче питам нещо съвсем друго...
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 07 апр 2013 16:16

Red_Girl написа:Ма ти още ли пишеш в тази тема? Май всички вчера ти казахме, че не ти искаме глупостите тук.. :lol: :lol: Много си нахален.

Ти за всички ли се имаш? Я по-леко. Отговарям на хора, които ми задават въпроси или коментират моите мнения, а на теб като не ти изнася ме добавяй във врагове и не чети.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 07 апр 2013 16:25

Tommi написа:
Red_Girl написа:Ма ти още ли пишеш в тази тема? Май всички вчера ти казахме, че не ти искаме глупостите тук.. :lol: :lol: Много си нахален.

Ти за всички ли се имаш? Я по-леко. Отговарям на хора, които ми задават въпроси или коментират моите мнения, а на теб като не ти изнася ме добавяй във врагове и не чети.

Ми колко човека ти го написаха вече. Ти си плямпаш едно и също и ми мислиш, че казваш нещо различно.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 07 апр 2013 16:25

vaskonti написа:Не, ти обясняваш, ама обясняваш нещо друго. Ти ми обясняваш, че това е грешно решение. Аз обаче питам нещо съвсем друго...

Мисля, че няколко пъти отговарях на питането ти...
В правилото има една думичка deliberate.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 07 апр 2013 16:30

Tommi написа:
vaskonti написа:Не, ти обясняваш, ама обясняваш нещо друго. Ти ми обясняваш, че това е грешно решение. Аз обаче питам нещо съвсем друго...

Ами значи отговорът е ясен - има значение дали е умишлено или не.
[/center]

Потребителски аватар
arni
Контакти:

Мнениеот arni » 07 апр 2013 16:35

kimi8311 написа:Добре че рефера изгони играч на Враца, че да вкарате 4-ти гол.Много сте жалки ей, ама не се виждате.

Виж пич , някога като дадът 2 дуспи в 1 мач срещу вас тогава ела и ми говори за садията, ПАК И НАГЛИ ВЕ ОТГОРЕ НА ТОВА.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 07 апр 2013 16:36

vaskonti написа:
Tommi написа:

А ако няма умишлена игра за кое по-точно е отсъдена дузпа и е даден жълт картон?

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 07 апр 2013 16:43

W84me написа:
Янис Зику написа:
СТАМАТ написа:Няма нужда човек да пише много. Просто и сини и червени сте почти еднакви! Не от 9, а от 109 дерета вода носите, за да си замажете ТОТАЛНОТО БУТАНЕ ОТ СЪДИИТЕ!!! И локо сф ще го спасят да не изпадне!!! НЯМА ФУТБОЛ В БЪЛГАРИЯ!!! УБИВАТЕ ВСИЧКО ДОБРО И ЧЕСТНО!!!

Когато срещу любимият ти отбор свирят 4 дузпи за последните 4 мача, 3 от които много, ама наистина много спорни, тогава можеш да говориш.

От началото на сезона Левски има 6 червени картона, колко имате вие за убийствата на Бандаловски и Коце Стоянов, на който само в последните 2 мача му спестиха два червени картона?

Нали сте много богати и имате най-дългата и качествена скамейка в България, какъв е проблема?

kimi8311 написа:Добре че рефера изгони играч на Враца, че да вкарате 4-ти гол.Много сте жалки ей, ама не се виждате.

Дали ще сте с 9 или 10 човека в защита няма особено значение..

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 07 апр 2013 16:46

Tommi написа:
vaskonti написа:
Tommi написа:

А ако няма умишлена игра за кое по-точно е отсъдена дузпа и е даден жълт картон?

Защото все пак трябва да има наказание за предотвратения чист гол и дузпата си е точно такова. Дефакто разликата между жълт и червен картон в случая се определя само и единствено от това дали има умисъл или няма. Но дузпа трябва да има защото все пак е предотвратен гол, макар и неволно.
[/center]

Върни се в “ЦСКА”